Salt la conţinut
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD

Caracteristici

Noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru bas pe care îl simţiţi

Lăsaţi-vă copleşit de basul vibrant cu noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului. Designul eficient cu con intern pliat măreşte presiunea acustică trecând energia printr-un tub de amplificare. Rezultatul este mult mai eficient decât amplificatoarele şi procesarea tradiţională a semnalului, adăugând o notă de intensitate şi îndrăzneală în fiecare linie de bas.

Sistem de boxe cu 3 căi pentru un sunet puternic

Obţineţi un sunet puternic pe toată gama de frecvenţe, de la un sistem de boxe cu trei căi care dispune de un tweeter de 2,5 cm (1"), medii de 15 cm (5,9") şi difuzor woofer de 38 cm (15"). Structura conică a tweeterului proiectează note înalte clare, în timp ce difuzorul woofer este proiectat pentru a evidenţia sunete medii, iar subwooferul scoate în evidenţă baza puternică - pentru sunet care explodează cu adevărat.

DSEE restabileşte detaliile colecţiei de muzică digitală

Îmbunătăţiţi calitatea fişierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvenţă care adaugă detalii şi bogăţie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabileşte fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

ClearAudio+ pentru claritatea şi fidelitatea sunetului

O inovaţie unică de la Sony, ClearAudio+ reglează automat setările de sunet pentru o experienţa sonoră mai bogată. Reunind cele mai performante tehnologii de procesare digitală a semnalului, ClearAudio+ reuşeşte să optimizeze formatele audio şi să redea în mod consecvent un sunet clar, de înaltă calitate, indiferent ce muzică vă place.

MEGA BASS adaugă energie liniilor de bas

Apăsaţi butonul MEGA BASS pentru a adăuga putere segmentelor de bas din melodiile dvs. Acesta funcţionează prin ranforsarea liniilor de bas pentru a crea un sunet mai puternic. Este suficient să apăsaţi butonul pentru a activa acest mod şi a vă lăsa surprins de basul răsunător.

Modul Fotbal vă plasează lângă teren

Meciul nu s-a auzit niciodată atât de bine. Utilizând datele acustice colectate pe un stadion de fotbal din Brazilia, acest mod dedicat îmbunătăţeşte sunetul ambiant natural al evenimentelor sportive, astfel încât să vă simţiţi ca pe stadion. Nu doriţi să auziţi comentariile? Algoritmul special conceput monitorizează îndeaproape sunetul şi permite filtrarea completă a acestuia.

Egalizatorul latino cambrează sunetul pe gen

De la salsa la pop - activaţi egalizatorul latino pentru a auzi setările optime de sunet pentru muzica dvs. Cu presetări pentru regueton, pop latino, salsa, sertanejo, forro, ranchera şi grupero, puteţi obţine cel mai bun sunet pentru muzica latino.

Luminile LED ale difuzoarelor creează o atmosferă de petrecere

Însufleţiţi atmosfera cu iluminarea difuzoarelor cu LED-uri, ca în club. Boxele cu LED-uri sunt prevăzute cu diferite modele de culori, care variază de la alb pur la curcubeu. Sincronizarea cu ritmul, puterea şi viteza afişajului cu lumini se potrivesc cu ambianţa muzicală şi cu atmosfera.

Personalizaţi-vă petrecerea cu aplicaţiile Fiestable

Preluaţi controlul petrecerii cu setări direct de pe ringul de dans, cu aplicaţia pentru petreceri. Descărcaţi-o pe smartphone şi bucuraţi-vă de controlul wireless al tuturor setărilor pentru petrecere. Schimbaţi culoarea luminilor LED ale difuzoarelor sau experimentaţi efectele de DJ şi efectele de sunet ale microfonului, pentru un mod distractiv de a personaliza petrecerea.

Party Chain vă permite să vă extindeţi sistemul de boxe

Adăugaţi un plus de putere sistemului de sunet. Conectaţi mai multe unităţi SHAKE în lanţ pentru a produce un sunet mai intens, fără întârziere între sisteme. Activaţi un singur dispozitiv pentru a fi „gazda petrecerii” şi însufleţiţi atmosfera cu o nouă dimensiune a sunetului.  

Efectele de DJ vă permit să vă puneţi amprenta asupra melodiilor

Însufleţiţi atmosfera cu efectele de DJ. Patru efecte diferite definesc cadrul petrecerii: Flanger creează un efect răsunător profund; WAH distorsionează sunetul; Isolator scoate în evidenţă o bandă de frecvenţă specifică; iar PAN împrăştie sunetul prin difuzoare. Puteţi utiliza efectele DJ cu aplicaţia Fiestable şi controlul gesturilor, astfel încât va fi mai uşor ca niciodată să fiţi creativi cu listele de melodii pentru petrecere.

Funcţii karaoke pentru a cânta pe fundal

Concursurile de karaoke cu prietenii sunt uşor de câştigat: este suficient să conectaţi SHAKE-X7D la un televizor, să introduceţi un DVD karaoke şi cântaţi versurile de pe ecran. Cele două intrări pentru microfon şi funcţiile precum rezervarea melodiilor, scor şi ecou, vă permit să faceţi echipă cu prietenii pentru o distracţie de zile mari. Funcţia Karaoke PON încorporată reduce vocile de pe CD-uri, astfel încât să puteţi interpreta toate melodiile preferate.

Delectaţi-vă cu toate filmele dvs. pe un player DVD integrat

Faceţi senzaţie cu DVD-urile preferate şi vizionaţi-le pe playerul integrat în SHAKE-X7D. Savuraţi fiecare explozie, scenă de acţiune sau dramă cu un sunet surround cinematografic, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. Transformaţi-vă camera de zi într-o sală de cinematograf şi organizaţi seri de neuitat dedicate filmelor.

Redare wireless în timp real cu Bluetooth®

Transmiteţi wireless melodiile şi aplicaţiile preferate prin Bluetooth®. Conectaţi smartphone-ul sau tableta cu o boxă compatibilă Bluetooth®, sistem de sunet sau televizor şi vă puteţi bucura de muzică şi controla listele de redare şi volumul direct de pe dispozitiv.

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. *Vedeţi dispozitive compatibile

Găsiţi dispozitive compatibile

Uniţi-vă muzica, cu aplicaţia SongPal

Descărcaţi SongPal pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul asupra colecţiei dvs. de muzică. Este suficient să vă conectaţi prin Bluetooth® şi veţi avea acces nelimitat la toate melodiile preferate. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate.

Cele două porturi USB vă permit să vă conectaţi şi să redaţi

Copiaţi piese între CD şi USB. Conectaţi-vă dispozitivul la portul de REDARE/ÎNREGISTRARE şi puteţi începe transferul. Dacă înregistraţi direct pe USB, puteţi mări rata de biţi de la cea standard, de 128 kb/s, până la 256 kb/s pentru calitate audio accentuată.

CD player încorporat pentru colecţia de discuri

Redaţi albume clasice sau discuri cu compilaţii utilizând CD playerul încorporat. Acest sistem audio personal este compatibil cu discuri CD, CD-R şi CD-RW, astfel încât vă puteţi bucura de toată muzica, de la înregistrări de studio la mixaje şi piese descărcate.

Intrări audio pentru a vă extinde sistemul audio

Profitaţi la maxim de sistemul audio personal. Cele două intrări RCA audio vă permit să conectaţi un televizor, o consolă de jocuri sau un sistem SHAKE suplimentar, pentru mai multă putere, indiferent ce ascultaţi sau vizionaţi.

Tuner radio FM/AM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriţi să ascultaţi DJ-ii preferaţi? Alegeţi postul dorit utilizând selectorul radioului FM/AM şi vedeţi ce mai este nou.

Specificaţii
Amplificaţi ritmurile de bas puternic aşa cum merită. Dotat cu două conuri de 38 cm (15") pentru difuzorul woofer şi cu noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului, uriaşul sistem audio personal SHAKE-X7D adaugă un sunet de bas impresionant tuturor melodiilor preferate. Cu luminile de boxă cu LED-uri şi efectele de DJ, puteţi aduce acasă experienţa autentică de club.
  • Noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru un bas puternic

  • Conversia extinsă DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Afişajul cu lumini LED şi efectele de DJ creează o atmosferă autentică de petrecere

Putere de ieşire
2400 W
Terminale de intrare
Intrări microfon (2) 6φ, Port USB (2), Sunet analogic (2)
Dimensiuni unit. princ. (l x H x A)
455 × 165 × 330 mm
Dimens. boxă frontală (l x H x A)
510 × 773 × 458 mm

Ce este în cutie

Cablu de alimentare c.a., Antenă, Baterie (AAA/Mangan), Telecomandă (RMT-AM120U), Instrucţiuni de operare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător