SISTEME AUDIO

Sistem Hi-Fi cu tehnologia Wi-Fi/BLUETOOTH®

CMT-SX7 / CMT-SX7B

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologia Wi-Fi/BLUETOOTH®

FM/AM

CMT-SX7

Preț recomandat

2.472,82 LEI

DAB/FM

CMT-SX7B

Preţ indisponibil

Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologia Wi-Fi/BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologia Wi-Fi/BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologia Wi-Fi/BLUETOOTH®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologia Wi-Fi/BLUETOOTH®

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Toate elementele unei experienţe muzicale depline

Totul este aici - CD-uri, fişiere audio şi servicii de muzică la calitate apropiată de înalta rezoluţie cu DSEE HX. Relaxaţi-vă şi ascultaţi posturi de radio, sau conectaţi-vă în mod wireless la muzica stocată pe un alt dispozitiv cu conectivitate Wi-Fi® şi Bluetooth®, şi compatibilitate LDAC. Puteţi să partajaţi muzica în toată locuinţa cu compatibilitatea în mai multe camere.

Gata de utilizare imediat

Tot ce aveţi nevoie se află în cutie. Setul include o pereche de boxe de înaltă calitate, astfel încât să vă puteţi bucura imediat de muzică de calitate excepţională.

CD player

Scuturați praful de pe colecţia de CD-uri şi bucuraţi-vă de vechile melodii preferate cu sunet clar şi precis.

Radio digital DAB

Alegeţi dintr-o gamă largă de posturi de radio DAB, pentru un sunet pur, sau ascultaţi posturi de radio FM şi AM.

Porturi USB

Conectaţi un smartphone, o tabletă, un stick USB, sau chiar un PC pentru sunet de înaltă rezoluţie.

Bucuraţi-vă de o calitate uimitoare a sunetului

Piesele cu sunet de înaltă definiţie sunt de o calitate superioară celor în format MP3 şi chiar a CD-urilor, permiţându-vă să auziţi fiecare suflu, bătaie a unei tobe sau notă. Amplificatorul integral digital S-Master HX™ reduce distorsiunile, pentru a vă bucura întotdeauna de experienţa de audiţie înregistrată în studio.

Aduceţi laolaltă muzica superbă

Punctul de întâlnire dintre hardware, software şi pasiune

Lăsaţi combinaţia dintre S-Master HX şi DSEE HX să vă ofere o experienţă de sunet de înaltă rezoluţie de neuitat. Savuraţi aceeaşi melodie în întreaga casă, cu audiţia în mai multe camere. Bucuraţi-vă de sunet de înaltă rezoluţie prin Wi-Fi® şi de redare în timp real de sunet la calitate apropiată de înalta rezoluţie prin Bluetooth® LDAC.

Savuraţi fiecare notă

Amplificatoarele tradiţionale necesită conversii multiple digital-analogic, ce afectează calitatea. Amplificatorul S-Master de la Sony este 100% digital pentru mai multă putere fără distorsiuni. Conceput pentru sunet de înaltă rezoluţie, amplificatorul digital S-Master HX reduce nivelurile de zgomot pentru precizia necesară la frecvenţe înalte (peste 40 kHz).

Restabiliţi toate fişierele comprimate

DSEE converteşte fişierele de muzică comprimate (MP3, ACC, ATRAC, WMA) pentru sunet de înaltă rezoluţie. Sunetul de înaltă frecvenţă, pierdut în procesul de compresie, este restabilit. Rezultatul? Sunet bogat, apropiat de înregistrarea originală.

Redare optimizată

ClearAudio+ reuneşte mai multe tehnologii de procesare audio unice de la Sony, pentru a furniza un sunet mereu clar, de înaltă calitate, indiferent ce muzică vă place.

Bucuraţi-vă de sunet premium cu conectivitate wireless

Redarea wireless în timp real de înaltă calitate oferită de LDAC, în combinaţie cu audiţia în mai multe camere, vă permit să ascultaţi melodiile preferate la o calitate excepţională, fără niciun fir ataşat.

Redare audio wireless în timp real de înaltă calitate

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Deoarece transmite de trei ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă îmbunătăţită de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.

Sunet AirPlay

AirPlay

Redaţi muzica stocată pe dispozitivele Apple preferate. Asociaţi dispozitivele compatibile AirPlay prin o conexiune LAN şi începeţi redarea melodiilor preferate.

Conectare printr-o atingere cu NFC™ şi Bluetooth®

Redare wireless în timp real

Transmiteţi muzica stocată pe smartphone-uri şi tablete compatibile. Este uşor să începeţi - conectaţi-vă prin Wi-Fi®, NFC sau Bluetooth şi sunteţi gata de acţiune.

Conexiune Wi-Fi

Conexiune DLNA

Conectaţi-vă şi redaţi muzică în timp real pe boxa wireless de pe dispozitive compatibile DLNA, de exemplu de pe PC, televizor şi servere portabile, prin sistemul LAN de acasă.

Ascultaţi muzică în altă cameră

Puteţi asculta aceeaşi melodie superbă în întreaga casă cu audiţia în mai multe camere, controlată prin aplicaţia SongPal (versiunea 3.0). Utilizaţi SongPal Link pentru a grupa anumite bare de sunet şi boxe de la Sony, apoi redaţi muzică în timp real de la diverse servicii de muzică, de pe PC sau din reţeaua DLNA în mai multe camere din casă.

Conectaţi-vă cu colecţia dvs. de muzică

Redare în timp real prin DLNA, AirPlay sau Chromecast built-in şi Spotify

Redaţi muzică în sistem wireless în timp real de pe smartphone, tabletă sau laptop prin DLNA, AirPlay sau Chromecast built-in şi Spotify Connect. Cumpăraţi melodii noi de la servicii de muzică online sau ascultaţi melodii de pe PC prin Ethernet. Asociaţi instantaneu cu Bluetooth® graţie conectării printr-o atingere prin NFC şi controlaţi totul de pe smartphone cu aplicaţia SongPal.

Funcționează cu Google Assistant

Cu produsele integrate Google Assistant, puteți controla prin voce produsele audio Sony. Puteți creste volumul, puteți trece la piesa următoare sau puteți opri redarea fără a ridica un deget.

Media Object

Vedeţi-l în acţiune

 • Compatibilitate largă
 • Bucuraţi-vă de muzică
 • Bucurați-vă de funcția multi-cameră

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

 • Servicii de redare în timp real
 • Sunet de calitate
 • Baterie smartphone
 • Audiţie flexibilă

Uniţi-vă muzica

Control facil de redare cu noua aplicaţie SongPal

Cu SongPal gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe anumite smartphone-uri pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai - toate cu o singură aplicaţie.

Umpleţi camera cu muzică printr-o singură atingere

În momentul în care ajungeţi acasă, atingeţi smartphone-ul de consolă pentru a comuta conexiunea Bluetooth® de la căşti la acest sistem audio. Bucuraţi-vă de o redare perfectă a muzicii şi inundaţi camera cu sunet de calitate.

Specificaţii
Totul este aici - bucuraţi-vă de CD-uri, fişiere audio şi servicii de muzică la calitate apropiată de înalta rezoluţie cu DSEE HX. Relaxaţi-vă şi ascultaţi radioul, sau conectaţi-vă wireless la muzica stocată pe alt dispozitiv cu conectivitatea Wi-Fi® şi Bluetooth® şi compatibilitatea cu LDAC. Puteţi partaja muzica în toată locuinţa cu compatibilitatea cu audiţia în mai multe camere.
 • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

 • Conversia extinsă DSEE HX restabileşte calitatea fişierelor comprimate

 • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

 • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

 • Wi-Fi cu DLNA, AirPlay și Chromecast built-in pentru redarea muzicii în timp real

Dimensiune boxă
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Putere de ieşire
100 W
Wi-Fi®
DA
AirPlay
DA
Chromecast built-in
DA
Spotify Connect
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător