PlayStation® 4

Atingeţi măreţia

Oferind deopotrivă conţinut de neegalat, jocuri captivante, aplicaţii preferate şi conţinut exclusiv PlayStation®, PlayStation® 4 este cel mai bun loc de joacă. Şi datorită celui mai rapid procesor grafic şi celei mai mari memorii întâlnite la sistemele de jocuri, următoarea eră a jocurilor PlayStation® va fi mai captivantă ca oricând.

Forţaţi limitele jocului

Cum s-a pregătit Sony să câştige titlul pentru „Cea mai bună consolă din lume”? Pornind de la fundaţie. A început cu procesorul AMD Jaguar 8-core, pe care mai apoi l-a îmbunătăţit pentru performanţe maxime. Placa video 1.84 TFLOPS şi memoria RAM GDDR5 de vârf oferă dezvoltatorilor un potenţial fără egal pentru jocurile din următoarea generaţie.

Placă de x86-64 adaptată
Placă de x86-64 adaptată

Sony a pornit de la procesorul AMD „Jaguar” x86-64 8-core pe care l-a adaptat apoi pentru a obţine performanţe de top.

Procesor 1.84TF
Procesor 1.84TF

PS4™ depăşeşte concurenţa cu numărul cu 50 % mai mare de nuclee grafice şi o transmisie mai luminoasă a zonelor umbrite.

Memorie GDDR5 de 8 GB
Memorie GDDR5 de 8 GB

Memoria de tip GDDR5, de ultimă generaţie, a modelului PS4™ oferă potenţial maxim în materie de viteză şi pentru dezvoltatori.

Lăudaţi-vă cu cele mai răsunătoare victorii

Faceţi-vă cunoscute triumfurile apăsând butonul Partajare. Capturaţi jocurile anterioare, transmiteţi live jocul actual sau interveniţi într-un joc la care participă un prieten.

Design de precizie cu linii elegante

Carcasa subţire şi clar definită conferă modelului PS4 un stil rafinat şi captivant. Forma acestuia se încadrează perfect într-un centru de divertisment modern, de la profilul cu unghiuri drepte şi până la panourile contrastante cu finisaje lucioase şi mate.

Controler DualShock 4
  • Faţă
  • Lateral
  • Spate
Remote play

Exploraţi puterea modelului PS4™ când călătoriţi prin conectarea sistemului PS Vita la Remote Play. Este disponibilă o gamă de jocuri PS4™, de care vă puteţi bucura pe minunatul afişaj de 5 ţoli oriunde există acces prin Wi-Fi®.

Remote play
PlayStation® Network

Beneficiaţi de acces la filme, muzică şi jocuri cu mai mulţi jucători în lumea online a PlayStation®

Magazinul PlayStation®

Reconstruit complet pentru a transforma accesul la jocuri, filme, emisiuni, spectacole şi la multe altele în cea mai captivantă experienţă de până acum.

Filme
Conectaţi-vă din mers

Cumpăraţi jocuri, vizualizaţi elemente din cadrul acestora şi transmiteţi acţiunea în timp real din interiorul comunităţii cu aplicaţia PlayStation® (disponibilă pe iPhone, iPad şi dispozitivele Android).

Filme
Bucuraţi-vă de jocuri noi fără a aştepta

Cu PS4™ nu trebuie să mai aşteptaţi descărcarea totală a jocurilor; puteţi începe să vă jucaţi imediat, înainte ca descărcarea să fie finalizată.

PlayStation® Plus

Un singur cont de membru pentru toate sistemele PlayStation® vă aduce jocuri noi, reduceri exclusive, acces rapid la jocuri după apariţia acestora şi la versiuni de testare integrale.

PlayStation® Plus
Specificaţii şi funcţii
    Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător