STIMULAŢI-VĂ CURIOZITATEA

Divertisment nelimitat

Descoperiți jocuri și fotografii, muzică și filme, internet și aplicații. Cu un Android TV™ de la Sony, sunteți gata să intraţi într-o lume complet diferită a divertismentului

Nu vă grăbiţi, folosiţi vocea

Nu mai este nevoie să introduceţi text. Căutarea vocală vă permite să găsiţi cu uşurinţă conţinut şi oferte vorbind pur şi simplu. Descoperiţi toate preferinţele dvs. oferite de mai mulţi furnizori, printre care Netflix, Hulu, Google Play Movies & TV, YouTube™ şi Spotify®.

Noua dvs. viață inteligentă

Redaţi pe un ecran mai mare şi mai bun cu Chromecast built-in

Funcția Chromecast încorporată vă permite să redaţi, la calitate completă, videoclipurile, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul mobil în televizor. Doar o simplă apăsare a butonului Transmitere de pe ecranul dvs. Android sau iOS este tot ce vă trebuie pentru a supradimensiona lucrurile pe care le iubiţi. Transmiteţi conținutul, apoi continuaţi navigarea pe telefon sau tabletă.

  • Modul Netflix calibrat
  • Recomandat de Netflix
  • Buton Netflix
  • Încercare gratuită

Divertisment dezlănțuit

Aplicațiile preferate, pe televizorul dvs.

Totul este aici – cele mai noi filme online, jocuri, muzică şi programe TV – totul la îndemână. Bucurați-vă de o gamă largă de tipuri de divertisment într-un mod cu totul nou.

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay puteți să transmiteți în timp real conținut video și audio pe TV direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din iTunes, din aplicațiile dvs., chiar din Safari. Împărtășiți fotografiile cu toată lumea din cameră.

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit