Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®

Modalitatea perfectă de a începe o petrecere

Redaţi melodiile preferate la volum ridicat cu un nivel al presiunii sonore de 1850W şi auziţi fiecare notă rezonantă de bas, datorită noului difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului. Cu sistemul audio pentru acasă SHAKE-X1D, sunteţi întotdeauna pregătit pentru petreceri. Înveseliţi ringul de dans utilizând iluminarea cu LED-uri a boxelor şi găzduiţi propriile recitaluri cu funcţiile de karaoke şi cele două intrări pentru microfon.

Nivel de presiune a sunetului de 1850 W

Ascultaţi toată muzica dvs. cu curaj şi claritate, graţie unui nivel de presiune a sunetului de 1850 W (1200W RMS, 108,0 dB SPL).

Con de difuzor woofer de 20 cm (7,9")

Auziţi toată muzica dvs. cu ritmuri puternice de bas cu un con de difuzor woofer de 20 cm (7,9").

Presiune mai mare, putere mai mare

Savuraţi un sunet îndrăzneţ cu noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului

Incinta cu con pliat şi portul de ieşire mărit amplifică presiunea acustică pentru a furniza o presiune a sunetului de 1850 W, care creează un bas puternic pe care îl puteţi simţi.

Design de tip cutie verticală pentru un sistem wireless Hi-Fi pentru acasă cu Bluetooth®
Sistem Hi-Fi pentru acasă cu boxă bidirecţională

ÎNALTĂ

BAS

Ascultaţi toate sunetele înalte şi joase

Sunet pe toată gama de frecvenţe dintr-un sistem de boxe bidirecţional

Sistemul de boxe bidirecţional dispune de un tweeter de 2 cm (0,8") pentru sunete vocale clare şi notele înalte, în timp ce difuzorul woofer de 20 cm (7,9") conferă un plus de forţă frecvenţelor medii şi joase.

Putere mare inteligentă

Putere mare inteligentă

Difuzorul nostru conic pentru presiune ridicată a sunetului eficient energetic generează o presiune acustică mai mare la puteri de ieşire mai scăzute, astfel încât este mai bine atât pentru sunet, cât şi pentru mediul înconjurător.

Auziţi mai mult din fiecare piesă

Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE)

Tehnologia DSEE converteşte fişiere digitale comprimate de muzică (MP3, ACC, ATRAC şi WMA). Aceasta restaurează sunetele înalte şi joase ce se pierd la compresie, producând un sunet bogat, mai apropiat de calitatea CD.

Sistem Hi-Fi pentru acasă cu DSEE

Aspect pe măsura sunetului

Cu designul său îndrăzneţ, modelul SHAKE-X1D devine piesa centrală a petrecerii. Unghiurile ascuţite, comenzile din aluminiu mat şi butoanele iluminate adaugă impact acestui sistem puternic – deoarece petrecerile îndrăzneţe au nevoie de un design îndrăzneţ.

Simţiţi muzica, bucuraţi-vă de culori

Conferiţi ringului de dans o veritabilă atmosferă de petrecere cu un afişaj cu LED-uri vii şi multicolore, care se sincronizează cu ritmul muzicii. Alegeţi dintr-o serie de culori şi modele pentru a găsi setările perfecte pentru petrecerea dvs.

Conectaţi-vă

Redaţi melodiile şi listele de redare preferate de pe smartphone prin SHAKE-X1D. Utilizaţi simplu conectarea printr-o atingere prin NFC pentru a realiza o conexiune prin Bluetooth® şi a începe instantaneu redarea în timp real.

Sistem Hi-Fi wireless pentru acasă cu NFC şi Bluetooth®
Aplicaţia Fiestable pentru sistemul Hi-Fi de acasă

Păstraţi controlul asupra petrecerii

Descărcaţi aplicaţia Fiestable pentru a controla luminile boxelor, adăugaţi efecte de DJ, bucuraţi-vă de redare vocală, sau pur şi simplu pregătiţi melodia următoare - toate acestea de pe smartphone.

Însufleţiţi petrecerea

Faceţi ca ringul de dans să vibreze datorită excelentelor funcţii pentru petreceri. Fiţi creativi cu o gamă largă de efecte de DJ – de la transmiterea amplă a sunetului prin boxe şi izolarea sunetelor vocale la adăugarea efectelor Flanger, WAH, de eşantionare şi scratch. Cu funcţia Party Chain, puteţi conecta şi sincroniza mai multe sisteme, folosind cabluri audio, pentru un sunet mai puternic.

Sistem Hi-Fi pentru acasă cu DVD player şi funcţii de karaoke

Dezvăluiţi talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Redaţi DVD-uri de karaoke şi cântaţi versurile de pe ecran. Există două ieşiri pentru microfon şi o gamă largă de funcţii. Modul Karaoke-PON reduce volumul vocilor de pe CD, pentru a putea să cântaţi pe fundal.

Faceţi senzaţie cu colecţia dvs. de filme

Cu un DVD player încorporat, este simplu să vizionaţi toate filmele preferate. Conectaţi sistemul la televizor şi optimizaţi sunetul cu trei setări de optimizare.

Mega Bass

Mega Bass

Este suficient să daţi frâu liber funcţiei MEGA BASS pentru a duce ritmurile de bas şi scenele de acţiune preferate la nivelul următor.

Mod Fotbal

Plasaţi-vă chiar la marginea terenului de joc

Modul Fotbal îmbunătăţeşte sunetul ambiant natural al evenimentelor sportive în timp ce le urmăriţi. Puteţi chiar să opriţi comentariul şi să simţiţi că faceţi parte din mulţime.

ClearAudio+

Ascultaţi tare şi clar

Ascultaţi muzică la o claritate excelentă cu ClearAudio+̶. Aceasta este o colecţie de tehnologii audio de la Sony care optimizează redarea întregii colecţii de muzică.

Aplicaţia SongPal pentru controlul simplu al sistemului Hi-Fi pentru acasă

Controlul la distanţă devine inteligent cu SongPal

Un univers de muzică în mâinile dvs.

Cu aplicaţia SongPal gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe telefonul mobil pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai – toate prin această aplicaţie.

Conectaţi, redaţi, transferaţi

Porturi USB duale şi o unitate de CD rezistentă la praf

Copiaţi şi transferaţi cu uşurinţă melodii de pe CD pe o unitate USB sau de pe o unitate USB pe alta, fără PC. Puteţi reda fişierele MP3 preferate, puteţi redescoperi CD-urile vechi sau crea liste de redare pentru petreceri.

Sistem audio pentru acasă cu porturi USB duale şi unitate de CD
Sistem audio pentru acasă cu două intrări audio

Două intrări audio

Conectaţi sistemul SHAKE-X1D la televizor, consola de jocuri, sau la un al doilea sistem audio, pentru a vă extinde opţiunile de divertisment.

Sistem audio pentru acasă cu radioul FM/AM

Radio FM/AM

Ascultaţi emisiunile preferate sau listele de DJ în timp real cu radioul FM/AM.

Specificaţii şi funcţii
Sunteţi gata de petrecere cu sistemul audio personal SHAKE-X1D. Redaţi melodiile preferate la volum ridicat şi ascultaţi fiecare notă rezonantă de bas, datorită noului difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului. Insuflaţi viaţă ringului de dans cu ajutorul iluminării cu LED-uri a boxelor şi găzduiţi propriile recitaluri cu funcţiile de karaoke şi cele două intrări de microfon.
  • Noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru un bas puternic

  • Conversia extinsă DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Afişajul cu lumini LED şi efectele de DJ creează o atmosferă autentică de petrecere

Putere ieş. - Frontală (RMS 10%THD)
1850 W
Putere de ieşire
1200 W
Terminale de intrare
Intrare audio analogică (2), Intrare pentru microfon (2 (6φ)), Port USB (2)
Dimensiuni unit. princ. (l x H x A)
455 × 165 × 330 mm
Dimens. boxă frontală (l x H x A)
315 x 490 x 355 mm

Ce este în cutie

Cablu de alimentare c.a., Antenă, Baterie (AAA/Mangan), Telecomandă (RMT-AM120U), Instrucţiuni de operare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător