Salt la conţinut
Imagini cu Recorder MV1 pentru muzică şi filme
Imagini cu Recorder MV1 pentru muzică şi filme
Imagini cu Recorder MV1 pentru muzică şi filme
Imagini cu Recorder MV1 pentru muzică şi filme
Imagini cu Recorder MV1 pentru muzică şi filme
Imagini cu Recorder MV1 pentru muzică şi filme

Caracteristici

Formate audio Linear PCM şi AAC, pentru versatilitate la înregistrare

Înregistraţi, după cum doriţi, în format PCM liniar necomprimat (LPCM) sau în format AAC, pentru un sunet de calitate de CD şi încărcare simplă pe Internet

Obiectiv superangular Carl Zeiss® Tessar® de 120°

Obiectivul superangular Vario-Tessar® de 120°, de la Carl Zeiss® capturează clipuri video de înaltă calitate la rezoluţie, contrast şi reproducere a culorilor excelente, iar unghiul său larg vă permite să încadraţi întreaga scenă, chiar şi din apropiere. Perfect pentru înregistrarea în studioul de repetiţii, dar şi la spectacole live.

Senzorul CMOS Exmor R® este ideal pentru lumină redusă

Senzorul CMOS Exmor R® de la Sony este extrem de sensibil, surprinzând expresii faciale şi mişcări rapide, chiar şi în medii întunecate, precum studiouri sau scene.

Sunet stereo profund, cu microfonul de 120° X/Y

Configuraţia deschisă încrucişată la 120° a microfonului HDR-MV1 înregistrează sunet stereo, dar, spre deosebire de smartphone-uri şi camere de filmat convenţionale, unghiul său larg vă permite să filmaţi în spaţii înguste. În plus, înregistrează focalizând centrul acţiunii, pentru a nu pierde nicio notă.

Microfon extern opţional

Înregistraţi cu microfonul preferat, prin conectarea sa la terminalul MIC IN

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Găsiţi dispozitive compatibile

Înregistrare video HD 30p de înaltă calitate

Filmaţi în HD 1920x1080/30p la înaltă calitate, chiar şi în condiţii de iluminare redusă. Formatul MP4 este ideal pentru a savura şi partaja filmele HD pe PC, Mac® sau pe Internet.

Beneficiaţi de o redare cosmetizată, cu sincronizarea audio video

Sincronizaţi imaginea şi sunetul. Sincronizarea audio video ajustează sunetul pe HDR-MV1 la furnizarea imaginii către alte dispozitive. Beneficiaţi întotdeauna de redare cu aspect profesional

Reglaţi manual nivelurile de înregistrare, monitorizaţi uşor pe ecranul LCD de 2,7"

Controlaţi, reglaţi fin şi îmbunătăţiţi calitatea înregistrării — rapid. Reglaţi manual nivelul de înregistrare în 31 de trepte şi setaţi un nivel adecvat pentru mediul dvs. specific. Monitorizaţi nivelul de înregistrare dintr-o privire, pe luminosul ecran LCD de 2,7".

Încărcaţi bateria şi transferaţi date simultan, prin portul USB

HDR-MV1 este echipat cu un port USB, pentru a încărca bateria şi a accesa în acelaşi timp conţinut de pe un computer. Prin bateria furnizată şi adaptorul c.a. opţional (achiziţionat separat, AC-UD10), utilizatorii pot opera în timp ce dispozitivul se încarcă.

Filtrul trece-jos reduce zgomotele, face sunetul mai clar

Recorderul pentru muzică şi filme este echipat cu un filtru trece-jos, pentru a reduce sunetele de joasă frecvenţă. Este perfect pentru reducerea zgomotelor provenite de la sistemele de aer condiţionat sau de la vânt din timpul înregistrării; clipurile dvs. video sună grozav, chiar şi în cele mai dificile condiţii.

Utilizaţi şi ca un simplu recorder Linear PCM

Uneori nu aveţi nevoie de imagine — de ex. la înregistrarea unui cântec pentru a-l partaja cu formaţia. HDR-MV1 poate fi utilizat şi ca un recorder Linear PCM doar pentru sunet. În plus, este echipat cu un mic difuzor ce vă permite să verificaţi sunetul fără căşti.

Trepied pentru înregistrare stabilă

Uitaţi de aspectul tremurat al filmărilor realizate pe iPhone şi pe unele camere video. Alegeţi o calitate de nivel profesional, cu imagini clare, utilizând suportul încorporat pentru a fixa HDR-MV1 pe un trepied.

Conectaţi echipamente externe

Conectaţi cu uşurinţă HDR-MV1 la echipamente de studio precum o placă de sunet, prin terminalul LINE-OUT.

Specificaţii
  • Microfon stereo X/Y la 120 de grade, unidirecţional

  • Video Full HD 1080p

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Obiectiv ZEISS Tessar®

  • Wi-Fi® încorporat

  • Conectivitate NFC printr-o atingere

Tip de obiectiv
Obiectiv ZEISS Tessar®
Tip de senzor
Senzor CMOS EXMOR R® cu iluminare din spate de tip 1/2,3 (7,77 mm)
Tip de ecran
Afişaj Clear Photo LCD™ de 6,7 cm (tip 2,7) (230K), format lat (16:9) (960 x 240)
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire HDMI® (micro), Intrare microfon, Linie intrare (audio analogică), Mufă pentru căşti, Multi/Micro USB, Slot pentru carduri de memorie

Ce este în cutie

Baterie reîncărcabilă (NP-BX1), Cablu micro USB, Capac pentru obiectiv, Şnur pentru capac, „Ghid de utilizare”

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor