XAV-5550D - Vedere frontală
XAV-AX5550D - Vedere laterală
XAV-AX5550D - În funcțiune
XAV-AX5550D - Partea posterioară
Control intuitiv, conexiune optimizată 

Bucurați-vă de un control fluid și simplu de fiecare dată când sunteți la volan. Ecran tactil capacitiv cu diagonala de 6,95" (17,6 cm) se activează imediat după pornirea contactului și vă oferă un control intuitiv asupra muzicii, comunicațiilor și multe altele. 

Weblink
Utilizați împreună cu telefonul

Conectați smartphone-ul compatibil pentru a obține indicații de orientare, pentru a transmite muzica și multe altele. 

Fără ramă
Ecran tactil capacitiv fără ramă

Afișajul ultrasubțire de 6,95” (17,6 cm) are un panou fără ramă, pentru a se potrivi perfect în tabloul de bord integrat în interiorul mașinii.

Conexiune dublă USB
Două porturi USB

Cu cele 2 porturi USB, vă puteți delecta cu melodiile de succes de pe dispozitivul USB în timp ce telefonul se ocupă de indicațiile rutiere și de apelurile telefonice. 

Compatibil cu WebLink™ Cast 

WebLink™ este o platformă minimalistă de livrare de aplicații, concepută special pentru utilizarea în vehicule. Prin folosirea conexii la dispozitivul Android sau iOS, acum este posibilă reflectarea ecranului smartphone-ului chiar pe afișajul sistemului audio al mașinii, pentru informații și divertisment fiabile și cu răspuns rapid, oricând vă aflați la volan.

Ecran tactil capacitiv fără ramă

 Accesați hărți, sortați liste de redare și efectuați apeluri telefonice, toate de pe un ecran superb, fără ramă, care se integrează perfect în tabloul de bord. Cu ecranul tactil capacitiv cu diagonala de 6,95” (17,6 cm), totul este simplu și ușor de utilizat.

Comenzi simple prin butoane

Aveţi acces imediat la funcţiile folosite cel mai des, cum ar fi volumul, sursa, setările sunetului şi comenzile vocale pentru a le utiliza simplu şi în siguranţă când călătoriţi. 

Comenzi simple prin butoane
Conexiune dublă USB
Două porturi USB pentru telefon și biblioteca de muzică

Cu ajutorul porturilor duale USB, puteți conecta dispozitive de stocare pentru a vă accesa biblioteca muzicală, în timp ce telefonul se ocupă de indicațiile rutiere și de apelurile telefonice,.

Ascultaţi muzica aşa cum vă place

Multiplele opţiuni de personalizare vă permit să adaptaţi experienţa audio conform preferinţelor dvs. și, graţie celor 4 amplificatoare integrate cu puterea de 55 W, muzica va fi clară chiar şi la volume mari. 

Activare rapidă

Cu funcția de activare rapidă de la Sony, sunteți gata de drum imediat
ce porniți contactul.

Activare rapidă
Cameră video pentru vedere în spate
Compatibilitate cu cameră video pentru vedere în spate

Aveţi instalată o cameră foto posterioară? Apoi, puteți vizualiza pe ecran imaginile acesteia, împreună cu indicaţii personalizabile care vă permit să mergeţi în siguranţă în marşarier.  

Instalare uşoară cu o carcasă compactă în partea din spate

În ciuda afişajului dublu DIN, carcasa din spate este mult mai mică decât unităţile convenţionale dublu DIN. Acest lucru permite o instalare mult mai uşoară şi oferă mult spaţiu pentru cabluri şi alte accesorii în spatele afişajului. 

Instalare uşoară

Specificaţii şi funcţii

Bucurați-vă de conectivitate la smartphone cu funcția de oglindire a ecranului. Grație celor două porturi USB, puteți conecta smartphone-ul și dispozitivul USB în același timp. Un ecran tactil capacitiv încastrat, fără cadru, cu diagonala de 6,95" (17,6 cm) vă oferă control intuitiv asupra muzicii, a comunicațiilor etc.
  • Reflectați și controlați anumite aplicații de pe smartphone cu WebLink™ Cast

  • Ecran tactil capacitiv fără cadru, pentru o afișare optimizată

  • Cele două porturi USB vă permit să conectaţi simultan un smartphone și un dispozitiv USB

  • Construiți-vă propriul sistem cu 3 ieșiri controlate de 5 V

  • Certificare cu marcaj radio digital

PUTERE DE IEȘIRE
4 x 55 W
PRE-IEȘIRE
3 pre-amplificatoare (față/spate/secundar)
DIAGONALĂ ECRAN (INCHI/CM)
6,95 inch
CONTROL DISPOZITIV USB (CODEC AUDIO)
USB1: PCM/MP3/WMA/AAC/FLAC, USB2: MP3/WMA/FLAC
CONTROL DISPOZITIV USB (CODEC VIDEO)
Doar USB1: MPEG4-SP/AVC (H.264 Baseline)/WMV/MKV/XviD
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor