Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD

Cea mai intensă experienţă de bas

Daţi ritmurilor de bas intens puterea pe care o merită. Echipat cu două conuri de difuzor woofer de 38 cm (15”) şi cu difuzorul conic pentru presiune ridicată a sunetului, masivul sistem audio personal SHAKE-X7D conferă un bas cutremurător tuturor pieselor dvs. preferate. Datorită LED-urilor boxelor şi efectelor de DJ, puteţi avea în casă o autentică experienţă de club.

Sistem audio personal cu un nivel de presiune a sunetului de 3.800 W

Presiune a sunetului la nivelul a 3.800 W

Lăsaţi-vă în voia sunetului puternic. De la înaltele îndrăzneţe şi până la joasele profunde, daţi impact pieselor preferate cu o putere de 3.800 W.

Sistem audio personal cu con de difuzor woofer de 38 cm

Conceput pentru un bas puternic

Obţineţi basul dorit cu cele două conuri de difuzor woofer masive, de 38 cm (15”). Acestea pot face faţă unor puteri mari, fiind ideale dacă doriţi să măriţi volumul când puneţi listele de redare pentru petreceri.

  • Difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului
  • Sistem de boxe pe trei căi
  • Bas profund
Putere mare inteligentă

Putere mare inteligentă

Difuzorul nostru conic pentru presiune ridicată a sunetului eficient energetic generează o presiune acustică mai mare la puteri de ieşire mai scăzute, astfel încât este mai bine atât pentru sunet, cât şi pentru mediul înconjurător.

Sistem audio personal Bluetooth cu DSEE

Auziţi mai mult din fiecare piesă

Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE)

Tehnologia DSEE converteşte ascendent fişierele comprimate de muzică în format digital (MP3, ACC, ATRAC şi WMA). Aceasta restaurează sunetele înalte şi joase ce se pierd la compresie, producând un sunet bogat, mai apropiat de calitatea de CD.

Aspect pe măsura sunetului

Cu designul său îndrăzneţ, modelul SHAKE-X7D devine piesa centrală a petrecerii. Unghiurile ascuţite, comenzile din aluminiu mat şi butoanele iluminate dau impact acestui sistem puternic – deoarece petrecerile îndrăzneţe au nevoie de un design îndrăzneţ.

Simţiţi muzica, bucuraţi-vă de culori

Conferiţi ringului de dans o veritabilă atmosferă de petrecere cu un afişaj cu LED-uri vii şi multicolore, care se sincronizează cu ritmul muzicii. Alegeţi dintr-o serie de culori şi modele pentru a găsi setările perfecte pentru petrecerea dvs.

Păstraţi controlul asupra petrecerii

Descărcaţi aplicaţia Fiestable ca să controlaţi luminile boxelor, să adăugaţi efecte de DJ, să vă bucuraţi de redarea vocii sau să săriţi la melodia următoare ori să adăugaţi una în listă - toate acestea de pe smartphone.

Controlaţi-vă sistemul audio personal cu aplicaţia Fiestable

Însufleţiţi petrecerea

Faceţi ca ringul de dans să vibreze cu excelentele funcţii pentru petreceri. Deveniţi creativi folosind patru efecte de DJ – de la comutarea sunetului de la o boxă la alta şi izolarea vocii până la adăugarea efectelor Flanger, WAH, de sampling şi scratch. Cu funcţia Party Chain, puteţi conecta şi sincroniza mai multe sisteme, folosind cabluri audio, pentru un sunet mai puternic.

Sistem audio personal cu DVD player şi funcţii karaoke

Dezvăluiţi talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Redaţi DVD-uri de karaoke şi cântaţi versurile de pe ecran. Există două ieşiri pentru microfon şi o gamă largă de funcţii: modul Karaoke-PON reduce volumul vocilor de pe CD, pentru a putea să cântaţi pe fundal.

Faceţi senzaţie cu colecţia dvs. de filme

Bucuraţi-vă de filmele preferate cu SHAKE-X7D

Cu un DVD player încorporat, este simplu să vizionaţi toate filmele preferate. Conectaţi sistemul la televizor şi optimizaţi sunetul cu trei setări de optimizare.

Mega Bass

Amplificaţi-vă basul

Este suficient să daţi frâu liber funcţiei MEGA BASS pentru a duce ritmurile şi scenele de acţiune preferate la nivelul următor.

Mod Fotbal

Plasaţi-vă chiar la marginea terenului de joc

Modul Fotbal îmbunătăţeşte sunetul ambiant natural al evenimentelor sportive în timp ce le urmăriţi. Puteţi chiar să opriţi comentariul şi să simţiţi că faceţi parte din mulţime.

ClearAudio+

Ascultaţi tare şi clar

Ascultaţi muzică la o claritate excelentă cu ClearAudio+̶: o colecţie de tehnologii audio de la Sony care optimizează redarea întregii colecţii de muzică.

Conectaţi-vă

Redaţi melodiile şi listele de redare preferate de pe smartphone prin SHAKE-X7D. Nu trebuie decât să folosiţi conectarea printr-o atingere prin NFC pentru a realiza o conexiune prin Bluetooth® şi a începe instantaneu redarea în timp real.

Sistem audio personal Bluetooth cu NFC şi Bluetooth
Controlaţi-vă sistemul audio personal cu aplicaţia SongPal

Controlul la distanţă devine inteligent cu SongPal

Un univers de muzică în mâinile dvs.

Cu aplicaţia SongPal gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe telefonul mobil pentru a prelua controlul asupra redării muzicii, setărilor dispozitivului şi nu numai - toate printr-o singură aplicaţie.

Conectaţi, redaţi, transferaţi

Porturi USB duale şi o unitate de CD rezistentă la praf

Copiaţi şi transferaţi cu uşurinţă melodii de pe CD pe o unitate USB sau de pe o unitate USB pe alta, fără PC. Puteţi să redaţi fişierele MP3 preferate, să redescoperiţi CD-urile vechi sau să compilaţi liste de redare pentru petreceri.

Sistem audio personal cu două porturi USB şi unitate de CD
Sistem audio personal Bluetooth cu două intrări audio

Două intrări audio

Conectaţi sistemul SHAKE-X7D la televizor, consola de jocuri sau la un al doilea sistem audio, pentru a vă extinde opţiunile de divertisment.

Sistem audio personal Bluetooth cu radio FM/AM

Radio FM/AM

Ascultaţi emisiunile preferate sau listele de DJ în timp real cu radioul FM/AM.

Design Sony
Spaţiu negativ

Ce este în spatele sunetului premium. Descoperiţi poveştile din spatele designului inspirat.

Specificaţii şi funcţii
Amplificaţi ritmurile de bas puternic aşa cum merită. Dotat cu două conuri de 38 cm (15") pentru difuzorul woofer şi cu noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului, uriaşul sistem audio personal SHAKE-X7D adaugă un sunet de bas impresionant tuturor melodiilor preferate. Cu luminile de boxă cu LED-uri şi efectele de DJ, puteţi aduce acasă experienţa autentică de club.
  • Noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru un bas puternic

  • Conversia extinsă DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Afişajul cu lumini LED şi efectele de DJ creează o atmosferă autentică de petrecere

Putere de ieşire
2400 W
Terminale de intrare
Intrări microfon (2) 6φ, Port USB (2), Sunet analogic (2)
Dimensiuni unit. princ. (l x H x A)
455 × 165 × 330 mm
Dimens. boxă frontală (l x H x A)
510 × 773 × 458 mm

Ce este în cutie

Cablu de alimentare c.a., Antenă, Baterie (AAA/Mangan), Telecomandă (RMT-AM120U), Instrucţiuni de operare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor