SISTEM HI-FI CU TEHNOLOGIE WI-FI/BLUETOOTH®

Specificaţii şi funcţii complete

CMT-X7CD/ X7CDB

Sunet

Tip boxă
Toată gama de frecvenţe + radiator pasiv
Dimensiune boxă
65 mm
Putere de ieşire
Total 40 W

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
385 x 178 x 81 cm
Greutate
2,7 Kg

Conexiuni wireless

Wi-Fi®
DA
NFC
DA

Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire frontală boxă (2 boxe încorporate), Intrare audio analogică (1), Port Ethernet, Port USB (1)

Bluetooth®

Interval de frecvenţe
87,5 - 108,0 MHz/50 KHz

Caracteristici generale

Telecomandă
RM-AMU197
Consum de energie
27 W (în timpul operării), 0,5 W (în standby)

Opţiuni de culoare

white

Ce este în cutie

  • Cablu de alimentare c.a.
  • Antenă (FM)
  • Baterii cu litiu de tip monedă
  • Telecomandă
  • Instrucţiuni de operare
  • Certificat de garanţie
Placeholder

Caracteristici

40 W de putere pentru muzică 

Bucuraţi-vă de sunet puternic de până la 40 W, care umple camera, de la un sistem de boxe pe 2 canale. Cele două boxe pe toată gama de frecvenţe furnizează sunet stereo echilibrat în gama frecvenţelor înalte, medii şi joase. Rezultatul? Sunet clar, puternic, echilibrat, care se aude perfect indiferent de nivelul volumului.

Wi-Fi® încorporat, pentru redare în timp real simplă  

Cu Wi-Fi® încorporat, veţi putea reda muzică în timp real direct de pe smartphone, tabletă sau laptop. Exploraţi cu uşurinţă conţinut online şi servicii de redare a muzicii în timp real, de pe telefonul mobil, apoi redaţi melodiile prin sistemul Hi-Fi, pentru un sunet care umple încăperea. 

Radiatoare pasive duble pentru amplificarea basului

Ascultaţi un bas răsunător, care vă face să vă mişcaţi pe ritm. Radiatoarele pasive duble reacţionează la mişcarea aerului prin boxă, creând artificial spaţiu în interiorul carcasei. Acest spaţiu antrenează circulaţia unui volum mai mare de aer prin boxe, permiţând unor unităţi mici să furnizeze sunet superior, în special în cazul frecvenţelor foarte joase.

Con celular ranforsat cu mică pentru sunet nedistorsionat

Partenerul perfect pentru muzica plină de bas din prezent. Majoritatea boxelor utilizează conuri de hârtie, care se deformează şi se deteriorează în timp, generând distorsiuni ale sunetului. Difuzoarele woofer din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) sunt rigide şi îşi menţin forma chiar şi la presiuni şi viteze mari, astfel că puteţi amplifica basul fără a compromite calitatea sunetului.

Amplificator digital S-Master pentru sunet rafinat

Sunet pur, nefiltrat. Utilizând o cale simplificată a semnalului şi procesarea digitală integrală, tehnologia S-master amplifică semnalele audio în format digital fără a realiza în prealabil conversia în format analogic. Aceasta înseamnă că semnalele îşi vor menţine puritatea şi la puterea de ieşire finală a boxelor, pentru a vă putea bucura de o experienţă de sunet mai realistă şi echilibrată. 

ClearAudio+ pentru claritatea şi fidelitatea sunetului

O inovaţie unică de la Sony, ClearAudio+ reglează automat setările de sunet pentru o experienţa sonoră mai bogată. Reunind cele mai performante tehnologii de procesare digitală a semnalului, ClearAudio+ reuşeşte să optimizeze formatele audio şi să redea în mod consecvent un sunet clar, de înaltă calitate, indiferent ce muzică vă place.

Egalizator personalizat şi presetat, pentru sunet optimizat

Bucuraţi-vă de nivelul de sunet perfect pentru melodiile dvs. preferate cu un egalizator personalizat şi presetat. Reglaţi manual nivelurile pentru a se adecva melodiei, salvaţi setările preferate ca presetare sau alegeţi dintre presetările existente, astfel încât să beneficiaţi de cea mai plăcută audiţie. Alegerea vă aparţine.

DSEE restabileşte detaliile colecţiei dvs. de muzică digitală

Îmbunătăţiţi calitatea fişierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvenţă care adaugă detalii şi bogăţie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabileşte fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

Conectaţi-vă la reţeaua de domiciliu cu DLNA 

Digital Living Network Alliance (DLNA) este un standard la scară largă pentru partajarea de date într-o reţea de domiciliu. Acest lucru simplifică redarea în timp real şi transferul de muzică, filme şi fotografii între dispozitivele compatibile DLNA - inclusiv în cazul televizoarelor, PC-urilor, serverelor portabile şi consolelor de joc.

AirPlay vă permite să vă conectaţi la produsele Apple

Redaţi în timp real conţinutul preferat în toată casa - aveţi nevoie doar de o conexiune LAN prin cablu sau wireless şi de dispozitive compatibile cu AirPlay (cum ar fi iPod, iPhone şi sistemele de boxe acceptate). Funcţia de redare simultană AirPlay permite, de asemenea, redarea în timp real a aceleiaşi melodii pe toate boxele acceptate, pentru a putea umple fiecare încăpere cu sunet de cea mai înaltă calitate.

Servicii de redare online în timp real, pentru o lume plină de muzică

Accesaţi cele mai recente melodii într-o clipă, datorită unei varietăţi de servicii muzicale online - inclusiv PlayStation™Music prin Spotify® şi Pandora. Descoperiţi şi redaţi mii de piese, albume de la artişti, vechi şi noi. Reţineţi: disponibilitatea serviciilor la cerere diferă în funcţie de regiune.

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Wi-Fi/BLUETOOTH®

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. *Vedeţi dispozitive compatibile

Găsiţi dispozitive compatibile

Conectivitate Bluetooth® pentru redarea simplă a muzicii în timp real

Bazată pe undele radio, tehnologia Bluetooth® vă permite să realizaţi rapid o conexiune wireless cu rază scurtă ce nu va fi întreruptă de obiectele aflate pe traseul semnalului. Odată realizată asocierea , aveţi libertatea de a reda tot conţinutul preferat – inclusiv filme, fotografii şi muzică – de pe smartphone sau tabletă pe un dispozitiv compatibil.

Uniţi-vă muzica, cu aplicaţia SongPal 

Descărcaţi SongPal pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul asupra colecţiei dvs. de muzică. Conectaţi-vă prin Wi-Fi® sau Bluetooth® şi bucuraţi-vă de acces neperturbat la toate melodiile preferate de pe PC, server sau serviciul de muzică online preferat. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate.

Design perfect compact  

Un plus de eleganţă în orice cameră. Suprafaţa netedă şi contururile bine definite vă asigură că acest dispozitiv aspectuos şi elegant se integrează în ambianţă, atrăgând totuşi atenţia prin rafinamentul minimalist. Perimetrul evidenţiat este o caracteristică a designului perfect compact.

385 mm lăţime într-un design compact 

Toate caracteristicile unei configuraţii Hi-Fi complete îmbinate într-un design compact. Cu două boxe puternice, un CD player şi un tuner radio FM încorporat, acest sistem Hi-Fi compact, cu o singură incintă, măsoară doar 385 mm lăţime, ceea ce îl face ideal pentru a fi amplasat pe blatul de lucru din bucătărie sau pe noptieră. 

CD player încorporat pentru colecţia de discuri

Redaţi albume clasice sau discuri cu compilaţii utilizând CD playerul încorporat. Acest sistem Hi-Fi este compatibil cu discurile CD, CD-R şi CD-RW, astfel încât vă puteţi bucura de toată muzica, de la înregistrări de studio la mixaje şi piese descărcate.