Salt la conţinut
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă

Caracteristici

Distribuţie masivă a sunetului pentru petreceri mari

Difuzoarele dispuse în unghi din partea de sus a sistemului proiectează sunetul peste mulţime, cu ajutorul unei incinte deschise la spate pentru a distribui suplimentar sunetul. Fiecare dintre cele 10 difuzoare are forma unei pâlnii, transmiţând sunetul şi mai departe, pentru ca toţi să se poată bucura de muzică.

Luminile de petrecere şi cele de la boxe fac ca orice ring de dans să arate ca la discotecă

Luminile de petrecere colorate strălucesc printr-o lentilă pentru a împrăştia lumina în spatele boxei MHC-V90DW ca la discotecă. În faţă, luminile puternice din fiecare boxă creează o atmosferă de petrecere inedită. Vă puteţi controla luminile cu aplicaţia Fiestable sau de la sistem, şi le puteţi vedea cum se sincronizează cu ritmul muzicii, pentru un ring de dans la fel ca în club.

Comenzile prin gesturi vă permit să treceţi la gestionarea sunetului şi a setărilor 

Comenzile prin gesturi plăcute şi intuitive vă permit să controlaţi funcţiile sunetului, inclusiv modul pentru DJ, selecţie şi karaoke. Cu patru moduri de control, puteţi face mişcări bruşte sau de rotaţie pentru a gestiona volumul, pentru a schimba piesele şi altele. 

Funcţii karaoke pentru a cânta pe fundal

Cântaţi împreună cu muzica de la radio, de la intrarea audio, de la CD/DVD sau de la telefon. Conectaţi microfonul şi activaţi modul karaoke, iar MHC-V90DW va înlocui vocea din piesă cu vocea dvs.

Intrarea pentru chitară vă permite să vă implicaţi în muzică

Conectaţi şi apăsaţi pe tasta Guitar şi vă veţi auzi cântând în mixaj. Cântaţi în stilul solo sau conectaţi un microfon pentru a cânta împreună în acelaşi timp.

Modul Fiesta creează oriunde sunetul petrecerilor

Apăsaţi pe butonul pentru modul Fiesta pentru a vă bucura în orice mediu, chiar şi afară, de o presiune acustică mare, specifică sălilor de petreceri.

Personalizaţi setările cu aplicaţia Sony |Music Center şi Fiestable

Preluaţi uşor controlul petrecerii de pe ringul de dans cu aplicaţia Sony Music Center. Puteţi selecta listele de redare preferate şi trece la melodia următoare, folosind doar smartphone-ul. Aplicaţia opţională Fiestable care rulează în Sony | Music Center vă permite să schimbaţi în sistem wireless culoarea luminilor boxelor sau să activaţi efectele de DJ şi karaoke. Totul cu doar câteva mişcări bruşte din încheietură, graţie caracteristicii intuitive de control al mişcării. 

Conectaţi-vă în sistem wireless la alte boxe

Obţineţi un sunet puternic de la mai multe boxe fără a conecta un singur cablu, graţie tehnologiei wireless Party Chain. Sincronizaţi difuzoarele compatibile din mai multe încăperi prin reţeaua Wi-Fi şi acestea vor reda toate, simultan, aceeaşi muzică.

Redare audio în timp real prin Wi-Fi

Cu Chromecast built-in, puteţi transmite conţinutul audio preferat către MHC-V90DW prin Wi-Fi. Mai puteţi accesa fişierele audio pe PC-ul compatibil cu DLNA sau prin Home Media Server.

DVD playerul încorporat adaugă un sunet epic filmelor

Conectaţi un televizor extern sau un proiector şi puteţi utiliza DVD playerul încorporat pentru a reda filme, beneficiind de sunetul de la boxele MHC-V90DW. Bucuraţi-vă de fiecare scenă la un volum ridicat şi o presiune a sunetului care vă duce în mijlocul acţiunii. 

Ieşire HDMI pentru o configurare simplă

Cu ieşirea HDMI (ARC) puteţi conecta cu uşurinţă sistemul la televizor. Bucuraţi-vă de toate efectele vizuale ale televizorului sau DVD-ului clasic cu un sunt puternic de la boxele MHC-V90DW.

Portul USB vă permite să vă conectaţi şi să redaţi

Utilizaţi portul USB pentru a conecta rapid bibliotecile digitale de muzică. Fiind compatibil cu formatele MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC şi DSD, puteţi să menţineţi tonul petrecerii cu listele dvs. de redare preferate. Şi pentru a vă asigura că nu rămâneţi fără baterie, portul USB vă încarcă telefonul.

Redare uşoară în timp real cu NFC şi tehnologia BLUETOOTH®

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) şi tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeți MHC-V90DW cu dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă și fără probleme și începeți redarea în timp real a colecției de muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin tehnologia Bluetooth® şi sunteţi gata de pornire.

Bucuraţi-vă de redarea în timp real de înaltă calitate prin Bluetooth® cu LDAC™

LDAC transmite de aproximativ trei ori mai multe date (la rata maximă de transfer: 990 kbps) faţă de sunetul convențional Bluetooth®, pentru o experiență superioară a audiției wireless.

Roţi şi mâner pentru portabilitate simplă 

Boxa MHC-V90DW se transportă uşor. Roţile şi mânerul vă permit să duceţi oriunde sunetul care umple camerele.

Eliberaţi-vă muzica prin audiţia în mai multe camere şi funcţia wireless

Ascultaţi muzică peste tot în locuinţă cu modul de audiţie în mai multe camere al funcţie wireless, controlat din aplicaţia Sony | Music Center (numită anterior SongPal). Vă permite să grupaţi anumite bare de sunet şi boxe Sony. Cu modul Grup vă puteţi delecta simultan cu aceeaşi muzică pe mai multe boxe, iar cu modul Unic puteţi asculta muzică diferită la fiecare boxă în parte.

Specificaţii
Înveseliţi petrecerea cu sistemul audio pentru locuinţă MHC-V90DW. Zece difuzoare creează un volum suficient, iar distribuţia sunetului face ca oamenii să audă muzica din orice unghi. Porniţi luminile încorporate pentru a completa atmosfera petrecerii.
  • Boxă înaltă pentru sunet distribuit

  • Lumini cu leduri şi efecte de DJ cu aplicaţia Fiestable

  • DVD player integrat cu ieşire HDMI

  • Comenzile prin gesturi simplifică gestionarea muzicii

  • Mâner şi roţi pentru transport comod

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător