Imagini cu V82D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V82D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V82D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V82D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

Caracteristici

Umpleți spațiul de petrecere cu sunet 360°

Aduceți sunetul de festival la zilele de naștere, ocazii speciale sau la petrecerile organizate spontan. SUNETUL 360°, alături de sunetul de bas proiectat pe distanțe lungi cu funcția JET BASS BOOSTER, le permit oaspeților să se bucure de muzică mai puternică în toată incinta.

Tweetere înclinate și unități pentru gama de sunete medii

Umpleți orice încăpere cu un sunet puternic de petrecere. Tweeterele înclinate și unitățile pentru gama de sunete medii răspândesc sunetul pe o arie largă.

Patru difuzoare pentru gama de sunete medii

Datorită difuzoarelor pentru gama de sunete medii, vă puteți bucura de voci mai clare, ca să puteți dansa și cânta alături de artiști pe melodiile dvs. preferate.

Tweeter în partea din spate

Tweeterul din spate asigură direcționarea sunetului către persoanele din spatele sistemului audio în aceeași măsură ca și către cele din fața boxei, astfel toată lumea se poate bucura de un sunet puternic și clar.

Auziţi muzica oriunde v-aţi afla, cu generatorul de sunet cu distribuţie largă

Când la boxe se aude o melodie de excepţie, este normal să vreţi să o auziţi oriunde v-aţi afla. Incinta cu spate deschis a boxei permite distribuirea sunetului pe o suprafaţă mai mare, pentru ca dvs. să puteţi auzi clar muzica din orice unghi.

Simțiți ritmul chiar și de la distanțe lungi cu JET BASS BOOSTER.

Structura conică a sistemului Bass Reflex concentrează fluxul de aer al sunetului de bas, astfel încât să auziți sunetul clar și să simțiți basul, indiferent dacă vă aflați în mulțime sau la distanță mare.

LIVE SOUND

Tehnologia DSP creează vibrația specifică unui festival, inundând spațiul cu sunetul realistic al unui festival de muzică și a unui concert în direct. 

DSEE restabileşte automat detaliile colecţiei de muzică digitală

Îmbunătăţiţi calitatea fişierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvenţă care adaugă detalii şi bogăţie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabileşte fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

Lumini de petrecere și lumini de boxe 360°

Iluminați fiecare colț al petrecerii, chiar și în spațiile mari cu lumini de petrecere 360° şi lumini multicolore încorporate în boxe, încât să vă bucurați de o atmosferă autentică de club sau festival.

Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Distrați participanții – cu cele două intrări pentru microfon, dvs. și invitații puteți cânta împreună melodiile preferate. Alternativ, puteți adăuga un fundal muzical de rock and roll conectând un microfon și o chitară pentru o sesiune de improvizație sau chiar puteți cupla o chitară bas, folosind sistemul ca amplificator, cu efecte de distorsiune.

Control prin gesturi verticale și orizontale

Săriți peste o piesă, treceți de la amplificare la WAH, porniți microfonul de karaoke, controlați sunetul microfonului și al muzicii sau creșteți volumul cu o mișcare verticală sau orizontală a mâinii. Funcția de control prin gesturi vă permite să controlați rapid și simplu funcțiile MHC-V82D astfel încât să puteți rămâne în mijlocul petrecerii.

Efectele de DJ vă permit să vă puneţi amprenta asupra melodiilor

Însuflețiți atmosfera cu efectele de DJ. Patru efecte diferite definesc cadrul petrecerii: Aplicația Flanger creează un efect profund de amplificare a sunetului, similar cu cel al unui avion cu reacție. Funcția WAH deplasează automat în sus sau în jos frecvența unui filtru; Isolator scoate în evidentă o bandă de frecvență specifică; iar PAN dispersează sunetul prin difuzoare. Puteți utiliza efectele DJ cu aplicația Fiestable și controlul gesturilor, astfel încât va fi mai ușor ca niciodată să fiți creativi cu listele de melodii pentru petrecere.

Mod TAIKO

Puteți interpreta pe ritmuri eșantionate precum cele de bongo, djembe, surdo și cele ale tobelor japoneze Taiko. Trebuie doar să atingeți panoul superior în același ritm. 

Modul de joc și scor TAIKO

Testați-vă ritmul în modul de joc TAIKO și întreceți-vă cu prietenii pentru cel mai mare scor. Apăsați și glisați panoul de sus deodată cu luminile și vedeți cine obține cel mai mare scor al petrecerii. Dacă punctajul dvs. ajunge în Top 10, vă puteți salva numele în tabela Top Score.

Voice Control prin intermediul Fiestable

Schimbați piesa, porniți și controlați lumina pur și simplu vorbind. Selectați funcția Voice Control prin intermediul aplicației Fiestable și rostiți comanda - sistemul audio se va conforma.

Îmbunătățiți experiența cu funcția Party Light prin aplicația Fiestable

Apăsați pe Party Light în aplicația Fiestable de pe smartphone, iar ecranul telefonului va imita efectele luminoase, sclipitoare și modificările culorilor sistemului audio deodată cu muzica. Numărul de smartphone-uri care se pot asocia este nelimitat, ceea ce creează o experiență unică pentru toți participanții la petrecere.

Fiți regele petrecerii

Partajați starea petrecerii în rețelele de socializare cu un singur clic din aplicația Fiestable. Apoi, dați muzica mai tare și ridicați-i pe petrecăreți la statutul de rege al petrecerii.

Controlaţi totul de pe ringul de dans

Aplicația Sony | Music Center vă permite să controlați setările muzicii și sunetului direct de pe telefon. În plus, cu aplicația Fiestable preluați controlul culorilor luminilor și puteți activa modurile pentru DJ și karaoke. Grație controlului intuitiv prin mișcări, puteți să efectuați modificări printr-o simplă mișcare din încheietură. 

Ieşire HDMI pentru o configurare simplă

Cu ieșirea HDMI (ARC) puteți conecta cu ușurință sistemul la televizor. Vizionați emisiuni TV și DVD-uri pe ecranul normal și bucurați-vă de sunetul excepțional de la boxele MHC-M82D.

Vizionaţi filme cu DVD playerul integrat

Bucuraţi-vă de fiecare scenă la un volum ridicat şi o presiune a sunetului care vă duce în mijlocul acţiunii. Transformaţi-vă camera de zi într-o sală de cinematograf şi organizaţi seri de neuitat dedicate filmelor.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) și tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu și a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi boxele dispozitivului cu NFC pentru o conectare rapidă şi simplă şi începeţi redarea în timp real a colecţiei de muzică. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth® şi sunteţi gata de pornire.

Bucurați-vă de înaltă calitate la transmisia prin Bluetooth® cu LDAC™

LDAC™ trimite de aproximativ trei ori mai multe date (la rata maximă de transfer de 990 kbps) decât semnalul audio Bluetooth® convențional, pentru o experiență superioară de audiție wireless.

Durabilitate conferită de panoul de control rezistent la stropire

Deoarece suprafața superioară a sistemului MHC-V82D este rezistentă la stropire și la praf și este ușor de curățat, puteți prelungi petrecerea toată noaptea chiar dacă vărsați băutură pe sistem. Aveți la dispoziție chiar și o funcție de întrerupere a petrecerii, care dezactivează toate celelalte butoane timp de 30 de secunde, pentru ca dvs. să puteți curăța aparatul.

Înclinaţi şi rulaţi pentru transport simplu

Dacă doriți să schimbați poziția dispozitivului MHC-V82D, doar țineți de mânerul de transport confortabil și înclinați dispozitivului pe spate. Roata robustă vă permite să mutaţi dispozitivul direct în mijlocul petrecerii.

Amplificați petrecerea cu boxe suplimentare

Bucurați-vă de un sunet mai puternic prin conectarea mai multor sisteme audio prin Bluetooth®. Conectați până la 50 de sisteme audio de reședință compatibile prin tehnologia Bluetooth® și sincronizați muzica.

Conexiunea cu mai multe dispozitive permite mai multor persoane să controleze muzica

Dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri cu sistemul MHC-V82D utilizând tehnologia Bluetooth®. Veţi putea să redaţi piese din toate bibliotecile muzicale, având astfel la dispoziţie o selecţie şi mai mare.

Portul USB vă permite să vă conectați, să redați și să încărcați

Redaţi melodii stocate pe un dispozitiv USB sau creaţi propriile liste de redare personalizate cu înregistrarea directă de pe CD pe USB. Doar conectați dispozitivul la portul PLAY/REC și sunteți gata să impulsionați petrecerea cu piesele dvs. preferate. Sau utilizați portul USB pentru a vă încărca smartphone-ul în timp ce petreceți.

Specificaţii
Creați o experiență de petrecere pentru mai multe persoane cu SUNET 360° și sunet de bas proiectat pe distanțe lungi. Dansați și cântați alături de vocea clară și directă a artiștilor, cu lumini de petrecere și de boxă 360° și preluați rolul de DJ, cu ajutorul controlului prin gesturi orizontale și verticale sau prin intermediul smartphone-ului.
  • Sunet 360° și sunet de bas pe distanțe lungi

  • Lumini de petrecere și lumini de boxe 360°

  • Control prin gesturi pentru control simplu și distractiv

  • Control vocal prin intermediul Fiestable/Party Light prin intermediul Fiestable

  • DVD player integrat cu ieşire HDMI

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător