Experiență inteligentă cu Android TV

Explorați aplicațiile preferate rapid și ușor, cu comandă vocală, fără a fi necesar să așteptați. 

Mai multe aplicații decât orice alt TV

Aflați mai multe în magazinul Google Play

Găsiți conținut cu ușurință, folosind funcția de căutare vocală

Găsiți ușor conținutul favorit, doar vorbind

Grație funcției de căutare vocală, aplicațiile, emisiunile TV, filmele și multe alte conținuturi sunt la o întrebare distanță.

Personalizați-vă televizorul cu aplicații

Personalizați-vă televizorul

Personalizați-vă televizorul adăugând aplicații favorite, la fel cum faceți și pe smartphone.  

Găsiți aplicațiile rapid și așteptați mai puțin

Gata cu așteptarea

Aplicațiile pornesc rapid și nu mai aveți de așteptat când comutați între aplicații. Aplicația Netflix pornește 3 ori mai repede decât înainte.

O experiență superioară pe Netflix

Recomandat de Netflix

TV-urile Android sunt recomandate de Netflix

Netflix simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Gama Netflix Recommended TV vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Netflix Calibrated Mode

Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput special pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filmele originale de pe Netflix, grație capacității de reproducere pe un televizor a calității dintr-un studio de înregistrare. Cu Netflix Calibrated Mode, viziunea și intenția creatorului sunt păstrate cu fidelitate.

Dolby Vision și Dolby Atmos

Descoperiți experiența Dolby

Doar anumite televizoarele Android sunt compatibile cu Dolby Vision® și Dolby Atmos®, oferindu-vă o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și un sunet care vă înconjoară.

Un stil de viață mai inteligent

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay transmiteți în timp real conținut video și audio pe TV direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din Apple TV, din aplicațiile favorite, chiar din Safari. Împărtășiți fotografiile cu toți cei din cameră.

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple

Redaţi pe un ecran mare și bun cu Chromecast built-in

Chromecast vă permite să redaţi, la calitate completă, videoclipurile, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul mobil în televizor. Doar o simplă apăsare a butonului Transmitere de pe ecranul dvs. Android sau iOS este tot ce vă trebuie pentru a supradimensiona lucrurile pe care le iubiţi. Transmiteţi conținutul, apoi continuaţi navigarea pe telefon sau tabletă.

Sigla Chromecast built-in