SISTEME AUDIO

Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

CMT-X3CD

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

redwhiteblack

Preț recomandat

838,95 LEI

Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Sistem Hi-Fi personal simplificat

Redaţi CD-uri, muzică wireless în timp real şi ascultaţi emisiuni de radio

Bucuraţi-vă de acces facil la toată colecţia dvs. de muzică cu acest minisistem Hi-Fi complet. Redescoperiţi-vă colecţia de CD-uri, reglaţi frecvenţa pentru a asculta cele mai recente emisiuni de radio FM şi redaţi muzică wireless în timp real prin Bluetooth® prin conectarea perfectă printr-o singură atingere prin NFC. Aşezaţi-l pe un raft din bibliotecă, pe blat sau pe noptieră şi umpleţi casa cu muzica preferată.

Două boxe de 10 W

Sunet clar, echilibrat

Ascultaţi toate melodiile din colecţia dvs. de muzică tare şi clar cu puterea combinată de 20 W de la cele două boxe pentru toată gama de frecvenţe.

Bluetooth® şi NFC

Conectivitate wireless

Redaţi toate melodiile din colecţia dvs. de muzică de pe smartphone sau tabletă prin conectarea printr-o singură atingere cu NFC şi redarea în timp real prin Bluetooth®.

CD player

Toate melodiile preferate

Redescoperiţi-vă colecţia de CD-uri cu CD playerul montat în partea de sus sau ascultaţi emisiunile de radio preferate cu un tuner FM.

Boxe mici, sunet care iese în evidenţă

Bucuraţi-vă de sunetul puternic redat de acest sistem Hi-Fi care economiseşte spaţiu. Modelul CMT-X3CD oferă 20 W de putere pe două canale audio, ceea ce face posibilă redarea unui sunet bine echilibrat de la boxele pentru toată gama de frecvenţe, chiar şi atunci când ascultaţi muzică la volume ridicate.

Mega Bass

Simţiţi ritmul

Auziţi sunete de bas pline, rezonante - activaţi setarea de sunet Mega Bass pentru a vă bucura de tonurile finale joase îmbunătăţite.

Egalizator cu 7 benzi

Optimizaţi sunetul

Alegeţi setările ideale pentru conţinutul pe care îl ascultaţi. Egalizatorul cu 7 benzi dispune de presetări pentru R&B, Hip Hop, Rock şi multe altele.

Design ce vorbeşte de la sine

Proiectat pentru a impresiona, sistemul CMT-X3CD îmbină stilul cu substanţa. Perimetrul său accentuat este specific designului perfect compact, conturând o formă modernă care se îmbină armonios cu spaţiul dvs.

Design compact

Se potriveşte aproape oriunde

Măsurând doar 340 mm, sistemul CMT-X3CD este perfect pentru rafturile din bibliotecă, blaturile din bucătărie şi noptiere.

CD player montat în partea de sus

Complet

Beneficiaţi de o configuraţie Hi-Fi într-un design compact, multifuncţional, cu un CD player montat în partea de sus şi un tuner radio încorporat.

Culori care se potrivesc cu orice stil

Modelul CMT-X3CD este disponibil în trei culori pentru a se potrivi cu stilul şi decorul dvs. Integraţi perfect modelul negru clasic, adăugaţi o notă modernă cu modelul argintiu sau faceţi impresie cu modelul de un roşu intens - pentru un sistem Hi-Fi personal care oferă un aspect pe măsura sunetului.

Conexiune NFC şi Bluetooth®

Libertate deplină de audiţie

Ascultare printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®

Atingeţi smartphone-ul cu NFC de sistemul stereo şi stabiliţi instantaneu o conexiune, apoi redaţi piese wireless în timp real prin Bluetooth®. Puteţi, de asemenea, să realizaţi o asociere manuală prin Bluetooth®.

Încărcare şi redare

Conectaţi un stick USB sau player MP3 la portul USB şi bucuraţi-vă de toată colecţia dvs. de muzică digitală. Puteţi, de asemenea, să încărcaţi tableta sau smartphone-ul.

Port USB
Telecomandă

Telecomandă

Telecomanda inclusă vă permite să omiteţi melodii, să controlaţi volumul şi multe altele, toate în timp ce staţi comod şi vă relaxaţi.

Specificaţii şi funcţii
Bucuraţi-vă de acces facil la toată muzica dvs. cu acest minisistem complet Hi-Fi. Redescoperiţi-vă colecția de CD-uri, reglaţi frecvenţa pe cele mai recente emisiuni de radio FM şi redați muzică wireless prin Bluetooth® printr-o conexiune NFC perfectă, printr-o singură atingere. Aşezaţi-l pe un raft din bibliotecă, pe blat sau pe noptieră şi umpleţi casa cu muzica preferată. 
  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Redare şi încărcarea smartphone-ului prin USB

  • Mega Bass conferă forţă segmentelor de bas

  • Tuner radio FM integrat

  • Redare de CD-uri

Tip boxă
Full Range
Putere de ieşire
Putere totală de 20 W
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire frontală boxă((2) (boxă încorporată)), Ieşire pentru căşti(3,5 mm), Intrare audio analogică(3,5 mm))

Ce este în cutie

Instrucţiuni de operare, Card de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor