Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Sunet care iese în evidenţă indiferent ce ascultaţi

De la ultimele hituri la CD-urile preferate

Bucuraţi-vă de profunzime şi claritate pentru toată muzica dvs. cu acest minisistem Hi-Fi complet. Radiatoarele pasive duble lucrează împreună cu amplificatorul digital S-Master şi cu ClearAudio+ pentru a restabili şi a rafina tot conţinutul dvs. audio. Cu un CD player încorporat, redare wireless în timp real şi redare USB, veţi umple casa cu muzica preferată.

Două boxe de 10 W

Sunet puternic

Bucuraţi-vă de puterea combinată a 40 W de la două boxe pentru gama completă de frecvenţe, plus radiatoare pasive duble pentru a adăuga forţă suplimentară liniilor de bas.

Bluetooth® şi NFC

Conectivitate wireless

Redaţi toate melodiile din colecţia dvs. de muzică de pe smartphone sau tabletă prin conectarea printr-o singură atingere cu NFC şi redarea în timp real prin Bluetooth®.

CD player

Toate melodiile preferate

Redescoperiţi-vă colecţia de CD-uri cu un CD player montat în partea de sus sau ascultaţi emisiunile radio preferate cu tunerul FM.

Bas puternic, design compact

Bucuraţi-vă de un bas bogat şi de claritate de la un design compact, care economiseşte spaţiul. Boxele celulare ranforsate cu mică furnizează sunet puternic cu distorsiuni minime, datorită unui design uşor, dar rigid. Radiatoarele pasive duble îmbunătăţesc tonurile joase produse de două boxe pentru gama completă de frecvenţe, amplificând basul.

Amplificator digital S-Master

Ştiinţa sunetului superior

Procesarea digitală S-Master restabileşte, rafinează şi optimizează semnalele audio, pentru a vă bucura de un sunet ireproşabil, fidel sursei originale.

ClearAudio+

Ascultaţi tare şi clar

Ascultaţi muzica preferată la o claritate excelentă cu ClearAudio+ - o combinaţie de tehnologii audio de la Sony care optimizează redarea pentru toată muzica dvs.

Egalizator personalizat şi presetat

Personalizaţi sunetul

Cu un egalizator audio personalizat şi presetat, puteţi regla manual sunetul pentru a obţine tot ce e mai bun de la muzica dvs. sau puteţi selecta o presetare pentru a se potrivi genului muzical.

Auziţi mai mult din fiecare piesă

Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE)

Tehnologia DSEE realizează conversia muzicii digitale comprimate (MP3, ACC, ATRAC şi WMA). Aceasta restaurează sunetele înalte şi joase ce se pierd la compresie, producând sunete bogate, mai apropiate de calitatea de CD

DSEE
NFC şi Bluetooth®

Libertate deplină de audiţie

Ascultare printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®

Atingeţi smartphone-ul cu funcţie NFC de sistemul stereo şi stabiliţi instantaneu o conexiune, apoi redaţi melodii wireless în timp real prin Bluetooth®. Puteţi, de asemenea, să realizaţi o asociere manuală prin Bluetooth®.

Controlul la distanţă devine inteligent cu SongPal

Un univers de muzică în mâinile dvs.

Cu aplicaţia SongPal gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe telefonul mobil pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai-toate printr-o singură aplicaţie.

Aplicaţia SongPal

Design ce vorbeşte de la sine

Proiectat pentru a impresiona, sistemul CMT-X5CD îmbină stilul cu substanţa. Perimetrul său accentuat reprezintă amprenta unui design perfect compact, conturând o formă modernă care se îmbină armonios cu spaţiul dvs.

Design compact

Se potriveşte aproape oriunde

Măsurând doar 385 mm, sistemul CMT-X5CD este perfect pentru rafturile de bibliotecă, blaturile de bucătărie şi noptiere.

CD player montat în partea de sus

Complet

Beneficiaţi de o configuraţie Hi-Fi într-un design compact, multifuncţional, cu un CD player montat în partea de sus şi un tuner radio încorporat.

Conectaţi şi redaţi

Cu două opţiuni de intrare, puteţi reda toată colecţia de melodii digitale bucurându-vă de sunet bogat, echilibrat, prin boxele pentru gama completă de frecvenţe ale sistemului Hi-Fi.

Port USB

Redare şi încărcare USB

Conectaţi un stick USB sau player MP3 la portul USB şi bucuraţi-vă de toată colecţia dvs. de muzică digitală. Puteţi, de asemenea, să încărcaţi tableta sau smartphone-ul.

Intrare auxiliară

Intrare analogică

Intrarea audio auxiliară vă permite să conectaţi playere muzicale digitale la staţia de andocare cu difuzor pentru acces facil la muzica dvs. (cablul nu este inclus).

Specificaţii şi funcţii
Bucuraţi-vă de profunzime şi claritate pentru toată muzica dvs. cu acest minisistem Hi-Fi complet. Radiatoarele pasive duble lucrează împreună cu amplificatorul digital S-Master şi cu ClearAudio+ pentru a restabili şi a rafina tot conţinutul dvs. audio. Cu un CD player încorporat, redare wireless în timp real şi redare USB, veţi umple dormitorul, bucătăria sau studioul cu muzica preferată. 
  • Conversia extinsă DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Amplificator digital S-Master pentru calitate pură a sunetului

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+ 

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC  

  • Redaţi în timp real şi controlaţi direct de pe smartphone cu SongPal 

Tip boxă
Toată gama de frecvenţe + radiator pasiv
Dimensiune boxă
Dimensiunea unităţii pentru toată gama de frecvenţe (65 mm)
Putere de ieşire
Total 40 W
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire frontală boxă (2) (boxă încorporată), Intrare audio analogică, Port USB
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor