SISTEME AUDIO

Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®

MHC-V7D

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®

Preț recomandat

2.898,84 LEI

Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®

Bas mai puternic

Petrecerile impresionante au nevoie de un sistem audio puternic. Cu difuzorul conic pentru presiune ridicată a sunetului, modelul MHC-V7D poate furniza un nivel al presiunii sunetului de 1.550 W (1.440 W RMS, 105,5 dB SPL) dintr-o carcasă verticală, concepută pentru economie de spaţiu. Puneţi-vă amprenta pe petrecere cu controlul distractiv prin gesturi - schimbaţi LED-urile difuzoarelor, adăugaţi efecte de DJ sau pur şi simplu omiteţi o piesă cu o singură mişcare.

Nivel de presiune a sunetului de 1.550 W

Adăugaţi impact întregii colecţii muzicale cu sunetul de 1.550 W.

Conceput pentru un bas puternic

Conul de 25 cm (9,8") al difuzorului woofer oferă ritmuri răsunătoare, cu bas puternic.

O singură incintă, sunet puternic

Bucuraţi-vă de un sistem audio puternic într-un design compact, de tip incintă verticală.

  • Difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului
  • Sistem de boxe pe trei căi
  • Con de difuzor woofer
  • Zonă largă de audiţie
Putere mare inteligentă

Putere mare inteligentă

Difuzorul nostru conic pentru presiune ridicată a sunetului eficient energetic generează o presiune acustică mai mare la puteri de ieşire mai scăzute, astfel încât este mai bine atât pentru sunet, cât şi pentru mediul înconjurător.

Auziţi mai mult din fiecare piesă

Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE)

Tehnologia DSEE converteşte fişiere digitale comprimate de muzică (MP3, ACC, ATRAC şi WMA). Aceasta restaurează sunetele înalte şi joase ce se pierd la compresie, producând un sunet bogat, mai apropiat de calitatea CD.

Schimbaţi setările petrecerii printr-o simplă mişcare

Beneficiaţi de un control uşor prin gesturi

Personalizaţi-vă coloana sonoră a petrecerii cu funcţia distractivă de control prin gesturi. Omiteţi melodii, reglaţi volumul şi adăugaţi efecte de DJ şi efecte luminoase - toate acestea cu o simplă mişcare a mâinii.

Simţiţi muzica, bucuraţi-vă de culori

Conferiţi ringului de dans o veritabilă atmosferă de petrecere cu afişajul viu şi multicolor al boxelor cu LED-uri. MHC-V7D este echipat cu lumini de boxe ce se proiectează pe tavan, perete sau podea. Alegeţi dintre modelele cu puncte sau linii, care se sincronizează cu ritmul muzicii.

Conectaţi-vă

Redaţi melodiile şi listele de redare preferate de pe smartphone prin MHC-V7D. Utilizaţi simplu conectarea printr-o atingere prin NFC pentru a realiza o conexiune prin Bluetooth® şi a începe instantaneu redarea în timp real.

Sistem Hi-Fi wireless cu NFC şi Bluetooth®
Controlaţi-vă sistemul Hi-Fi cu aplicaţia Fiestable

Păstraţi controlul asupra petrecerii

Descărcaţi aplicaţia Fiestable pentru a controla luminile boxelor, adăugaţi efecte de DJ, bucuraţi-vă de redare vocală, sau pur şi simplu pregătiţi melodia următoare - toate acestea de pe smartphone.

Însufleţiţi petrecerea

Faceţi ca ringul de dans să vibreze cu excelentele funcţii pentru petreceri. Fiţi creativi cu o gamă largă de efecte de DJ – de la transmiterea amplă a sunetului prin boxe şi izolarea sunetelor vocale la adăugarea efectelor Flanger, WAH, de eşantionare şi scratch. Cu funcţia Party Chain, puteţi conecta şi sincroniza mai multe sisteme, folosind cabluri audio, pentru un sunet mai puternic.

Sistem Hi-Fi wireless cu DVD player şi funcţii de karaoke

Dezvăluiţi talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Organizaţi seri de Karaoke de neuitat cu cele două ieşiri pentru microfon şi o gamă largă de funcţii, inclusiv modul Karaoke-PON, care reduce vocile de pe CD astfel încât să puteţi cânta pe fundal.

Faceţi senzaţie cu colecţia dvs. de filme

Bucuraţi-vă de DVD-urile preferate cu sistemul MHC-V7D

Cu un DVD player încorporat, este simplu să vizionaţi toate filmele preferate. Conectaţi sistemul la televizor şi optimizaţi sunetul cu trei setări de optimizare.

Mega Bass

Amplificaţi-vă basul

Este suficient să daţi frâu liber funcţiei MEGA BASS pentru a duce ritmurile şi scenele de acţiune preferate la nivelul următor.

Mod Fotbal

Plasaţi-vă chiar la marginea terenului de joc

Îmbunătăţiţi sunetul ambiant natural al evenimentelor sportive în timp ce le urmăriţi, cu modul Fotbal. Puteţi chiar să opriţi comentariul şi să simţiţi că faceţi parte din mulţime.

ClearAudio+

Ascultaţi tare şi clar

Ascultaţi muzică la o claritate excelentă cu ClearAudio+̶. Aceasta este o colecţie de tehnologii audio de la Sony care optimizează redarea întregii colecţii de muzică.

Controlaţi-vă sistemul Hi-Fi cu aplicaţia SongPal

Controlul la distanţă devine inteligent cu SongPal

Un univers de muzică în mâinile dvs.

Aplicaţia SongPal vă permite să vă gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe telefonul dvs. mobil pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai - toate acestea printr-o singură aplicaţie.

Conectaţi, redaţi, transferaţi

Porturi USB duale şi o unitate de CD rezistentă la praf

Copiaţi şi transferaţi cu uşurinţă melodii de pe CD pe o unitate USB, sau de la o unitate USB la alta, fără PC. Puteţi reda fişierele MP3 preferate, puteţi redescoperi CD-urile vechi sau crea liste de redare pentru petreceri.

Sistem Hi-Fi wireless cu porturi USB duale şi unitate CD
Sistem Hi-Fi wireless cu două intrări audio

Două intrări audio

Indiferent dacă vizionaţi sau vă jucaţi, veţi putea să amplificaţi sunetul conţinutului preferat conectând modelul MHC-V7D la televizor, consola de jocuri şi la multe alte dispozitive.

Sistem Hi-Fi wireless cu radio FM

Radio FM

Ascultaţi emisiunile preferate sau listele de DJ în timp real cu radioul FM.

Design Sony
Spaţiu negativ

Ce este în spatele sunetului premium. Descoperiţi poveştile din spatele designului inspirat.

Specificaţii şi funcţii
Petrecerile mari au nevoie de un sistem audio puternic. Dispunând de noul difuzor conic eficient pentru presiune ridicată a sunetului, modelul MHC-V7D produce un bas impresionant dintr-o carcasă verticală, concepută pentru economie de spaţiu. Proiectaţi lumini în stil de club pe tavan sau pe perete şi folosiţi controlul uşor şi distractiv al gesturilor pentru a creşte volumul, a trece peste melodia următoare şi a experimenta cu efecte de DJ.
  • Noul difuzor conic pentru presiunea sunetului pentru bas puternic pe care îl simţiţi

  • Manevrare distractivă şi intuitivă cu controlul prin gesturi

  • Afişajul cu lumini LED şi efectele de DJ creează o atmosferă autentică de petrecere

  • Controlaţi muzica şi funcţiile pentru petreceri cu aplicaţia Fiestable

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

Putere de ieşire
1.440 W
Terminale de intrare
Ieşire audio analogică (1), Ieşire video compozit (1), Intrare audio analogică (2), Intrare pentru microfon 2 (6φ), Port USB (2)
Dimensiuni unit. princ. (l x H x A)
340 mm x 924 mm x 320 mm

Ce este în cutie

Cablu de alimentare c.a., Antenă FM, Baterie (AAA/Mangan), Telecomandă (RMT-AM120U)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor