Divertisment la maxim. Cu ajutor de la Google.

Peste 700.000 de filme și episoade TV într-un loc.Google TV vă oferă conținutul preferat din toate aplicațiile și abonamentele dvs. și îl organizează pentru dvs. Găsiți un anumit titlu doar rostindu-l. Sau căutați recomandări mai generale.

Filme și seriale alese special pentru dvs.

Descoperiți filme și seriale prin sugestii bazate pe ce ați vizionat și ce vă interesează. Le puteți adăuga în lista de redare chiar de pe telefon, astfel că recomandările sunt mereu actualizate.

Google Play: 7000 aplicații și jocuri pe TV-ul dvs.

Aflați mai multe în magazinul Google Play.

Telecomanda inteligentă se conectează în sistem wireless la o consolă PS4, player Blu-ray, TV, set-top box și difuzor.
Controlați toate dispozitivele cu o telecomandă inteligentă

Toate dispozitivele dvs. inteligente pot fi controlate cu telecomanda noastră inteligentă. Accesul cu o apăsare de buton la servicii video la cerere vă afișează seriale și filme în câteva secunde.

O cameră de zi cu un televizor cu o mână ce ține un smartphone. Ambele ecrane afișează aceeași imagine cu caiac
Redați în timp real de pe dispozitivul dvs.

Transmiteți cu ușurință filme, emisiuni, fotografii și multe altele de pe telefon direct pe televizor.

Un ecran afișează For All Mankind pe Apple TV cu un smartphone în față
Funcționează cu Apple AirPlay

Cu Apple AirPlay, puteți transmite video și audio la televizor chiar de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, aplicațiile preferate sau chiar Safari. Partajează-ți fotografiile cu toți cei din cameră.

Funcționează cu Apple HomeKit

Tehnologia Apple HomeKit oferă o modalitate facilă și securizată de a controla televizorul Sony folosind aplicația Apple Home și Siri pe dispozitivul iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod sau Mac. Configurați televizorul cu aplicația Home în câțiva pași simpli și controlați-l cu o atingere sau prin comenzi vocale cu aplicația Siri.

Imagini: captură de ecran Android TV, femeie folosind vocea pentru a căuta conținut legat de fotbal, transmitere de pe smartphone pe TV prin Chromecast
Un divertisment mai inteligent

Divertisment simplificat, cu Android TV. Accesați peste 400.000 de filme și emisiuni, într-un singur loc. Cereți-i lui Google să controleze TV-ul. Redați fotografiile, clipurile și muzica de pe dispozitive pe TV cu Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.