Imagini cu Boxă portabilă wireless PG10
Imagini cu Boxă portabilă wireless PG10
Imagini cu Boxă portabilă wireless PG10
Imagini cu Boxă portabilă wireless PG10
Imagini cu Boxă portabilă wireless PG10
Imagini cu Boxă portabilă wireless PG10
Imagini cu Boxă portabilă wireless PG10

Caracteristici

În aer liber sau în interior, alegerea vă aparține

Wireless, portabilă și cu o durată îndelungată de viață a bateriei, boxa GTK-PG10 este ideală pentru a asculta muzică în aer liber, indiferent că e vorba de o petrecere, un picnic sau o ieșire cu cortul. Vreți să continuați petrecerea în interior? Pur și simplu închideți panoul superior și luați boxa GTK-PG10 cu dvs. Nu ocupă mult spațiu, dar oferă un sunet care umple camera.

Puternic şi clar

Cu panourile superioare închise și tweeterele îndreptate în față, GTK-PG10 proiectează sunetul înainte, pentru volum și claritate.

Modul de petrecere în aer liber

Cu panourile superioare deschise, tweeterele integrate sunt îndreptate în sus și înainte, răspândind sunetul mai pe o arie mai largă, pentru petrecerile în aer liber. Funcția DSP (procesare semnale digitale) adaptează automat setările audio pentru a optimiza performanța în aer liber.

Puterea de a organiza o petrecere oriunde, cu o baterie reîncărcabilă

Petreceți undeva unde nu aveți acces la curent electric? Nicio problemă. Bateria reîncărcabilă integrată ține aprins focul petrecerii până la 13 ore.

Conectivitate Bluetooth® pentru redarea simplă a muzicii în timp real

Tehnologia Bluetooth® vă permite să vă asociați smartphone-ul cu GTK-PG10 utilizând o conexiune wireless de rază scurtă. E simplu și ușor de realizat, iar conexiunea nu va fi întreruptă de obiectele din calea semnalului. Odată asociat, puteți reda toate melodiile și listele de redare preferate de pe smartphone pe sistemul audio.

Portul USB vă permite să vă conectați, să redați și să încărcați

Cu un port USB veți putea să conectați o unitate de stocare USB, un smartphone, o tabletă sau un laptop pentru a asculta toată colecția dvs. de muzică digitală. Grație compatibilității cu formatele MP3, WMA, AAC și WAV, veți putea să continuați petrecerea cu listele de redare preferate și să vă încărcați dispozitivul în același timp.

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriți să ascultați DJ-ii preferați, sport în direct sau emisiuni radio? Alegeți postul dorit utilizând selectorul radioului FM și vedeți ce mai este nou.

Aparat ușor de transportat, cu mânere integrate.

Luați-l cu dvs. și petreceți oriunde. Indiferent dacă petreceți timp cu prietenii acasă sau dacă duceți distracția în altă parte, construcția compactă a boxei GTK-PG10 este prevăzută cu mânere integrate pentru portabilitate și confort.

Panou superior rezistent la stropire cu suport de pahare integrat

Când panoul superior este deschis, este locul perfect unde să puneți băuturile și mâncarea – nu trebuie să vă îngrijorați că le veți vărsa, pentru că panoul este rezistent la stropire și ușor de curățat.

Compatibil cu trepied

Utilizând un orificiu de montare integrat, GTK-PG10 poate fi instalat pe un trepied de boxă pentru o poziție ridicată, astfel încât sunetul să fie proiectat și mai eficient înspre mai multe persoane – indiferent dacă stau jos sau în picioare.

Personalizați setările cu aplicația Sony | Music Center

Preluați controlul setărilor dvs. cu aplicația Sony | Music Center. Pur și simplu descărcați-o pe smartphone și bucurați-vă de controlul wireless al muzicii dvs. Puteți ajusta setările audio, puteți selecta listele de redare preferate de pe telefon sau de pe un dispozitiv USB și puteți pregăti melodia următoare, fără a fi legat de sistemul audio.

Control distractiv şi simplu, prin intermediul aplicaţiei Fiestable

Preluați controlul redării de pe smartphone cu aplicația Fiestable, la care aveți acces exclusiv odată ce ați descărcat aplicația Sony | Music Center.

Voice Control prin intermediul Fiestable

Schimbați melodia sau ajustați volumul, vorbind pur și simplu în smartphone. Selectați funcția Voice Control prin intermediul aplicației Fiestable și rostiți comanda - sistemul audio se va conforma.

Ghidare vocală care vă informează

Ghidarea vocală este o caracteristică utilă care vă ține la curent cu funcțiile importante: De exemplu, când vă asociați smartphone-ul cu sistemul audio veți auzi „Asociere Bluethooth” urmat de „Bluetooth conectat”, odată ce s-a stabilit conexiunea. 

Conectare a mai multor dispozitive

Dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri sau tablete utilizând tehnologia Bluetooth. Veți putea să redați piese din bibliotecile muzicale, având astfel la dispoziție o selecție și mai mare.

Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Indiferent dacă doriți să cântați alături de artiști pe acordurile melodiilor preferate sau dacă doriți să fiți sufletul petrecerii, pur și simplu conectați un microfon. GTK-PG10 va insera vocea dvs. direct în mixul muzical.

intrare audio

Intrarea audio vă permite să conectați playere MP3 portabile care nu au conectivitate Bluetooth® la GTK-PG10.

Specificaţii
Portabil, wireless și reîncărcabil, GTK-PG10 este ideal pentru utilizarea în aer liber – are chiar și un mod de petrecere în aer liber dedicat, care răspândește sunetul mai departe și un panou superior rezistent la stropire pe care să vă puneți băuturile. Este potrivit și pentru interior, ocupând puțin spațiu și având un sunet clar.
  • Modul de petrecere în aer liber răspândește sunetul mai departe

  • Panou superior rezistent la stropire cu suport de pahare integrat

  • Bateria reîncărcabilă oferă până la 13 ore de redare

  • Conectivitate Bluetooth® pentru redarea muzicii wireless în timp real

  • Tunerul FM vă permite să vă bucurați de emisiunile radio preferate.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător