Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
NFC

Conţinut de pe smartphone pe ecranul mare

Este de ajuns să atingeţi smartphone-ul sau tableta compatibilă NFC de sistemul Home Cinema pentru a reda clipuri video, fotografii şi multe altele pe televizor.

Lăsaţi-vă captivaţi de sunet

Pentru a umple camera, sunetul surround pe 5.1 canale de înaltă definiţie asigură un sunet captivant şi bogat pentru divertisment, chiar la redarea în timp real de conţinut online.

Sunet surround pe 5.1 canale
Tehnologie de câmp sonor

Obţineţi senzaţia unui concert live

Simţiţi-vă ca şi cum aţi participa la meci cu modul Fotbal în direct. Sunetul este reglat pentru a reda tare şi clar ovaţionările mulţimii. Sau plasaţi-vă în primul rând la un concert fantastic cu Digital Music Arena – bucuraţi-vă de acustica remarcabilă a arenei O2 din Londra recreată în propria locuinţă.

Acces online facil cu Wi-Fi® încorporat

Redaţi în timp real divertisment de pe Internet sau din reţeaua wireless de acasă cu funcţia Wi-Fi® încorporată, apoi conectaţi-le cu celelalte produse certificate DLNA. Bluetooth® permite conexiuni wireless simple, astfel încât să vă puteţi bucura de filme şi muzică fără probleme.

Wi-Fi®
Full HD 3D

Cea mai bună imagine pentru filmele dvs.

Playerul Blu-ray Disc™ 3D inclus va asigura cea mai bună calitate a imaginii pentru întreaga colecţie de filme. Redaţi-vă întreaga colecţie de DVD-uri şi beneficiaţi de o calitate apropiată de HD, sau vizionaţi filme Blu-ray şi Blu-ray 3D la o calitate impresionantă Full HD şi 3D.

Cel mai bun conţinut de pe Web pe televizorul dvs.

Conectaţi-vă online şi exploraţi. Bucuraţi-vă de acces instant la cele mai noi filme, melodii, programe Catch-up TV şi multe altele. Navigaţi pe canale online sau ascultaţi melodiile preferate.

Specificaţii
  • Amplificator digital S-Master pentru calitate pură a sunetului

  • Bucuraţi-vă de atmosfera live de pe stadion cu modul Fotbal

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+

  • Conexiune Bluetooth® simplă cu conectarea printr-o atingere prin NFC (dispozitive Xperia™)

  • Wi-Fi® cu DLNA pentru redarea muzicii

Sistem difuzor
Toată gama de frecvenţe
Bandă (FM/AM)
FM
Posturi presetate (FM/AM)
20 (FM)
Terminale de intrare şi ieşire
Conexiune Ethernet (1), Intrare/ieşire HDMI® (2/1), Intrare audio analogică: Mufă cu pini (1), Intrare audio optică (1), Intrare USB (1), Tastatură USB
Playere Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Ce este în cutie

Manual de instrucţiuni, Amplificator wireless, Antenă FM (Pig tail/tip T), Baterii, Card de garanţie, Ghid de configurare rapidă, *Produsele pot varia în funcţie de ţară şi de model

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor