Salt la conţinut
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu BLUETOOTH®

Caracteristici

Acum aveţi funcţia LIVE SOUND 360° în casa dvs.

Aduceţi în casa dvs. sunetul de festival şi organizaţi cea mai reuşită petrecere chiar acasă. Boxele tweeter din spate şi difuzoarele dispuse în unghi acoperă întregul ring de dans, pentru ca toată lumea să se poată bucura de sunetul profund şi puternic.

Auziţi muzica oriunde v-aţi afla, cu generatorul de sunet cu distribuţie largă

Când la boxe se aude o melodie de excepţie, este normal să vreţi să o auziţi oriunde v-aţi afla. Incinta cu spate deschis a boxei permite distribuirea sunetului pe o suprafaţă mai mare, pentru ca dvs. să puteţi auzi clar muzica din orice unghi.

Lumini de petrecere cu distribuţie în 360°

Umpleţi fiecare colţ al spaţiului de petrecere cu lumini multicolore cu distribuţie în 360°, pentru o atmosferă de club de noapte sau de festival autentic.

Cântaţi pe acordurile muzicii folosind funcţiile de karaoke

Concursurile de karaoke cu prietenii sunt uşor de câştigat: doar conectaţi sistemul MHC-V81D la un televizor şi introduceţi un DVD de karaoke. Cele două intrări pentru microfon, alături de scorul şi efectele de sunet, vă permit să faceţi echipă cu prietenii pentru o distracţie muzicală de zile mari. Funcţie de fader vocal de karaoke inclusă reduce până şi vocile de pe CD-uri, astfel încât să puteţi interpreta toate melodiile preferate.

Interpretaţi la tobe pe ritmul muzicii, cu modul TAIKO 

Interpretaţi la tobe şi adăugaţi sunetul la mixajul muzical cu modul TAIKO. Puteţi interpreta pe ritmuri eşantionate precum cele de bongo, djembe, surdo şi cele ale tobelor japoneze TAIKO. Trebuie doar să atingeţi şi să glisaţi pe panoul superior în acelaşi ritm. 

Mod Joc TAIKO 

Testaţi-vă ritmul cu modul Joc TAIKO. Atingeţi panoul superior în acelaşi ritm cu luminile şi aflaţi cine obţine cel mai mare punctaj la petrecere.

Efectele de DJ vă permit să vă puneţi amprenta asupra melodiilor 

Însufleţiţi atmosfera cu efectele de DJ. Patru efecte diferite definesc cadrul petrecerii: Aplicaţia Flanger creează un efect profund de amplificare a sunetului, similar cu cel al unui avion cu reacţie. Funcţia WAH deplasează automat în sus sau în jos frecvenţa unui filtru; Isolator scoate în evidenţă o bandă de frecvenţă specifică; iar PAN împrăştie sunetul prin difuzoare. Puteţi utiliza efectele DJ cu aplicaţia Fiestable şi controlul gesturilor, astfel încât va fi mai uşor ca niciodată să fiţi creativi cu listele de melodii.

Interpretaţi pe ritmul muzicii folosind intrarea pentru chitară

Puteţi şi să interpretaţi pe ritmul muzicii, beneficiind de intrarea pentru chitară Doar conectaţi instrumentul şi apăsaţi tasta pentru chitară pentru a obţine un sunet puternic şi un efect de amplificare. Cântați doar la chitară sau conectați și un microfon pentru acompaniament vocal.

Schimbaţi setările petrecerii cu funcţia de control prin gesturi 

Puneţi-vă amprenta pe petrecere cu o singură mişcare. Controlul prin gesturi este distractiv şi intuitiv, permiţându-vă să preluaţi controlul asupra tuturor funcţiilor care dau culoare petrecerii, inclusiv efectele de DJ şi funcţiile de karaoke. Puteţi, de asemenea, să navigaţi la stânga şi dreapta pentru a sări peste melodii şi în sus şi în jos pentru a gestiona volumul. Personalizarea petrecerii dvs. nu a fost niciodată atât de antrenantă.

Opţiunea de grupare wireless prin Bluetooth® vă dă posibilitatea să extindeţi sistemul de boxe pentru o petrecere de neuitat

Bucuraţi-vă de un sunet mai puternic prin conectarea mai multor sisteme audio prin Bluetooth®. Conectaţi până la 50 de sisteme audio de reşedinţă compatibile prin tehnologia Bluetooth® şi sincronizaţi muzica şi luminile.

Aplicația Sony | Music Center 

Aplicaţia Sony | Music Center pentru Android şi iOS vă permite să controlaţi setările muzicii şi sunetului direct de pe telefon.

Fiţi regele petrecerii

Distribuiţi o stare despre noul dvs. sistem audio pe reţelele de socializare printr-un singur clic în aplicaţia Fiestable. Apoi, creşteţi volumul muzicii pentru a urca în clasamentul petrecăreţilor şi a deveni un veritabil rege al petrecerii.

Aplicaţia Fiestable

Fiestable este o aplicaţie gratuită pentru iOS şi Android care vă permite să controlaţi culorile luminilor sau să activaţi modul DJ sau karaoke. Graţie controlului intuitiv prin mişcări, puteţi să efectuaţi modificări printr-o simplă mişcare din încheietură.

Ieşire HDMI pentru o configurare simplă

Cu ieşirea HDMI (ARC) puteţi conecta cu uşurinţă sistemul la televizor. Urmăriţi programe TV şi DVD-uri pe ecranul normal şi bucuraţi-vă de un sunet extraordinar de la boxele sistemului MHC-V81D.

Vizionaţi filme cu DVD playerul integrat

Bucuraţi-vă de fiecare scenă la un volum ridicat şi o presiune a sunetului care vă duce în mijlocul acţiunii. Transformaţi-vă camera de zi într-o sală de cinematograf şi organizaţi seri de neuitat dedicate filmelor.

DSEE restabileşte automat detaliile colecţiei de muzică digitală

Îmbunătăţiţi calitatea fişierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvenţă care adaugă detalii şi bogăţie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabileşte fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

Mod Fotbal

Veţi avea senzaţia că păşiţi pe stadion de fiecare dată când vedeţi un meci spectaculos. Dezactivaţi funcţia de naraţiune pentru a optimiza sunetul spectatorilor şi a obţine o experienţă de vizionare cu adevărat captivantă, ca şi când aţi fi efectiv la meci.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologiile Near Field Communication (Comunicare în câmp apropiat - NFC) şi Bluetooth elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Este suficient să atingeţi dispozitivul dvs. cu NFC de căşti, pentru o conectare rapidă şi simplă, iar apoi nu trebuie decât să începeţi redarea colecţiei muzicale. Nu dispuneţi de funcţia NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth şi sunteţi gata de acţiune.

Durabilitate conferită de panoul de control rezistent la stropire

Deoarece suprafaţa superioară a sistemului MHC-V81D este rezistentă la stropire, la praf şi uşor de curăţat, puteţi prelungi petrecerea toată noaptea chiar dacă vărsaţi băutură pe sistem. Aveţi la dispoziţie chiar şi o funcţie de întrerupere a petrecerii, care dezactivează toate celelalte butoane timp de 30 de secunde, pentru ca dvs. să aveţi răgazul de a pune totul la punct.

Conexiunea cu mai multe dispozitive permite mai multor persoane să controleze muzica

Dvs. şi prietenii dvs. puteţi asocia simultan până la trei smartphone-uri cu dispozitivul MHC-V81D utilizând tehnologia Bluetooth®. Veţi putea reda melodii din toate bibliotecile muzicale, pentru ca toată lumea să poată deveni DJ.

Sunet mai bun prin BLUETOOTH®

LDAC™ transmite mai multe date decât conexiunile wireless Bluetooth obișnuite pentru a avea o calitate excepțională a sunetului, apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție.

Înclinaţi şi rulaţi pentru transport simplu

Dacă doriţi să schimbaţi poziţia dispozitivului MHC-V81D, doar ţineţi de mânerul de transport confortabil şi înclinaţi dispozitivul pe spate. Roata robustă vă permite să mutaţi dispozitivul direct în mijlocul petrecerii.

Specificaţii
Umpleţi întreaga casă cu sunetul şi atmosfera muzicii live. Sistemul MHC-V81D este dotat cu funcţia 360° LIVE SOUND şi cu lumini de petrecere cu distribuţie în 360°, pentru o experienţă captivantă, ca de festival. Puteţi chiar să interpretaţi vocal, la tobe sau chitară pe ritmul muzicii, graţie modului TAIKO şi intrărilor pentru chitară şi microfon.
  • 360° LIVE SOUND

  • Lumini de petrecere cu distribuţie în 360°

  • Mod TAIKO şi mod Joc TAIKO

  • DVD player integrat cu ieşire HDMI

  • Mâner şi roată pentru portabilitate

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător