Xperia 10

Formatul lat suprem

Vă prezentăm experiența 21:9 cu afișajul lat în format 21:9 al dispozitivului Xperia 10. Realizaţi cu uşurinţă mai multe activităţi simultan şi vizionaţi filmele la acelaşi raport de aspect ca în cinematograf. Capturaţi, înregistraţi şi vizionaţi clipuri video şi imagini în formatul 21:9 într-un design special creat pentru a se potrivi în palma dvs.

SMARTPHONE-URI

Xperia 10 - afișaj lat full HD+ de 6” în format 21:9 | aparat foto dual

Xperia 10
Imagine cu Xperia 10 - afișaj lat full HD+ de 6” în format 21:9 | aparat foto dual

pinknavysilverblack

Afişaj lat HD complet+ cu diagonala de 6” şi raportul de aspect de 21:9
Afișaj lat Full HD+ de 6”, 21:9
Înregistrare filme în format 21:9 şi aparat foto dual
Înregistrare filme în format 21:9 şi aparat foto dual (13 MP + 5 MP)
Sunet de înaltă rezoluţie
Sunet de înaltă rezoluție cu DSEE HX™ și LDAC

Afișaj 

Afişaj lat în format 21:9 pentru multi-tasking

Un afişaj în format 21:9 vă oferă o zonă de ecran mai utilă şi este perfect pentru a executa două aplicaţii în acelaşi timp, pentru a vedea mai multe şi pentru a viziona filme în raportul de aspect de 21:9. Cu funcţia Detecţie laterală şi cu lansatorul de aplicaţii puteţi accesa rapid şi uşor un ecran divizat.

Vedeţi mai multe pe un ecran mai lung

Pe ecranul elegant cu diagonala de 6" şi raportul de aspect de 21:9 puteţi viziona mai mult conţinut. Răsfoiţi aplicaţiile preferate, derulaţi mai puţin şi bucuraţi-vă de toate detaliile minunate ale rezoluţiei HD complet+.

Vizionare captivantă a filmelor în format 21:9

Lăsaţi-vă captivat de tot ceea ce vizionaţi pe afişajul lat în format 21:9 al dispozitivului Xperia 10. Bucuraţi-vă de filmele preferate în raportul de aspect cinematografic în care au fost create. Graţie ecranului lat şi designului fără margini, vă puteţi cufunda în divertisment şi vă puteţi bucura de acesta aşa cum intenţionează creatorii.

Cameră

Înregistrare filme în format 21:9

Capturaţi clipuri video într-un raport cinematografic folosit de producătorii de filme cu funcţia de înregistrare video 21:9. Apoi, bucuraţi-vă de ele pe afişajul lat în format 21:9 al dispozitivului Xperia 10.

Dezlănțuiți-vă latura artistică grație aparatului foto dual

Cu aparatul foto dual de 13 MP şi 5 MP, surprindeţi fotografii uimitoare şi vă dezlănţuiţi latura artistică graţie efectului Bokeh.

Design

Se potriveşte perfect în mâna dvs.

Xperia 10 a fost creat pentru a se potrivi confortabil în mâna dvs. Afişajul lat în format 21:9 creează o formă subţire şi elegantă, uşor de utilizat.

Frumuseţea se îmbină cu durabilitatea graţie tehnologiei Corning® Gorilla® Glass 5

Xperia 10 utilizează tehnologia Corning® Gorilla® Glass 5 pentru rezistenţă şi durabilitate, în timp ce finisajul metalic elegant îi completează forma superbă.

Audio

Sunetul a fost reconceput pentru rezoluția înaltă

Fiecare pistă este mai aproape de înregistrarea originală datorită calităţii audio de înaltă rezoluţie şi tehnologiei DSEE HX. Redarea în flux LDAC face ca sunetul să fie excelent de fiecare dată, indiferent dacă ascultați printr-o conexiune cu fir sau fără fir.

Auziţi tare şi clar fiecare notă

Tehnologia Amplificator inteligent oferă un sunet mai bogat şi mai puternic, cu bas îmbunătăţit, pentru ca dvs. să vă bucuraţi la maximum de muzica preferată, oriunde v-aţi afla.

Baterie

Baterie cu autonomie mai mare

Cu o capacitate de 2.870 mAh, bateria telefonului Xperia 10 vă oferă o autonomie pe care vă puteți baza. În plus, funcția STAMINA inteligent anticipează cât va mai rezista bateria și adaptează consumul de energie pentru a prelungi cât mai mult durata de utilizare.

Tehnologie care contribuie la prelungirea duratei de viață a bateriei

Tehnologiile de încărcare asigură starea de funcționare a bateriei. Întreţinerea bateriei și încărcarea adaptivă Xperia monitorizează telefonul în timpul încărcării, pentru ca bateria să nu se supraîncarce.

Performanță

Realizaţi şi mai multe cu un procesor puternic

De la navigare și jocuri până la multi-tasking rapid, platforma Qualcomm® Snapdragon™630 pentru dispozitive mobile gestionează cu ușurință toate aplicațiile, filmele, jocurile și multe altele.

Fantă pentru cartele microSD™ de până la 512 GB
Extindeţi-vă memoria

Datorită fantei care acceptă cartele microSD™, puteți extinde capacitatea de stocare a telefonului cu până la 512 GB.

Dual SIM
Nu rataţi niciodată un apel graţie caracteristicii Dual SIM

Gestionaţi viaţa personală şi viaţa de serviciu pe un singur telefon, cu cele două fante pentru cartele SIM.

Familiarizați-vă cu Xperia 10

Xperia 10 are un afişaj lat cu raportul de aspect de 21:9, pentru multitasking îmbunătăţit şi pentru o experienţă mai captivantă de vizionare. În plus, beneficiaţi de funcţia de înregistrare a filmelor în format 21:9 cu aparatul foto dual, de o construcţie elegantă, care se potriveşte perfect în mâna dvs. şi de o experienţă de utilizare simplă.

Display

Ferestre multiple = multi-tasking mai eficient

Ecranul lat, cu diagonala de 6” şi raportul de aspect de 21:9 vă oferă spaţiu suficient pentru a realiza mai multe cu smartphone-ul dvs. Multi-tasking simplificat, pentru ca dvs. să puteţi folosi simultan două aplicaţii. Scrieţi e-mailuri în timp ce vizionaţi clipuri video sau trimiteţi mesaje text în timp ce citiţi rapid şi uşor cele mai noi articole de ştiri. Funcţia Detecţie laterală şi lansatorul de aplicaţii vă permit să creaţi rapid un ecran divizat.

Accesaţi cu uşurinţă aplicaţiile dvs. preferate cu funcţia Detecţie laterală

Funcţia Detecţie laterală afişează rapid aplicaţiile dvs. preferate, deci nu este necesar să derulaţi pentru a le găsi. Pur și simplu atingeți ușor de două ori pe partea laterală a dispozitivului Xperia 10, iar acesta va anticipa și va afișa aplicații folosind inteligența artificială Xperia™.

Afişaj lat în format 21:9

Afişajul lat în format 21:9 al dispozitivului Xperia 10 utilizează un raport de aspect în care sunt înregistrate multe filme. Majoritatea afișajelor smartphone-urilor nu acceptă acest raport de aspect. Dar cu Xperia 10, vă puteţi bucura de divertisment pe întregul ecran.

Livrați în flux filme în format 21:9

Grație afișajului lat, vă puteți bucura de conținut compatibil cu formatul 21:9 de la Netflix pe smartphone-ul dvs., în raportul de aspect în stil cinematografic pe care creatorii au intenționat să îl vizionați. Grație afișajului lat, vă puteți bucura de conținut compatibil cu formatul 21:9 de la Netflix* pe smartphone-ul dvs., în raportul de aspect în stil cinematografic pe care creatorii au intenționat să îl vizionați.

*Este necesar un abonament pentru redare în flux Netflix.

Cameră

Capturaţi în diferite rapoarte de aspect

Xperia 10 vă permite să capturaţi clipuri video şi fotografii în diferite rapoarte de aspect, în funcţie de nevoile dvs. Funcţia de înregistrare video 21:9 vă permite să înregistraţi şi să vă bucuraţi de un raport cinematografic utilizat în multe filme. Captura de imagine în format 1:1 este ideală pentru rețelele de socializare.

Înregistrare 4K
Înregistrare 4K

Înregistrând la o rezoluţie de patru ori mai mare decât cea Full HD, veţi vedea fiecare detaliu.

Funcţie de stabilizare a imaginii SteadyShot™
Înregistrare fluidă şi stabilă, graţie funcţiei de stabilizare a imaginii

Înregistraţi clipuri video perfect stabilizate, chiar şi când vă aflaţi în mişcare, graţie funcţiei de stabilizare a imaginii SteadyShot™.

Dezlănţuiţi-vă latura creativă cu aparatul foto dual de 13 MP şi de 5 MP

Aparatul foto de 13 MP de pe Xperia 10 vă permite să realizați fotografii uimitoare în orice situație și cu rapoarte de aspect diferite, printre care și 21:9. Iar aparatul foto de 5 MP vă ajută să obţineţi o estompare superbă a fundalului, efect cunoscut sub numele de „Bokeh”, perfect pentru portrete artistice.

Obţineţi fundaluri superbe fără niciun efort

Bokeh este un efect artistic de fotografiere care permite obţinerea unui fundal estompat, nefocalizat. În trecut, numai aparatele foto DSLR puteau realiza acest efect, însă aparatul foto dual al dispozitivului Xperia 10 vă permite să-l obțineți prin simpla atingere a unui buton.

Design

Conceput pentru a se adapta la mâna dvs.

Xperia 10 este proiectat ergonomic, având o formă fluidă care se potrivește perfect în mâna dvs. Ecranul subţire în format 21:9 este confortabil de ţinut în mână şi este completat de un design fără margini, pentru o experienţă de vizionare mai captivantă pe smartphone.

Adevărata strălucire a luminii

Gama cromatică a dispozitivului Xperia 10 este inspirată de reflectarea luminii pe suprafețele metalice, pentru un aspect elegant și natural.

Acces uşor cu o singură mână, graţie mini-interfeţei de utilizare

Reduceţi dimensiunea afişajului cu simpla glisare a degetului mare, pentru acces rapid la toate aplicaţiile dvs. şi la multe alte funcţii. Astfel, puteţi folosi telefonul cu o singură mână atunci când vă aflaţi în mişcare şi vă bucuraţi în continuare de aceeaşi funcţionalitate.

Specificaţii

Afișaj lat Full HD+ de 6” în format 21:9 cu Înregistrare film în format 21:9, aparat foto dual (13 MP + 5 MP) și sunet de înaltă rezoluție cu DSEE HX™ și LDAC.
  • Afişaj lat HD complet+ cu diagonala de 6” şi raportul de aspect de 21:9

  • Înregistrare filme în format 21:9

  • Aparat foto dual (13 MP + 5 MP)

  • Audio de înaltă rezoluţie cu DSEE HX™ şi LDAC

  • Baterie de capacitate mare, 2.870 mAh

Dimensiuni
156 x 68 x 8.4 mm
Greutate
162 g
Rezistență la apă
-
Număr cartele SIM
Un singur SIM, Dual SIM
Capacitate
2.870 mAh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor