SISTEME AUDIO

Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®

MHC-V77DW

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®

Preț recomandat

3.161,83 LEI

Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu Wi-Fi şi tehnologia BLUETOOTH®

Caracteristici

Redare audio în timp real prin Wi-Fi

Datorită redării audio în timp real prin Wi-Fi, puteți să vă bucurați de conținutul preferat prin intermediul dispozitivelor compatibile cu Chromecast built-in, precum și să accesați fișierele de muzică de pe PC-ul sau serverul media personal compatibil cu DLNA.

Modul simplu de a transmite muzică la boxele dumneavoastră

Datorită funcției Chromecast built-in, puteți să redați în timp real în boxe aplicațiile de muzică preferate de pe dispozitivul personal. Atingeți pur și simplu butonul Cast dintr-o aplicație muzicală de pe telefonul sau tableta Android, iPhone, iPad, Mac®, de pe laptopul Windows sau Chromebook și selectați o boxă sau un grup de boxe pentru a începe.

Conectaţi-vă la toată muzica dvs. folosind Spotify

Deoarece sistemul MHC-V77DW este compatibil cu Spotify Connect, puteţi să vă folosiţi abonamentul premium la Spotify pentru a vă bucura de toate listele dvs. de redare preferate pentru petreceri la o intensitate mobilizatoare pentru petreceri.

Roţi şi mâner pentru portabilitate autentică

Fiind conceput pentru a fi transportat uşor, sistemul MHC-V77DW îl puteţi lua cu dvs. oriunde vreţi un sunet care umple încăperea.

Schimbaţi setările petrecerii cu funcţia de control prin gesturi

Puneţi-vă amprenta pe petrecere cu o singură mişcare. Controlul distractiv şi intuitiv prin gesturi vă permite să puneţi stăpânire pe toate funcţiile petrecerii, inclusiv iluminarea, efectele de DJ şi efectele de sunet de microfon. Puteţi, de asemenea, să navigaţi la stânga şi dreapta pentru a sări peste melodii şi în sus şi în jos pentru a gestiona volumul. Personalizarea petrecerii dvs. nu a fost niciodată atât de antrenantă. 

Eliberaţi-vă muzica prin audiţia în mai multe camere şi funcţia wireless

Ascultaţi muzică peste tot în locuinţă cu modul de audiţie în mai multe camere al funcţie wireless, controlat din aplicaţia Sony | Music Center (numită anterior SongPal). Vă permite să grupaţi anumite bare de sunet şi boxe Sony. Cu modul Grup vă puteţi delecta simultan cu aceeaşi muzică pe mai multe boxe, iar cu modul Unic puteţi asculta muzică diferită la fiecare boxă în parte.

Redare uşoară în timp real cu NFC şi tehnologia Bluetooth

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) şi tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi MHC-V77DW cu dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă şi fără probleme şi începeţi redarea în timp real a colecţiei de muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin tehnologia Bluetooth şi sunteţi gata de pornire.

Bucuraţi-vă de redarea în timp real de înaltă calitate prin Bluetooth® cu LDAC™

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de cea mai înaltă calitate prin tehnologia Bluetooth. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.

Intrare HDMI pentru o configurare simplă

Conectaţi-vă cu ușurință la televizor, pentru un sunet profund, puternic, pentru toate filmele și muzica dvs. Datorită unui port HDMI, tot ce trebuie să faceți este să vă conectaţi printr-un singur cablu.

Luminile difuzoarelor creează o atmosferă de petrecere

Însufleţiţi petrecerea cu iluminarea difuzoarelor, ca în club. Luminile sunt direcţionate printr-un obiectiv pentru a dispersa un model amplu de lumini, în linii. Vă puteţi controla luminile cu aplicaţia Fiestable sau de la sistem, şi le puteţi vedea cum se sincronizează cu ritmul muzicii, pentru a avea în camera de zi un ring de dans la fel ca în club.

Portul USB vă permite să vă conectaţi şi să redaţi

Cu un port USB veţi putea să conectaţi o unitate USB, un smartphone, o tabletă sau un laptop pentru a asculta toată colecţia dvs. de muzică digitală. Fiind compatibil cu formatele MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC şi DSD, puteţi să menţineţi tonul petrecerii cu listele dvs. de redare preferate.

Funcţii karaoke pentru a cânta pe fundal

Concursurile de karaoke cu prietenii sunt uşor de câştigat: nu trebuie decât să conectaţi sistemul MHC-V77DW la un televizor și să introduceți un DVD pentru karaoke sau să cântați pe ritmul melodiilor de pe YouTube™ prin tehnologia Bluetooth®. Cele două intrări pentru microfon, alături de scorul şi efectele de sunet, vă permit să faceţi echipă cu prietenii pentru o distracţie muzicală de zile mari. Funcţie de fader vocal de karaoke inclusă reduce până şi vocile de pe CD-uri, astfel încât să puteţi interpreta toate melodiile preferate.

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriţi să ascultaţi DJ-ii preferaţi? Alegeţi postul dorit utilizând selectorul radioului FM şi vedeţi ce mai este nou.

Durabilitate conferită de panoul de control rezistent la stropire

Deoarece suprafaţa superioară a sistemului MHC-V77DW este rezistentă la stropire, la praf şi uşor de curăţat, puteţi prelungi petrecerea toată noaptea chiar dacă vărsaţi băutură pe sistem.

Modul Fiesta recreează oriunde sunetul petrecerilor

Apăsaţi pe butonul pentru modul Fiesta pentru a vă bucura în orice mediu, chiar şi afară, de o presiune acustică mare, specifică sălilor de petreceri.

Specificaţii
Conferiţi ceva special petrecerii cu acest sistem audio portabil complet. Luminile petrecerii se sincronizează cu sunetul puternic pentru a înviora atmosfera – totul poate fi controlat cu ușurință de pe smartphone cu ajutorul aplicațiilor Sony | Music Center şi Fiestable – și puteți beneficia de acces nelimitat la muzică folosind Spotify Connect și Chromecast built-in.
  • Delectaţi-vă cu un sunet puternic dintr-un design complet, care economiseşte spaţiu

  • Preluaţi controlul luminilor şi a efectelor de DJ cu aplicaţiile Sony | Music Center şi Fiestable

  • Este ferit de stropiri datorită panoului de control rezistent la stropire

  • Redați-vă toată muzica în timp real folosind Chromecast built-in și Spotify Connect

  • Veţi beneficia de un transport simplu de acasă la petrecere datorită mânerului şi roţilor pentru deplasare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor