16 GB

ICD-SX2000

Preț recomandat

1.242,00 LEI

Imagini cu SX2000: Reportofon digital din seria SX
Imagini cu SX2000: Reportofon digital din seria SX
Imagini cu SX2000: Reportofon digital din seria SX
Imagini cu SX2000: Reportofon digital din seria SX
Imagini cu SX2000: Reportofon digital din seria SX
Imagini cu SX2000: Reportofon digital din seria SX
Perfect pentru muzică şi şedinţe

Înregistrări autentice cu microfonul pe 3 căi

Captaţi concertele formaţiilor într-un sunet fidel, de înaltă rezoluţie. Înregistraţi conversații și întâlniri de afaceri la claritate deosebită. Cu microfoanele reglabile, acest recorder digital reproduce fiecare detaliu cu precizie.

Sunet de înaltă rezoluţie
Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate de studio, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât aveţi senzaţia că artistul interpretează chiar în fața dvs.

Sunet suprem, înregistrare superioară

Înregistraţi și redaţi cu precizie absolută. Captaţi melodii și concerte într-o calitate superioară calităţii sunetului de pe CD și bucuraţi-vă de tot ceea ce ați înregistrat în sunetul de înaltă rezoluţie. 

Înregistrare Linear PCM
Înregistrare în format Linear PCM 

Captaţi sunetul până la 96 kHz/24 biți, un progres important de la frecvența de 44,1 kHz și rata de 16 biți a CD-ului.

FLAC
Codec audio fără pierderi, gratuit 

Bucurați-vă de sunetul fără pierderi, cu claritatea și dinamica pe care artistul le-a intenţionat, cu suportul de redare flac.

S-Master HX
Amplificare autentică 

Amplificatorul digital S-Master™ HX reduce distorsiunile şi zgomotul pe o gamă largă de frecvenţe.

Bucuraţi-vă de o calitate uimitoare a sunetului

Piesele cu sunet de înaltă definiţie sunt de o calitate superioară celor în format MP3 şi chiar a CD-urilor, permiţându-vă să auziţi fiecare suflu, fiecare bătaie a unei tobe şi fiecare notă. Amplificatorul integral digital S-Master HX™ reduce distorsiunile, pentru a vă bucura întotdeauna de experienţa de audiţie înregistrată în studio.

Sunet de înaltă rezoluţie

De 3,2 ori mai multe date transmise

Înregistrarea sunetului, optimizată

Înregistrări cu reglaj fin, cu un microfon pe 3 căi, ajustabil

Indiferent dacă înregistrați o întâlnire, repetiţii sau un eveniment, sunetul este optimizat. Microfonul ajustabil poate fi înclinat pe trei căi, pentru a se potrivi cu mediul și pentru captarea perfectă a muzicii sau vocii, și poate chiar să înregistreze în detaliu fin, cu sunet de înaltă rezoluție. 

Setare zoom
Zoom pentru afaceri

Pentru grupurile mici de persoane, cum ar fi întâlnirile de afaceri sau tutorialele, setarea zoom captează conversațiile cu o claritate optimă, astfel încât dvs. să nu pierdeţi nimic. 

Setări XY
XY pentru muzică

Pentru reprezentaţiile executate de o singură persoană sau micile concerte ale trupelor, alegeţi setarea XY cu interpreții aproape de microfon pentru un sunet și o profunzime naturale. 

Stereo amplu
Stereo amplu pentru aer liber

Pentru spații deschise, evenimente în aer liber și conferințe, setarea stereo amplă captează o varietate de sunete diferite, oferind o senzaţie de realism și spațialitate.

Controlaţi înregistrările în sistem wireless 

Controlul facil al smartphone-ului cu înregistrarea de la distanţă

Porniţi și opriţi înregistrările, reglați nivelurile și setările și adăugaţi chiar şi marcări ale pieselor, toate acestea utilizându-vă smartphone-ul. Aplicația de înregistrare de la distanţă, disponibilă pe Google Play pentru Android sau pe App Store pentru dispozitivele iOS, vă permite să controlați de la distanță recorderul, prin Bluetooth®.

Obţineţi aplicaţia
Creşteţi spațiul de stocare

Cu 16 GB de memorie încorporată, puteți înregistra până la 636 de ore de fişiere MP3 în modul LP. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, adăugați un card Micro SDHC sau MicroSDXC utilizând slotul MicroSD. 

Control și conectivitate facile
Control și conectivitate facile
Plug and play

Nu pierdeţi timpul cu cabluri. USB Direct vă permite să conectați reportofonul direct într-un PC pentru transferul simplu și stocarea facilă a înregistrărilor.

Specificaţii şi funcţii

Înregistraţi sunete de înaltă rezoluţie şi calitate superbă, oriunde vă aflaţi. Acest reportofon digital de 16 GB dispune de microfoane reglabile care pot fi direcţionate pentru a captura perfect muzica şi vocile. Puteţi chiar şi controla înregistrarea de pe smartphone cu aplicaţia de înregistrare de la distanţă.
  • Microfoanele reglabile capturează mai mult sunet

  • Memoria de 16 GB vă oferă o durată de înregistrare de până la 636 ore

  • Control de la smartphone-ul dvs. cu Bluetooth, cu aplicaţia de înregistrare de la distanţă

  • Capturaţi sunet de înaltă rezoluţie la calitate superbă

  • Adăugaţi memorie suplimentară cu slotul pentru cardul Micro SD

Memorie încorporată
16 GB
Terminale de intrare şi ieşire
Intrare externă(mini-mufă stereo), Compatibil pentru alimentare cu conectare Nivel de ieşire minim (aprox. 1,5 mV), Căşti (mini-mufă stereo), conector USB (tip A), slot pentru card (micro SD)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor