Imagini cu V90DW: sistem audio MUTEKI de mare putere
Imagini cu V90DW: sistem audio MUTEKI de mare putere
Imagini cu V90DW: sistem audio MUTEKI de mare putere
Imagini cu V90DW: sistem audio MUTEKI de mare putere
Imagini cu V90DW: sistem audio MUTEKI de mare putere
Imagini cu V90DW: sistem audio MUTEKI de mare putere
Imagini cu V90DW: sistem audio MUTEKI de mare putere
Siglă MUTEKI MCH-V90DW
MUTEKI

Sunet puternic suprem (sunet care vă va atinge sufletul) şi design impresionant

Muzică, lumini și distracție

Vreți să organizați o petrecere și mai mare? MHC-V90DW are tot ce vă trebuie pentru o noapte incredibilă: lumini ca la club, caracteristici amuzante pentru petrecere și un sunet copleșitor prin 10 boxe. 

Caracteristici de petrecere MHC-V90DW
Caracteristici pentru petreceri amuzante

Aprindeți luminile puternice de petrecere, adăugați vocea dvs. și folosiți controlul prin gesturi ca să creați efect de sunete ca un DJ.

NFC și BLUETOOTH® MHC-V90DW
Redare wireless în timp real simplă

Conectați-vă prin BLUETOOTH® folosind împerecherea instantanee prin NFC sau folosiți serviciile de redare în timp real prin Wi-Fi.

DVD player cu ieșire HDMI MHC-V90DW
DVD player cu ieșire HDMI

Cu DVD playerul beneficiați de sunet amplu pentru filme. Folosiți ieșirea HDMI pentru a reda semnalul video la televizor.

Sunet extrem de puternic pentru întregul ring de dans

Presiune extrem de mare a sunetului. Boxe care distribuie sunetul pe o arie mare. Bas epic și note înalte clare. Cu o înălțime de 170 cm, MHC-V90DW oferă un sunet incredibil până în cele mai îndepărtate zone ale ringului de dans.

Învioraţi noaptea

Stârniți-le tuturor cheful de dans, toată noaptea, cu iluminarea integrată în MHC-V90DW. Luminile de petrecere colorate proiectează un model pe peretele din spate, iar luminile puternice ale boxei strălucesc pentru a crea o atmosferă autentică de club.

Fiţi sufletul petrecerii

Însufleţiţi mulţimea cu intrările dedicate ale dispozitivului MHC-V90DW, care permit conectarea unui microfon şi chiar a unei chitare, cu ajutorul căreia să cântaţi pe ritmurile preferate. 

Ilustrație cu microfon și chitară electrică
Transformați-vă în DJ cu funcția de control prin gesturi 

Cu controlul prin gesturi aveți caracteristici amuzante, cum ar fi selecția DJ-ului și modurile de karaoke. Creați efecte de club cu prin glisare sau redați muzica prin apropiere/depărtarea degetelor sau deplasarea rotiței.

Logo Music Center
Controlați totul de pe ringul de dans

Cu Sony | Music Center controlați muzica și setările sunetului direct de pe telefon. Cu Fiestable preluați controlul culorilor luminilor, reglați egalizatorul sau activați modurile pentru DJ și karaoke. Faceți schimbările scuturând încheietura, grație controlului intuitiv al mișcării.

Sony | Music Center pentru Android
Sony | Music Center pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Mai multe modalități de conectare
DVD player cu HDMI MHC V90DW
Filmele dvs., acum cu un plus de dramatism

Cu playerul DVD încorporat vă puteţi bucura de filmele preferate şi beneficiaţi de sunetul puternic oferit de dispozitivul MHC-V90DW. Doar introduceţi un disc şi folosiţi ieşirea HDMI pentru a trimite semnalul video la televizor sau proiector.

Redare în timp real prin Wi-Fi
Redați melodiile în timp real prin Wi-Fi

Accesaţi serviciile de redare în timp real preferate de pe internet prin Wi-Fi şi controlaţi lista de redare de pe telefon. 

NFC™ și BLUETOOTH®
Conectaţi-vă în sistem wireless

Folosiți conectarea printr-o atingere prin NFC pentru conexiune instantanee prin Bluetooth®. Alternativ, creați o legătură Bluetooth® în setările dispozitivului.

Intrare USB
Conectați prin USB

Folosiţi interfaţa USB pentru a reda fără probleme formate de muzică digitală, inclusiv MP3, AAC, WAV/AIF, FLAC, ALAC şi DSD. Prin portul USB vă puteţi chiar încărca telefonul, pentru a nu rămâne niciodată fără baterie.

Înclinaţi şi rulaţi pentru transport simplu

Dacă doriţi să schimbaţi poziţia dispozitivului MHC-V90DW, doar ţineţi de mânerul de transport confortabil şi înclinaţi dispozitivul pe spate. Roata robustă vă permite să mutaţi dispozitivul direct în mijlocul petrecerii.

Adăugaţi mai multe boxe fără niciun fir în plus

Vreţi să daţi volumul mai tare? Conectaţi până la 10 boxe compatibile cu funcţia Wireless Party Chain pentru o putere şi mai mare a sunetului. Totul se petrece prin Wi-Fi, astfel că nu este nevoie să folosiţi niciun alt cablu de conectare.

Cum se configurează MUTEKI

Aveți întrebări despre cum să vă configurați și să vă folosiți boxa? Sau despre cum să o conectați la alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii

Înveseliţi petrecerea cu sistemul audio pentru locuinţă MHC-V90DW. Cele zece difuzoare asigură un volum suficient de mare, iar datorită sunetului surround petrecăreţii vor putea asculta muzica din orice unghi. Pentru a completa sunetul de petrecere, aprindeţi luminile încorporate.
  • Boxă înaltă de 170 cm, pentru sunet distribuit

  • Iluminare de petrecere, efecte de lumini în boxe şi efecte de DJ cu plug-unul Fiestable

  • DVD player integrat cu ieşire HDMI

  • Gestionarea muzicii este mai uşoară graţie controlului prin gesturi şi mişcări, prin intermediul smartphone-ului

  • Mâner şi roată pentru transport comod

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor