Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
BDV-NF7220

Home Cinema cu sunet de înaltă rezoluţie

Transformaţi camera de zi în cinematograf: vă bucuraţi de sunet surround pe 5.1 canale şi de sunet uluitor de înaltă rezoluţie de la boxele cu fluid magnetic. Redaţi în timp real cu Wi-Fi® încorporat şi oglindiţi telefonul compatibil cu Miracast™ pe televizor.

Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Tehnologia audio de înaltă rezoluţie converteşte sunetul analogic în sunet digital la o rată superioară conversiei standard, revelând subtilităţi şi detalii cum nu aţi mai auzit vreodată pentru sunet şi dialog.

Boxe cu fluid magnetic
Boxe cu fluid magnetic

Doar sunet puternic

Boxele satelit cu linii suple dispun de tehnologia cu lichid magnetic şi au un design compact şi fără amortizor care oferă un sunet puternic cu zgomot minim. Un amplificator digital S-master HX reduce distorsiunile de pe toate frecvenţele, astfel încât să auziţi fiecare şoaptă şi fiecare explozie cu detalii clare.

Conţinut de pe smartphone pe ecranul mare

Este de ajuns să atingeţi smartphone-ul sau tableta compatibilă NFC de sistemul Home Cinema pentru a reda clipuri video, fotografii şi multe altele pe televizor.

NFC
Wi-Fi®

Acces online facil cu Wi-Fi® încorporat

Redaţi în timp real divertisment de pe Internet sau din reţeaua wireless de acasă cu funcţia Wi-Fi® încorporată, apoi conectaţi-le cu celelalte produse certificate DLNA. Bluetooth® permite conexiuni wireless simple, astfel încât să vă puteţi bucura de filme şi muzică fără probleme.

Cea mai bună imagine pentru filmele dvs.

Playerul Blu-ray Disc™ 3D inclus va asigura cea mai bună calitate a imaginii pentru întreaga colecţie de filme. Redaţi-vă întreaga colecţie de DVD-uri şi beneficiaţi de o calitate apropiată de HD, sau vizionaţi filme Blu-ray şi Blu-ray 3D la o calitate impresionantă Full HD şi 3D.

Full HD 3D

Cel mai bun conţinut de pe Web pe televizorul dvs.

Conectaţi-vă online şi exploraţi. Bucuraţi-vă de acces instant la cele mai noi filme, melodii, programe Catch-up TV şi multe altele. Navigaţi pe canale online sau ascultaţi melodiile preferate.

Specificaţii
  • Sunet de înaltă rezoluţie compatibil cu amplificatorul digital S-Master HX

  • Sunet surround cinematografic cu sistem de boxe puternic S-Master HX pe 2.1 canale

  • Bucuraţi-vă de atmosfera live de pe stadion cu modul Fotbal

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Vizionaţi filme la calitate Full HD 3D a imaginii cu un player Blu-ray Disc™

Sistem difuzor
Pe 2 căi
Bandă (FM/AM)
FM
Posturi presetate (FM/AM)
20 (FM)
Dimensiuni
2,1
Terminale de intrare şi ieşire
Conexiune Ethernet (1), Intrare/ieşire HDMI® (2/1), Intrare audio analogică: Mufă cu pini (1), Intrare audio optică (1), Intrare USB (1), Tastatură USB
Playere Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Ce este în cutie

Amplificator wireless, Antenă FM (Pig tail/tip T), Baterii, Certificat de garanţie, Ghid de configurare rapidă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor