Primul TV din lume cu inteligență cognitivă

Imersiune completă într-o experiență care vă captivează și vă oferă senzații realiste. Acesta este scopul televizoarelor BRAVIA XR, bazate pe noul Cognitive Processor XR™, conceput să reproducă modul în care creierul gândește și răspunde.

Divertisment la maxim. Cu ajutor de la Google.

Vedeți peste 700.000 de filme și episoade TV, toate într-un singur loc. Google TV vă oferă conținutul preferat din toate aplicațiile și abonamentele dvs. și îl organizează pentru dvs.

Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR
Realitatea la superlativ

Proiectarea televizoarelor care reproduc fidel intenția creatorului este pasiunea noastră. MASTER Series respectă criteriile inginerilor noștri și fac ca imaginile superbe să devină realitate. Creatorii pot acum să își exploreze imaginația și să își vadă viziunea reprodusă. 

Pătrundeți în realitate

Televizoarele OLED îmbină într-o armonie perfectă sunetul cu imaginile. Vedeți un negru pur pentru un contrast incredibil. Auziți sunetul direct din ecran cu un realism perfect.

Simțiți frumusețea televizoarelor noastre 4K HDR

Televizoarele 4K HDR îmbină claritatea 4K cu luminozitatea, culorile și detaliile intervalului dinamic ridicat. Vedeți cum prinde viață fiecare scenă cu un realism extraordinar.

Bară de sunet de înaltă rezoluţie

Daţi viaţă dialogurilor, muzicii şi efectelor, cu un sunet tridimensional extrem de clar, de înaltă rezoluţie şi cu un bas puternic generat de subwooferul wireless. Descoperiţi un nivel complet nou al sunetului Home Cinema, într-un design care se va potrivi perfect cu televizorul dvs. BRAVIA.

Proiectoare 4K de la Sony
Proiectoare 4K cinematografice

Camera dvs. de zi se transformă într-un cinematograf confortabil; bucuraţi-vă de filme extraordinare, de un realism intens.

Player media 4K de la Sony
Seară de filme 4K

Redaţi în timp real clipuri video 4K de la servicii precum Netflix, pentru oferte aproape nelimitate de filme, toate disponibile la cerere.

Filmele dvs. preferate, fără compromisuri

Îmbunătăţiţi-vă experienţa de vizionare 4K cu culorile vii şi redarea detaliată oferită de playerele Blu-ray de la Sony.

Sunet cinematografic care vi se potriveşte

Indiferent dacă vizionaţi un film într-un apartament mic în centrul oraşului sau în camera de zi spaţioasă dintr-o casă din zona suburbană, vă oferim opţiuni pentru a completa perfect configuraţia sistemului dvs. Home Cinema.

Bara de sunet de la Sony care furnizează sunet surround cinematografic
Design elegant şi compact

Bara de sunet de la Sony care furnizează sunet surround cinematografic

Experienţa de sunet surround Home Cinema de la Sony
O noapte la cinematograful de acasă

Bucuraţi-vă de o veritabilă experienţă de sunet surround pe 5.1 canale cu un sistem multifuncţional.