Divertisment la maxim. Cu ajutor de la Google.

Peste 700.000 de filme și episoade TV într-un loc.Google TV vă oferă conținutul preferat din toate aplicațiile și abonamentele dvs. și îl organizează pentru dvs. Găsiți un anumit titlu doar rostindu-l. Sau căutați recomandări mai generale.

Filme și seriale alese special pentru dvs.

Descoperiți filme și seriale prin sugestii bazate pe ce ați vizionat și ce vă interesează. Le puteți adăuga în lista de redare chiar de pe telefon, astfel că recomandările sunt mereu actualizate.

Mai multe aplicații decât orice alt TV

Aflați mai multe în magazinul Google Play.

O experiență superioară pe Netflix

Recomandat de Netflix
Televizoarele noastre sunt recomandate de Netflix

Netflix simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Gama Netflix Recommended TV vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Netflix Calibrated Mode
Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput special să vă bucurați de filme originale de pe Netflix, grație capacității de reproducere a calității din studioul de înregistrare. Cu Netflix Calibrated Mode, viziunea și intenția creatorului sunt păstrate fidel.

Dolby Vision și Dolby Atmos
Descoperiți experiența Dolby

Televizoarele inteligente selectate sunt compatibile cu Dolby Vision® și Dolby Atmos®, oferindu-vă o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și un sunet care vă înconjoară.

Telecomanda inteligentă se conectează în sistem wireless la o consolă PS4, player Blu-ray, TV, set-top box și difuzor.
Controlați toate dispozitivele cu o telecomandă inteligentă

Toate dispozitivele dvs. inteligente pot fi controlate cu telecomanda noastră inteligentă. Accesul cu o apăsare de buton la servicii video la cerere vă afișează seriale și filme în câteva secunde.

Redați în timp real de pe dispozitivul dvs.

Transmiteți cu ușurință filme, emisiuni, fotografii și multe altele de pe telefon direct pe televizor. 

Persoană ținând un smartphone cu imaginea unui canoist transmisă pe un televizor montat pe perete deasupra unui dulap de lemn
Imagini: captură de ecran Android TV, femeie folosind vocea pentru a căuta conținut legat de fotbal, transmitere de pe smartphone pe TV prin Chromecast
Un divertisment mai inteligent

Divertisment simplificat, cu Android TV. Accesați peste 400.000 de filme și emisiuni, într-un singur loc. Cereți-i lui Google să controleze TV-ul. Redați fotografiile, clipurile și muzica de pe dispozitive pe TV cu Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.