Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®

Aduceţi acasă basul puternic

Indiferent dacă organizaţi o petrecere sau vă bucuraţi de melodiile preferate, veţi simţi fiecare ritm cu SHAKE-X3D. Dispune de un sistem de boxe bidirecţional, iar difuzorul conic pentru presiune ridicată asigură un nivel ridicat de presiune sonoră de 2.300 W (1.200 W RMS, 114,0 dB SPL). În plus, datorită luminilor LED ale difuzoarelor şi efectelor de DJ, petrecerea poate începe.

Nivel de presiune a sunetului de 2.300 W

Creşteţi volumul pieselor preferate. Cu difuzorul conic pentru presiune ridicată a sunetului, SHAKE-X3D poate umple camera cu 2.300 W de sunet puternic.

Conceput pentru un bas puternic

Ascultaţi ritmuri de bas cu conul impresionant de 25 cm (9,8") al difuzorului woofer. Acesta poate oferi o putere ridicată, fiind perfect a creşte volumul listei de redare pentru petrecere.

Presiune mai mare, putere mai mare

Sunet îndrăzneţ cu noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului

Incinta cu con pliat şi portul de ieşire mărit amplifică presiunea acustică pentru a furniza o presiune a sunetului de 2.300 W, care creează bas puternic care îl puteţi simţi.

Design de tip cutie verticală pentru un sistem audio wireless pentru acasă cu Bluetooth®
Sistem de boxe bidirecţional pentru acasă

Ascultaţi toate sunetele înalte şi joase

Sunet pe toată gama de frecvenţe dintr-un sistem de boxe bidirecţional

Sistemul de boxe bidirecţional dispune de un tweeter de 2,5 cm (1") pentru sunete vocale clare şi notele înalte, în timp ce difuzorul woofer de 25 cm (9,8") conferă un plus de forţă frecvenţelor medii şi joase.

Putere mare inteligentă

Putere mare inteligentă

Difuzorul nostru conic pentru presiune ridicată a sunetului eficient energetic generează o presiune acustică mai mare la puteri de ieşire mai scăzute, astfel încât este mai bine atât pentru sunet, cât şi pentru mediul înconjurător.

Auziţi mai mult din fiecare piesă

Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE)

Tehnologia DSEE converteşte fişiere digitale comprimate de muzică (MP3, ACC, ATRAC şi WMA). Aceasta restaurează sunetele înalte şi joase ce se pierd la compresie, producând un sunet bogat, mai apropiat de calitatea de CD.

Sistem audio pentru acasă cu DSEE

Aspect pe măsura sunetului

Datorită designului îndrăzneţ modelul SHAKE-X3D devine piesa centrală a petrecerii. Unghiurile ascuţite, comenzile din aluminiu mat şi butoanele iluminate adaugă impact acestui puternic sistem, deoarece petrecerile îndrăzneţe au nevoie de un design îndrăzneţ.

Simţiţi muzica, bucuraţi-vă de culori

Conferiţi ringului de dans o veritabilă atmosferă de petrecere cu un afişaj cu LED-uri vii şi multicolore, care se sincronizează cu ritmul muzicii. Alegeţi dintr-o serie de culori şi modele pentru a găsi setările perfecte pentru petrecerea dvs.

Conectaţi-vă

Redaţi melodiile şi listele de redare preferate de pe smartphone prin SHAKE-X3D. Utilizaţi simplu conectarea printr-o atingere prin NFC pentru a realiza o conexiune prin Bluetooth® şi a începe instantaneu redarea în timp real.

Sistem audio pentru acasă cu NFC şi Bluetooth®
Aplicaţia Fiestable pentru sistemul audio de acasă

Păstraţi controlul asupra petrecerii

Descărcaţi aplicaţia Fiestable pentru a controla luminile boxelor, adăugaţi efecte de DJ, bucuraţi-vă de redare vocală, sau pur şi simplu pregătiţi melodia următoare - toate acestea de pe smartphone.

Însufleţiţi petrecerea

Faceţi ca ringul de dans să vibreze cu excelentele funcţii pentru petreceri. Fiţi creativi cu o gamă largă de efecte de DJ – de la transmiterea amplă a sunetului prin boxe şi izolarea sunetelor vocale la adăugarea efectelor Flanger, WAH, de eşantionare şi scratch. Cu funcţia Party Chain, puteţi conecta şi sincroniza mai multe sisteme, folosind cabluri audio, pentru un sunet mai puternic.

Sistem audio pentru acasă cu DVD player şi funcţii karaoke

Dezvăluiţi talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Redaţi DVD-uri de karaoke şi cântaţi versurile de pe ecran. Există două ieşiri pentru microfon şi o gamă largă de funcţii: modul Karaoke-PON reduce volumul vocilor de pe CD, pentru a putea să cântaţi pe fundal.

Faceţi senzaţie cu colecţia dvs. de filme

Bucuraţi-vă de filmele preferate cu SHAKE-X3D

Cu un DVD player încorporat, este simplu să vizionaţi toate filmele preferate. Conectaţi sistemul la televizor şi optimizaţi sunetul cu trei setări de optimizare.

Mega Bass

Amplificaţi-vă basul

Este suficient să daţi frâu liber funcţiei MEGA BASS pentru a duce ritmurile şi scenele de acţiune preferate la nivelul următor.

Mod Fotbal

Plasaţi-vă chiar la marginea terenului de joc

Modul Fotbal îmbunătăţeşte sunetul ambiant natural al evenimentelor sportive în timp ce le urmăriţi. Puteţi chiar să opriţi comentariul şi să simţiţi că faceţi parte din mulţime.

ClearAudio+

Ascultaţi tare şi clar

Ascultaţi muzică la o claritate excelentă cu ClearAudio+̶. Aceasta este o colecţie de tehnologii audio de la Sony care optimizează redarea întregii colecţii de muzică.

Aplicaţia SongPal pentru un control uşor al sistemului audio pentru acasă

Controlul la distanţă devine inteligent cu SongPal

Un univers de muzică în mâinile dvs.

Aplicaţia SongPal vă permite să vă gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Instalaţi-o pe telefonul mobil pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai - toate printr-o singură aplicaţie.

Conectaţi, redaţi, transferaţi

Porturi USB duale şi o unitate de CD rezistentă la praf

Copiaţi şi transferaţi cu uşurinţă melodii de pe CD pe o unitate USB, sau de la o unitate USB la alta, fără PC. Puteţi reda fişierele MP3 preferate, puteţi redescoperi CD-urile vechi sau crea liste de redare pentru petreceri.

Sistem audio pentru acasă cu porturi USB duale şi unitate de CD
Sistem audio pentru acasă cu două intrări audio

Două intrări audio

Conectaţi sistemul SHAKE-X3D la televizor, consola de jocuri, sau la un al doilea sistem audio, pentru a vă extinde opţiunile de divertisment.

Sistem audio pentru acasă cu radioul FM/AM

Radio FM/AM

Ascultaţi emisiunile preferate sau listele de DJ în timp real cu radioul FM/AM.

Specificaţii şi funcţii
Indiferent dacă organizaţi o petrecere sau doar ascultaţi la maxim melodiile preferate, veţi simţi fiecare ritm cu SHAKE-X3D. Dispune de un sistem de boxe bidirecţional şi de noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului, care redau linii de bas puternic şi răsunător. În plus, luminile LED ale difuzoarelor şi efectele DJ transformă fiecare cameră într-un veritabil ring de dans.
  • Noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru un bas puternic

  • Afişajul cu lumini LED şi efectele de DJ creează o atmosferă autentică de petrecere

  • Conversia extinsă DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

Putere ieş. - Frontală (RMS 10%THD)
1200 W
Putere de ieşire
1200 W
Terminale de intrare
Ieşire audio analogică(1), Ieşire video compozit (1), Ieşiri frontale pentru boxe(2), Intrări audio analogice(2), Intrări pentru microfon(2 (6φ)), Porturi USB(2)
Dimensiuni unit. princ. (l x H x A)
455 × 165 × 330 mm
Dimens. boxă frontală (l x H x A)
368 × 585 × 358 mm

Ce este în cutie

Cablu de alimentare c.a., Antenă, Baterie (AAA/Mangan), Telecomandă (RMT-AM120U), Instrucţiuni de operare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor