Descărcări audio înaltă rezoluţie

Ascultaţi muzica aşa cum a intenţionat artistul. Este uşor să achiziţionaţi şi să vă bucuraţi de fişiere audio de înaltă rezoluţie de la serviciile de muzică de mai jos.

Muzică aşa cum nu aţi mai auzit-o

La fel cum înalta definiţie a schimbat modul în care vizionaţi filme, sunetul de înaltă rezoluţie va transforma modul în care vă bucuraţi de muzica preferată.

configurare sunet de înaltă rezoluţie

Cumpăraţi. Descărcaţi. Ascultaţi.

Audiţia de muzică la înaltă rezoluţie este un proces simplu.

Alegeţi un fişier audio de înaltă rezoluţie din bibliotecile extinse oferite de companiile de servicii muzicale. După cumpărare, descărcaţi-l pe computer şi redaţi-l pe un sistem mobil sau de acasă, echipat cu tehnologie de sunet de înaltă rezoluţie.

Cumpăraţi fişiere de la companiile de servicii muzicale populare:

Este posibil ca unele titluri să nu fie disponibile în ţara dvs.

HIGHRESAUDIO

HIGHRESAUDIO este un serviciu de descărcare de fişiere de muzică de înaltă rezoluţie care oferă o gamă diversă de muzică sub formă de materiale masterizate în studio pe 24 de biţi în formate FLAC, ALAC şi DSD.
HIGHRESAUDIO este însoţitorul perfect pentru audiofili, iubitorii de muzică şi sistemele audio digitale şi pentru orice situaţie în care calitatea pură a sunetului contează.

Filarmonica din Berlin

Timp de peste 100 de ani, Filarmonica din Berlin a înregistrat muzică pentru a-i delecta pe pasionaţii de muzică avizaţi din întreaga lume. Cu crearea propriei noastre case de discuri, deschidem un nou capitol din istoria orchestrei. Intenţionăm ca prin lansările noastre să oferim o experienţă muzicală extinsă, care să atingă cele mai înalte standarde din punct de vedere tehnic şi editorial, şi care să ne transmită muzica din diverse perspective. Site-ul nostru Web oferă descărcări la 24 de biţi şi până la 192 kHz, stereo şi surround. Utilizatorul are posibilitatea de a alege între formatele de fişiere WAV şi FLAC.

primephonic

„primephonic” este o platformă inovatoare care oferă muzică clasică supremă alături de conţinut unic din abundenţă şi o comunitate interactivă. Descărcările audio de la diferite case de discuri sunt oferite în formatele WAV, FLAC şi DSD.

HDMusicStore

Acest site este prima platforma italiană de distribuţie de muzică de înaltă rezoluţie; acesta oferă piese muzicale disponibile pentru descărcare, destinate iubitorilor de muzică dornici să se bucure de calitatea premium a sunetului şi de aspectul artistic.

Bleep

Bleep selectează muzică de peste tot, pentru a vă oferi o colecţie cu ceea ce credem că este cea mai bună muzică, indiferent de gen, la cea mai bună calitate posibilă, inclusiv o gamă tot mai variată de muzică masterizată pe 24 de biţi.

Cybele

O casă de discuri inovatoare pentru muzică clasică şi contemporană, Cybele îşi oferă producţiile nu numai pe suporturi fizice, dar şi ca descărcări la înaltă rezoluţie, fără pierderi, în format FLAC sau DSD pur.

Gimell

Descărcaţi şi ascultaţi acordurile clasice ale ansamblului vocal Tallis Scholars, înregistrate cu sunet clar, de înaltă rezoluţie în propria casă de discuri, Gimell.

hd-klassik

Descoperiţi lumea versatilă a caselor de discuri audiofile şi bucuraţi-vă de sunetul nativ al muzicii clasice cu descărcări FLAC şi DSD de înaltă rezoluţie, unităţi flash USB suflate cu aur, suporturi SACD, CD-uri şi altele.

Linn Records

Mii de clienţi au descărcat materialele masterizate în studio de la Linn Records, demonstrând că există cerere pentru muzica de calitate. Pentru producţia de muzică exact cum s-a intenţionat, Gramophone a desemnat Linn Records „Marca anului” în 2010.

Naim Label

Dedicată celor mai bune talente muzicale şi sunetului de calitate superbă, experimentaţi o gamă largă de artişti şi genuri la înaltă definiţie „Naim” de până la 24 de biţi/192 KHz în format WAV, FLAC sau ALAC.

2L

Muzica 2L cuprinde compozitori, artişti şi un repertoriu internaţional care ilustrează atmosfera nordică. Înregistrările cu sunet surround ale lui Lindberg Lyd nu numai că transformă întreaga experienţă de audiţie, ci a schimbat câteva concepte de bază legate de modul în care muzica este redată şi chiar compusă. 2L a cumulat nu mai puţin de 20 de nominalizări la premiile americane GRAMMY încă din anul 2006. Treisprezece nominalizări au fost din categoriile „Best Engineered Album” (Cel mai bine realizat album), „Best Surround Sound Album” (Cel mai bun album cu sunet surround) şi „Producer of the Year” (Producătorul anului)

7digital

Alegeţi din una dintre cele mai mari colecţii din lume de piese de înaltă calitate. Odată ce aţi cumpărat melodiile, acestea sunt stocate într-un spaţiu personal „bazat pe cloud”, care poate fi accesat pe Web sau din aplicaţii mobile.

Sunet digital perfecţionat

Sunetul de înaltă rezoluţie redă muzica exact aşa cum a intenţionat artistul.

Sisteme audio de înaltă rezoluţie

Indiferent dacă doriţi confort în mişcare sau puterea completă a un sistem pentru acasă, produsele cu sunet de înaltă rezoluţie de la Sony vă permit să ascultaţi muzica aşa cum a intenţionat artistul.