Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Wi-Fi/BLUETOOTH®
Ascultaţi şi redaţi în timp real, de pe acelaşi dispozitiv

CD player, redare USB şi redare wireless în timp real

Toate piesele preferate sunt la îndemână. Redaţi muzică în timp real de pe smartphone sau tabletă, redaţi colecţia de CD-uri şi bucuraţi-vă muzica digitală stocată pe un dispozitiv USB. Acest sistem audio compact are mai multe opţiuni wireless, două boxe de 20 W şi un amplificator digital S-Master, pentru un bas puternic şi sunete vocale clare.

Două boxe de 20 W
Sunet puternic

Bucuraţi-vă de puterea combinată a 40 W de la două boxe pentru gama completă de frecvenţe, plus radiatoare pasive duble pentru a adăuga forţă suplimentară liniilor de bas.

Wi-Fi® şi NFC încorporate
Conectivitate wireless

Redaţi toate melodiile din colecţia dvs. de muzică de pe smartphone sau de pe tabletă, prin conectarea printr-o singură atingere cu NFC şi redarea în timp real prin funcţiile Wi-Fi® şi Bluetooth® încorporate.

CD player
Toate melodiile preferate

Redescoperiţi-vă colecţia de CD-uri cu CD playerul montat în partea de sus sau ascultaţi emisiunile de radio preferate cu un tuner FM.

Bas puternic, design compact

Bucuraţi-vă de un bas bogat şi de claritate de la un design compact, care economiseşte spaţiul. Boxele celulare ranforsate cu mică furnizează sunet puternic cu distorsiuni minime, datorită unui design uşor, dar rigid. Radiatoarele pasive duble îmbunătăţesc tonurile joase produse de două boxe pentru gama completă de frecvenţe, amplificând basul.

Amplificator digital S-Master
Ştiinţa sunetului superior

Procesarea digitală S-Master restabileşte, rafinează şi optimizează semnalele audio, pentru a vă bucura de un sunet ireproşabil, fidel sursei originale.

ClearAudio+
Ascultaţi tare şi clar

Ascultaţi muzica preferată la o claritate excelentă cu ClearAudio+ - o combinaţie de tehnologii audio de la Sony care optimizează redarea pentru toată muzica dvs.

Egalizator personalizat şi presetat
Personalizaţi sunetul

Cu un egalizator audio personalizat şi presetat, puteţi regla manual sunetul pentru a obţine tot ce e mai bun de la muzica dvs. sau puteţi selecta o presetare pentru a se potrivi genului muzical.

Auziţi mai mult din fiecare piesă

Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE)

Tehnologia DSEE converteşte muzica digitală comprimată (MP3, ACC, ATRAC şi WMA). Aceasta restaurează sunetele înalte şi joase ce se pierd la compresie, producând un sunet bogat, mai apropiat de calitatea CD

DSEE
Conectaţi-vă cu colecţia dvs. de muzică

Redare perfectă în timp real prin Wi-Fi®, DLNA sau AirPlay

Toată muzica dvs. este accesibilă cu o singură conexiune - redaţi wireless în timp real de pe smartphone, tabletă sau laptop, prin Wi-Fi®, DLNA şi AirPlay. Accesaţi cu uşurinţă servicii de muzică online sau bucuraţi-vă de muzica stocată pe dispozitivele dvs. conectându-vă printr-o singură atingere, cu NFC, şi redând în timp real prin Bluetooth®.

Conceput pentru orice modalitate de ascultare

Accesaţi cele mai noi hituri într-o clipă, datorită unei mari varietăţi de servicii muzicale online, inclusiv Spotify®, Deezer şi TuneIn.

Servicii de muzică online
NFC şi Bluetooth®
Libertate deplină de audiţie

Ascultare printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®

Atingeţi smartphone-ul cu funcţie NFC de sistemul stereo şi stabiliţi instantaneu o conexiune, apoi redaţi melodii wireless în timp real prin Bluetooth®. Puteţi, de asemenea, să realizaţi o asociere manuală prin Bluetooth®.

Controlul la distanţă devine inteligent cu SongPal

Un univers de muzică în mâinile dvs.

Cu aplicaţia SongPal gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe telefonul mobil pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai-toate printr-o singură aplicaţie.

Aplicaţia SongPal
Design ce vorbeşte de la sine

Proiectat pentru a impresiona, sistemul CMT-X7CD îmbină stilul cu substanţa. Perimetrul său accentuat reprezintă amprenta unui design perfect compact, conturând o formă modernă care se îmbină armonios cu spaţiul dvs.

Design compact
Se potriveşte aproape oriunde

Măsurând doar 385 mm, sistemul CMT-X7CD este perfect pentru rafturile de bibliotecă, blaturile de bucătărie şi noptiere.

CD player montat în partea de sus
Complet

Beneficiaţi de o configuraţie Hi-Fi într-un design compact, multifuncţional, cu un CD player montat în partea de sus şi un tuner radio încorporat.

Încărcare şi redare

Conectaţi un stick USB sau player MP3 la portul USB şi bucuraţi-vă de toată colecţia dvs. de muzică digitală. Puteţi, de asemenea, să încărcaţi tableta sau smartphone-ul.

Port USB
Intrare auxiliară
Intrare analogică

Intrarea audio auxiliară vă permite să conectaţi playere muzicale digitale la staţia de andocare cu difuzor pentru acces facil la muzica dvs. (cablul nu este inclus).

Cablu Ethernet
Port Ethernet

Bucuraţi-vă de o conexiune stabilă atunci când redaţi muzică în timp real, prin conectarea unui cablu Ethernet.

Specificaţii şi funcţii

Toată muzica preferată este la îndemână. Redaţi muzică în timp real de pe smartphone sau de pe tabletă sau redaţi colecţia de CD-uri şi toată colecţia de muzică digitală de pe un USB. Acest sistem audio care economiseşte spaţiu are mai multe opţiuni wireless, două boxe de 40 W şi un amplificator digital S-Master, pentru bas puternic şi sunete vocale clare şi precise. 
  • Conversia extinsă DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Amplificator digital S-Master pentru calitate pură a sunetului

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+ 

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Wi-Fi® cu DLNA şi AirPlay, pentru redarea muzicii în timp real

Tip boxă
Toată gama de frecvenţe + radiator pasiv
Putere de ieşire
Total 40 W
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire frontală boxă (2 boxe încorporate), Intrare audio analogică (1), Port Ethernet, Port USB (1)

Ce este în cutie

Cablu de alimentare c.a., Antenă (FM), Baterii cu litiu de tip monedă, Telecomandă, Instrucţiuni de operare, Certificat de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor