SISTEME AUDIO

Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®

MHC-GT5D

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®

Preț recomandat

4.015,06 LEI

Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu tehnologia BLUETOOTH®

Apăsaţi butonul de redare la sunet puternic

Bucuraţi-vă de forţa uluitoare a notelor joase cu o putere masivă de 2400 W şi un difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului, adăugând o notă de intensitate şi îndrăzneală fiecărei scene de film sau ritm de bas. Iar cu o gamă de opţiuni de configurare, veţi putea face cu uşurinţă tranziţia de la vizionări de filme la petreceri însufleţite.

  • Difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului
  • Sistem de boxe pe trei căi
Putere mare inteligentă

Putere mare inteligentă

Difuzorul nostru conic pentru presiune ridicată a sunetului eficient energetic generează o presiune acustică mai mare la puteri de ieşire mai scăzute, astfel încât este mai bine atât pentru sunet, cât şi pentru mediul înconjurător.

Sistem stereo wireless personal, cu DSEE

Auziţi mai mult din fiecare piesă

Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE)

Tehnologia DSEE converteşte fişiere digitale comprimate de muzică (MP3, ACC, ATRAC şi WMA). Aceasta restaurează sunetele înalte şi joase ce se pierd la compresie, producând un sunet bogat, mai apropiat de calitatea CD.

Mega Bass

Este suficient să daţi frâu liber funcţiei MEGA BASS pentru a duce ritmurile de bas şi scenele de acţiune preferate la nivelul următor.

Accentuaţi başii sistemului stereo personal cu MEGA BASS

Luaţi-l şi montaţi-l pentru petreceri

Savuraţi mânerele uşoare şi configuraţia care propagă sunetul

Subwoofer-ul MHC-GT5D are roţi comode şi un mâner de tras pentru facilitarea deplasării - dispozitivul perfect pentru petrecere. Secţiunile independente ale barei de sunet pot fi ataşate uşor la mâner, la un unghi de 10 grade, pentru o dispersie omogenă a sunetului pe o zonă largă sau pot fi ataşate la un trepied, pentru o poziţionare mai versatilă.

Simţiţi muzica, bucuraţi-vă de culori

Conferă ringului de dans o atmosferă autentică de petrecere, cu un afişaj luminos viu de la boxa subwoofer cu LED-uri. Luminile multicolore sunt proiectate pe podea, pe tavan sau pe perete, iar dvs. puteţi alege între tiparul cu puncte şi cel cu linii. Acestea se sincronizează cu ritmul muzicii, astfel încât să puteţi adăuga o vibraţie în stil club pe ringul de dans.

Conectaţi-vă

Redaţi melodiile şi listele de redare preferate de pe smartphone-urile selectate prin MHC-GT5D. Utilizaţi pur şi simplu conectarea prin atingere prin NFC pentru a realiza o conexiune Bluetooth® şi a începe instantaneu redarea în timp real.

Sistem stereo wireless personal, cu NFC şi Bluetooth®
Controlaţi-vă sistemul stereo personal cu aplicaţia Fiestable

Păstraţi controlul asupra petrecerii

Descărcaţi aplicaţia Fiestable pentru a controla luminile boxelor, adăugaţi efecte de DJ, bucuraţi-vă de redare vocală, sau pur şi simplu pregătiţi melodia următoare - toate acestea de pe smartphone.

Însufleţiţi petrecerea

Faceţi ca ringul de dans să vibreze cu excelentele funcţii pentru petreceri. Fiţi creativi cu o gamă largă de efecte de DJ – de la transmiterea amplă a sunetului prin boxe şi izolarea sunetelor vocale la adăugarea efectelor Flanger, WAH, de eşantionare şi scratch. Cu funcţia Party Chain, puteţi conecta şi sincroniza mai multe sisteme, folosind cabluri audio, pentru un sunet mai puternic.

Sistem stereo personal cu player DVD şi funcţii karaoke

Dezvăluiţi talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Organizaţi seri de Karaoke de neuitat cu cele două ieşiri pentru microfon şi o gamă largă de funcţii, inclusiv modul Karaoke-PON, care reduce vocile de pe CD astfel încât să puteţi cânta pe fundal.

Configuraţie pentru sunet de cinema

Conectaţi sistemul la televizor prin intermediul intrării optice şi obţineţi din nou puterea coloanelor sonore din filme şi emisiunile TV. Bara de sunet poate fi montată pe perete sau poate fi pusă cu grijă sub televizor, în timp ce subwooferul compact se potriveşte perfect pentru spaţiile mai mici.

Sunet surround virtual

Aranjaţi boxele separat sau ca o bară de sunet lungă, ca să se potrivească cu configuraţia dvs. Home Cinema. Cu modul surround virtual veţi savura cufundarea într-un câmp sonor de 360 grade.

Sistem stereo wireless personal, cu sunet surround virtual
Sistem stereo wireless personal, cu modul Football

Plasaţi-vă chiar la marginea terenului de joc

Îmbunătăţiţi sunetul ambiant natural al evenimentelor sportive în timp ce le urmăriţi, cu modul Fotbal. Puteţi chiar să opriţi comentariul şi să simţiţi că faceţi parte din mulţime.

Sistem stereo wireless personal, cu ClearAudio+

Auziţi fiecare cuvânt

Alegeţi modul Clear Dialogue pentru a amplifica claritatea vocală a fiecărei scene - ideal pentru vizionarea filmelor şi emisiunilor TV la volum mic sau redarea filmelor acasă.

Sistem stereo wireless personal, cu player DVD integrat

Faceţi senzaţie cu colecţia dvs. de filme

Cu un player DVD încorporat, este simplu să vizionaţi toate filmele preferate. Conectaţi sistemul la televizor şi adăugaţi substanţă tuturor scenelor preferate.

Controlaţi sistemul stereo personal cu aplicaţia SongPal

Controlul la distanţă devine inteligent cu SongPal 3.0

Un univers de muzică în mâinile dvs.

Cu aplicaţia SongPal 3.0 gestionaţi uşor şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe telefonul mobil pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai - toate printr-o singură aplicaţie.

Conectaţi, redaţi, transferaţi

Porturi USB duale şi o unitate de CD rezistentă la praf

Copiaţi şi transferaţi cu uşurinţă melodii de pe CD pe o unitate USB sau de pe o unitate USB pe alta, fără PC. Puteţi reda fişierele MP3 preferate, puteţi redescoperi CD-urile vechi sau compila liste de redare pentru petreceri.

Sistem stereo wireless personal, cu porturi USB duale şi unitate CD
Sistem stereo wireless personal, cu două intrări audio

Două intrări audio

Indiferent dacă vizionaţi sau vă jucaţi, veţi putea să amplificaţi sunetul conţinutului preferat conectând modelul MHC-GT5D la televizor, consola de jocuri şi multe alte dispozitive.

Sistem stereo wireless personal, cu radio FM

Radio FM

Ascultaţi emisiunile preferate sau listele de DJ în timp real cu radioul FM.

Specificaţii şi funcţii
Bucuraţi-vă de forţa uluitoare a notelor joase cu o putere masivă de 2400 W şi un difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului, adăugând o notă de intensitate şi îndrăzneală fiecărei scene de film sau ritm de bas. Iar cu o gamă de opţiuni de configurare, veţi putea face cu uşurinţă tranziţia de la vizionări de filme la petreceri însufleţite.
  • Noul difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru un bas puternic 

  • Conversia extinsă DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Redaţi în timp real şi controlaţi direct de pe smartphone cu SongPal

  • Afişajul cu lumini LED şi efectele de DJ creează o atmosferă autentică de petrecere

Dimensiune boxă
Dimensiune unitate medie (9 cm x 4 tip con), Dimensiune unitate subwoofer (35 cm x 1 tip con), Dimensiune unitate tweeter (5 cm x 2 tip con)
Putere de ieşire
2400 W
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire audio analogică (1), Ieşire frontală boxă (1), Ieşire video compozit (1), Intrare audio analogică (1), Intrare digitală audio (1), Intrare pentru microfon (2), Port USB (2)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor