Experiență inteligentă cu Android TV

Explorați aplicațiile preferate rapid și ușor, cu comandă vocală, fără a fi necesar să așteptați.

Mai multe aplicații decât orice alt TV

Aflați mai multe în magazinul Google Play

O experiență superioară pe Netflix

Recomandat de Netflix
TV-urile Android sunt recomandate de Netflix

Netflix simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Gama Netflix Recommended TV vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Netflix Calibrated Mode
Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput special să vă bucurați de filme originale de pe Netflix, grație capacității de reproducere a calității din studioul de înregistrare. Cu Netflix Calibrated Mode, viziunea și intenția creatorului sunt păstrate fidel.

Dolby Vision și Dolby Atmos
Descoperiți experiența Dolby

Doar anumite televizoarele Android sunt compatibile cu Dolby Vision® și Dolby Atmos®, oferindu-vă o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și un sunet care vă înconjoară.

Control facil al mai multor dispozitive cu telecomanda inteligentă
Control facil cu o telecomandă inteligentă

Conectați set top boxurile și altele prin HDMI la televizorul inteligent OLED și controlați-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai ușoară grație designului subțire, cu microfon pentru comandă vocală și dispunerea optimă a butoanelor.

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay transmiteți în timp real conținut video și audio pe TV direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din Apple TV, din aplicațiile favorite, chiar din Safari. Împărtășiți fotografiile cu toți cei din cameră.

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple
Redaţi pe un ecran mare și bun cu Chromecast built-in

Chromecast vă permite să redaţi, la calitate completă, videoclipurile, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul mobil în televizor. Doar o simplă apăsare a butonului Transmitere de pe ecranul dvs. Android sau iOS este tot ce vă trebuie pentru a supradimensiona lucrurile pe care le iubiţi. Transmiteţi conținutul, apoi continuaţi navigarea pe telefon sau tabletă.

Sigla Chromecast built-in