Divertisment la maxim. Cu ajutor de la Google.

Peste 700.000 de filme și episoade TV într-un loc.Google TV vă oferă conținutul preferat din toate aplicațiile și abonamentele dvs. și îl organizează pentru dvs. Găsiți un anumit titlu doar rostindu-l. Sau căutați recomandări mai generale.

Filme și seriale alese special pentru dvs.

Descoperiți filme și seriale prin sugestii bazate pe ce ați vizionat și ce vă interesează. Le puteți adăuga în lista de redare chiar de pe telefon, astfel că recomandările sunt mereu actualizate.

Google Play: 7000 aplicații și jocuri pe TV-ul dvs.

Aflați mai multe în magazinul Google Play.

Prim-plan cu o femeie controlând vocal televizorul de la distanță
Spuneți doar ce doriți să vedeți cu ajutorul căutării vocale

Găsiți noi preferințe, rapid, cu căutarea vocală. Treceți direct la un film sau serial rostind titlul sau navigați cu căutare vocală precum „găsește filme de acțiune”. Apăsați pe butonul de voce pentru a începe.

O cameră de zi cu un televizor cu o mână ce ține un smartphone. Ambele ecrane afișează aceeași imagine cu caiac
Redați în timp real de pe dispozitivul dvs.

Transmiteți cu ușurință filme, emisiuni, fotografii și multe altele de pe telefon direct pe televizor.

Un ecran afișează For All Mankind pe Apple TV cu un smartphone în față
Funcționează cu Apple AirPlay

Cu Apple AirPlay, puteți transmite video și audio la televizor chiar de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, aplicațiile preferate sau chiar Safari. Partajează-ți fotografiile cu toți cei din cameră.

Funcționează cu Apple HomeKit

Tehnologia Apple HomeKit oferă o modalitate facilă și securizată de a controla televizorul Sony folosind aplicația Apple Home și Siri pe dispozitivul iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod sau Mac. Configurați televizorul cu aplicația Home în câțiva pași simpli și controlați-l cu o atingere sau prin comenzi vocale cu aplicația Siri.

Încercați noi experiențe cu BRAVIA CAM, cu sunet și luminozitate optimizate pentru dvs.

Conectați Sony BRAVIA CAM la televizorul BRAVIA XR și descoperiți noi modalități de a vă bucura de utilizarea televizorului. BRAVIA CAM recunoaște când sunteți în cameră și distanța față de televizor, apoi reglează setările de sunet și imagine la un nivel optim. Cu modul Economisire automată energie, poate întuneca automat ecranul când nu vizionați.

O telecomandă pe lumină și pe întuneric, cu butoane iluminate pe întuneric.
Telecomandă simplă și ușor de utilizat chiar și pe întuneric

Am reproiectat complet telecomanda pt control fără efort al TV-ului, ziua sau noaptea. Noua telec. premium este ușor de utilizat, cu butoane simplificate și retroil., pt a putea vedea totul clar, chiar și pe întuneric. Compactă și din aluminiu, aceasta are un aspect frumos și rafinat și asigură inclusiv o priză confortabilă.