SISTEME AUDIO

V41D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

MHC-V41D

Imagine cu V41D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

Preț recomandat

1.911,10 LEI

Imagini cu V41D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V41D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V41D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V41D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V41D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

Aduceți ringul de dans la dvs. acasă

Transformați-vă casa într-un club de noapte cu sistemul MHC-V41D. Luminile boxelor se sincronizează cu ritmul pentru o atmosferă de club autentic, în timp ce sunetul animă petrecerea pentru o noapte pe care nu o veți uita niciodată.

Sigle NFC şi Bluetooth

Transmisie simplă prin NFC și BLUETOOTH®

Pur și simplu utilizați funcția NFC One-touch pentru a realiza o conexiune Bluetooth® și pentru a beneficia instantaneu de redare în timp real.

Pictogramă microfon

Facem un apel către toți amatorii de karaoke 

Pregătiți-vă de înfruntarea karaoke. Există două intrări pentru microfon, perfecte pentru conectarea instrumentelor și pentru confruntări muzicale. 

Ritm simțit de toți

Umpleți orice încăpere cu un sunet dinamic. Difuzoarele pentru medii și tweeterele orientate răspândesc sunetul mai larg, deci toți simt același ritm care îi pune în mișcare.

Prim-plan cu unitățile pentru note medii și tweeter
Lumini verzi și albastre pentru petrecere și pe boxe

Aprindeți luminile

Luminile de petrecere verzi și albastre și cele ale boxei pulsează în ritmul muzicii, cu luminile multicolore ale boxei care iluminează ringul de dans, creând o adevărată atmosferă de club de noapte.

Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Toată lumea se distrează - cu două intrări pentru microfon, vă confruntați cu oaspeții pe acordurile preferate. Adăugați ritmuri de rock and roll conectând alternativ o chitară la una dintre intrări și folosind sistemul ca amplificator. Aveți trei moduri - Clean pentru sunet clar, Overdrive pentru sunet de chitară distorsionat și Bass pentru chitara bas.

Doi oameni cântând lângă sistemul MHC-V41D
Glisare cu mâna peste panoul superior

Transformaţi-vă în DJ cu funcţia de control prin gesturi

Puneți-vă amprenta pe petrecere cu o singură mișcare. Controlul prin gesturi este distractiv și intuitiv, permițându-vă să preluați controlul asupra tuturor funcțiilor care dau culoare petrecerii, inclusiv efectele de DJ și funcțiile de karaoke. Faceți gesturi spre stânga și spre dreapta pentru a sări peste melodii sau în sus și în jos pentru a gestiona volumul. Personalizarea petrecerii dvs. nu a fost niciodată atât de antrenantă.

Amplificați petrecerea cu boxe suplimentare

Bucurați-vă de un sunet mai puternic prin conectarea mai multor sisteme audio prin Bluetooth®. Conectați până la 50 de sisteme audio de reședință compatibile prin tehnologia Bluetooth® și sincronizați muzica.

Controlaţi totul de pe ringul de dans

Cu aplicația Sony | Music Center controlați muzica și setările sunetului direct de pe telefon. Pluginul Fiestable vă permite să activați modurile pentru DJ și karaoke. Faceți schimbările scuturând încheietura, grație controlului intuitiv al mișcării.

Sony | Music Center

Sony | Music Center pentru Android

Sony | Music Center pentru iOS

Plug-inul Fiestable pentru Android

Plug-inul Fiestable pentru iOS

Regele petrecerii

Fiți regele petrecerii

Partajați starea petrecerii în rețelele de socializare cu un singur clic din aplicația Fiestable. Apoi, dați muzica mai tare și ridicați-i pe petrecăreți la statutul de rege al petrecerii.

Fiorii stadionului acasă cu modul Fotbal

Comutați sistemul MHC-V41D la modul Fotbal pentru a vă bucura de o experiență autentică, ca și când ați fi pe stadion. Închideți comentariile și pătrundeți în mulțime, minimizând volumul comentatorilor și optimizând scandările tribunei. 

Sigla DVD

DVD player încorporat 

Vizionați ușor filmele grație playerului DVD încorporat și beneficiați de un sunet amplu care dă viață scenelor preferate.

Sigla HDMI

Ieşire HDMI™

Vizionați emisiunile TV preferate pe ecranul normal și bucurați-vă de sunetul excepțional de la boxele puternice.

Bărbat transportând sistemul MHC-V41D de mânerele acestuia

Duceți petrecerea oriunde

MHC-V41D are încorporate mânere pentru transport, ca să o puteți duce acasă la un prieten sau ca să puteți muta ușor petrecerea în altă cameră.

Conectare a mai multor dispozitive

Dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri utilizând tehnologia Bluetooth®. 

Smartphone conectat în sistem wireless la sistemul MHC-V41D
Specificaţii şi funcţii
Organizaţi petreceri de poveste de fiecare dată cu puternicul sistem MHC-V41D. Difuzoarele dispuse în unghi distribuie sunetul în întreaga cameră, pentru ca toată lumea să se bucure de acelaşi sunet de mare calitate, iar luminile colorate încorporate în boxe se sincronizează cu ritmul muzicii.
  • Distribuiţi sunetul

  • Lumini de petrecere şi încorporate în boxe

  • Gestionarea muzicii este mai uşoară graţie controlului prin gesturi şi mişcări, prin intermediul smartphone-ului

  • DVD player integrat cu ieşire HDMI, ARC

  • Mâner pentru ridicare în siguranţă şi portabilitate

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor