SISTEME AUDIO

Sistem HI-FI cu NFC şi tehnologie BLUETOOTH®

MHC-ECL77BT

Imagine cu Sistem HI-FI cu NFC şi tehnologie BLUETOOTH®

Preț recomandat

1.113,60 LEI

Imagini cu Sistem HI-FI cu NFC şi tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem HI-FI cu NFC şi tehnologie BLUETOOTH®

Caracteristici

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. *Vedeţi dispozitive compatibile

Găsiţi dispozitive compatibile

Uniţi-vă muzica, cu aplicaţia SongPal

Descărcaţi SongPal pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul asupra colecţiei dvs. de muzică. Conectaţi pur şi simplu prin Bluetooth® sau Wi-Fi® şi veţi avea acces nelimitat la toate melodiile preferate, indiferent dacă sunt stocate pe PC, server sau în serviciul de muzică online preferat. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate.

MEGA BASS adaugă forţă liniilor de bas

Apăsaţi butonul MEGA BASS pentru a adăuga putere la frecvenţe joase melodiilor dvs. Acesta funcţionează prin ranforsarea liniilor de bas pentru a crea un sunet mai puternic. Este suficient să apăsaţi butonul pentru a activa acest mod şi a vă lăsa surprins de basul răsunător.

CD player încorporat pentru colecţia de discuri

Redaţi albume clasice sau discuri cu compilaţii utilizând CD playerul încorporat. Acest sistem Hi-Fi este compatibil cu discurile CD, CD-R şi CD-RW, astfel încât vă puteţi bucura de toată muzica, de la înregistrări de studio la mixaje şi piese descărcate.

Conectaţi, redaţi şi înregistraţi prin USB

Redaţi melodiile stocate pe un USB şi înregistraţi-le pe un CD sau alt USB. Conectaţi-vă dispozitivul la portul de REDARE/ÎNREGISTRARE şi puteţi începe transferul. Dacă înregistraţi direct pe USB, puteţi mări rata de biţi de la cea standard, de 128 kb/s, până la 256 kb/s pentru calitate audio îmbunătăţită.  

Intrarea audio vă extinde sistemul de sunet

Profitaţi la maxim de sistemul audio personal. Cu intrarea audio puteţi să conectaţi un televizor, o consolă de jocuri sau un sistem suplimentar, pentru mai multă putere, indiferent ce ascultaţi sau vizionaţi.

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriţi să ascultaţi DJ-ii preferaţi? Alegeţi postul dorit utilizând selectorul radioului FM şi vedeţi ce mai este nou.

Specificaţii
Alimentaţi-vă petrecerea cu sistemul Hi-Fi de 470 W RMS. Redaţi în timp real toate melodiile preferate cu ascultarea printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth® şi păstraţi controlul absolut al listei de redare de pe smartphone cu aplicaţia SongPal. Un con de difuzor de 16 cm redă sunete joase bogate şi puteţi să amplificaţi basul tuturor melodiilor cu MEGA BASS.
  • Bucuraţi-vă de un sunet răsunător cu o putere totală a sunetului de $ {powerOutput} RMS

  • Redaţi wireless în timp real cu ascultarea printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®

  • Beneficiaţi de putere sporită la frecvenţe joase cu un difuzor woofer de 16 cm şi sistemul MEGA BASS

  • Redaţi în timp real şi controlaţi direct de pe smartphone cu SongPal

  • Ascultaţi melodiile preferate cu redarea USB

Dimensiune boxă
Dimensiune unitate difuzor woofer:(6,5 inch/16 cm), Dimensiune unitate tweeter:(1,5 inch/4 cm)
Putere de ieşire
470 W
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător