Salt la conţinut

STIMULAŢI-VĂ CURIOZITATEA

Divertisment nelimitat

Descoperiți jocuri și fotografii, muzică și filme, internet și aplicații. Cu un Android TV™ de la Sony, sunteți gata să intraţi într-o lume complet diferită a divertismentului

Nu vă grăbiţi, folosiţi vocea

Nu mai este nevoie să introduceţi text. Căutarea vocală vă permite să găsiţi cu uşurinţă conţinut şi oferte vorbind pur şi simplu. Descoperiţi toate preferinţele dvs. oferite de mai mulţi furnizori, printre care Netflix, Hulu, Google Play Movies & TV, YouTube™ şi Spotify®.

Găsi totul mai repede

Atât de mult conținut, atât de ușor de explorat

Descoperiţi cele mai recente colecţii de discuri, filme de acțiune bine cotate și spectacole de comedie în câteva momente. Bara de conținut de pe televizoarele Sony uşurează pentru dvs. găsirea divertismentului dorit.

  • Prezentare generală bară de conținut
  • YouTube™
  • Netflix

Noua dvs. viață inteligentă

Redaţi pe un ecran mai mare şi mai bun cu Chromecast built-in

Chromecast vă permite să redaţi, la calitate completă, videoclipurile, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul mobil în televizor. Doar o simplă apăsare a butonului Transmitere de pe ecranul dvs. Android sau iOS este tot ce vă trebuie pentru a supradimensiona lucrurile pe care le iubiţi. Transmiteţi conținutul, apoi continuaţi navigarea pe telefon sau tabletă.

  • Ales de Netflix
  • Netflix în HDR 4K
  • Buton Netflix
  • Încercare gratuită

Divertisment dezlănțuit

Aplicațiile preferate, pe televizorul dvs.

Totul este aici – cele mai noi filme online, jocuri, muzică şi programe TV – totul la îndemână. Bucurați-vă de o gamă largă de tipuri de divertisment într-un mod cu totul nou.

Mai multe aplicaţii. Mai multe jocuri. Mai multă distracţie.

Extindeţi-vă cu uşurinţă capacitatea de stocare pe unitate hard disk prin conexiune USB pentru a face loc mai multor aplicaţii şi jocuri extraordinare.

Televizor inteligent conectat la unitate de hard disk externă prin USB.

Realizat pentru jocuri

Fiţi pregătit să vă îmbunătăţiţi experienţa. Profitaţi la maxim de jocurile dvs. cu televizoarele Sony concepute special pentru jocuri.

Jucaţi-vă mai mult

Exploraţi dispozitivele compatibile pentru experiența de joc

Alegeţi dintre controlerele noastre special selectate pentru cea mai bună experienţă de joc pe ecran mare, sau bucuraţi-vă de o navigare ușoară, intuitivă a televizorului și mai mult decât atât, cu ajutorul unei tastaturi.

Tastatură Logitech

Tastatură Logitech