SX2000: REPORTOFON DIGITAL DIN SERIA SX

Specificaţii şi funcţii complete

ICD-SX2000

Preț recomandat

1.242,00 LEI

Caracteristici generale

Memorie încorporată
16 GB

Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire
Intrare externă(mini-mufă stereo), Compatibil pentru alimentare cu conectare Nivel de ieşire minim (aprox. 1,5 mV), Căşti (mini-mufă stereo), conector USB (tip A), slot pentru card (micro SD)

Opţiuni de culoare

black

Caracteristici

Imagine cu SX2000: Reportofon digital din seria SX

Calitate audio de înaltă rezoluţie pentru un sunet fără compromisuri

Bucuraţi-vă de muzică digitală la maxim cu sunet de înaltă rezoluţie. Capturând muzica la o rată mai mare decât în cazul standardului CD, amplificând atât numărul eşantioanelor de sunet pe secundă, cât şi precizia ratei de biţi a fiecărui eşantion, sunetul de înaltă rezoluţie oferă o redare fără compromisuri a muzicii unui artist. Savuraţi fiecare respiraţie şi mişcare subtilă pentru o experienţă cu adevărat emoţionantă.

Imagine cu SX2000: Reportofon digital din seria SX

Înregistrări cu reglaje fine prin microfonul direcţional cu 3 căi

Înregistraţi cu acurateţe, într-o varietate de medii, prin ajustarea microfoanelor direcționale încorporate. Alegeți între zoom pentru grupuri mici de oameni, cum ar fi întâlniri de afaceri sau tutoriale, XY pentru concerte muzicale sau stereo amplu pentru evenimente în aer liber și conferințe.

Imagine cu SX2000: Reportofon digital din seria SX

Înregistrare de la distanţă pentru controlul uşor de pe smartphone

Disponibilă pe GooglePlay pentru Android sau App Store pentru dispozitivele iOS, aplicația Remote REC (Înregistrare de la distanţă) vă permite să controlați recorder-ul de la distanță, utilizând Bluetooth™. Porniţi și opriţi înregistrarea, pentru a regla nivelul de înregistrare și setările, putând chiar adăuga marcarea pieselor, astfel încât să puteți găsi conținutul uşor şi rapid. O interfață simplă de pe telefonul dvs. vă ajută să controlați, să monitorizaţi și să organizaţi de la distanță înregistrările.

Imagine cu SX2000: Reportofon digital din seria SX

Înregistrare PCM (Modulaţie prin impulsuri codificate) liniară pentru un sunet fără pereche

Acceptând înregistrarea PCM (Modulaţie prin impulsuri codificate) liniară la frecvențe de eșantionare de până la 96 kHz și rate de biți de până la 24 biți, acest reportofon surprinde cu fidelitate nuanțele cele mai subtile ale spectacolelor și evenimentelor în direct. Poate înregistra la o calitate a sunetului mai bună decât cea a CD-urilor, făcându-l ideal pentru muzicienii care doresc să capteze o înregistrare autentică pentru ei înșiși și pentru fanii lor.

Formate audio multiple pentru o redare ușoară

ICD-SX2000 acceptă formate audio populare, cum ar fi MP3, WAV şi FLAC. Suportul pentru FLAC (Free Lossless Audio Codec - Codec audio fără pierderi) vă permite să ascultați piese muzicale comprimate, fără nicio degradare a calității sunetului.

Imagine cu SX2000: Reportofon digital din seria SX

Amplificatorul digital S-Master HX: puritate audio maximă 

Bucuraţi-vă de o experienţă de cea mai bună calitate a sunetului de înaltă rezoluţie cu amplificatorul digital S-Master HX. Utilizând o cale simplificată şi complet digitală a semnalului, S-Master HX reproduce subtilităţile şi gama largă de frecvenţe a formatelor de înaltă rezoluţie. Spre deosebire de amplificatoarele convenţionale, acesta păstrează semnalul digital până înainte de puterea de ieşire a boxei, eliminând distorsiunile - pentru sunet de înaltă rezoluţie, aşa cum a intenţionat artistul.

Imagine cu SX2000: Reportofon digital din seria SX

Extindeţi memoria utilizând suportul de carduri SD

Stocaţi și mai multe înregistrări utilizând slotul pentru card SD. Vă puteți extinde memoria de la 4 GB la 32 GB utilizând suportul microSD, și până la 64 GB sau mai mult utilizând suportul microSDXC. Este imposibilă înregistrarea unui sunet LPCM 96 kHz/24 biți direct pe un card micro SDHC sau microSDXC.

Imagine cu SX2000: Reportofon digital din seria SX

Direct USB pentru conexiuni ușoare, fără cabluri

Nu pierdeţi timpul cu conectarea prin cabluri. Un USB încorporat vă permite să conectați reportofonul direct la un PC, astfel încât să puteți stoca și transfera cu ușurință înregistrările.

Imagine cu SX2000: Reportofon digital din seria SX

Memoria încorporată de 16 GB stochează înregistrări multiple

Stocaţi până la 636 de ore de înregistrări în modul LP (MP3, 48 kb/s), suficient pentru a gestiona mai multe concerte ale trupelor, întâlniri și interviuri. De asemenea, puteți capta până la 6 ore, 35 minute de înregistrare de înaltă calitate în modul LPCM 96 kHz/24 biți.

Imagine cu SX2000: Reportofon digital din seria SX

Conexiune trepied integrată pentru înregistrări fără vibrații

Un slot încorporat pentru trepied permite conectarea ușoară a unui trepied atunci când înregistrați evenimente, cum ar fi o repetiţie a trupei, o prezentare de conferințe sau un interviu. Cu un trepied conectat, puteți înregistra fără vibraţia întâlnită uneori pe suprafețe, cum ar fi un desktop sau o tabletă.