Salt la conţinut
RECEPTOARE ŞI PLAYERE AUTO

Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH®

XAV-AX200

Imagine cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH®

Preț recomandat

2.522,80 LEI

Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH®

Ascultaţi sunet de înaltă calitate şi rămâneţi în siguranţă în acelaşi timp, graţie sistemului de control cu regim „mâini libere”.

Acum trebuie doar să rostiţi comenzi pentru a reda muzica preferată şi pentru a folosi smartphone-ul atunci când conduceţi

Centrul AV cu DIN dublu se conectează la telefonul Apple sau Android și dețineți controlul prin voce când conduceți. Amplificarea cu 4 x 55 W transmite un sunet clar, care poate fi reglat după plac.

Android Auto și Apple CarPlay XAV-AX200

Folosiţi împreună cu dispozitivul dvs. mobil

Conectaţi smartphone-ul Apple sau Android compatibil pentru a obţine informaţii, a controla centrul de divertisment şi multe altele.

Putere 4 x 55 W XAV-AX100

Bucuraţi-vă de un sunet care vă învăluie

Cele 4 amplificatoare încorporate cu puterea de 55 W vă oferă un sunet clar şi dinamic, la volumul de care aveţi nevoie.

Ecran tactil XAV-AX100

Redare video de oriunde

Oricând maşina nu se află în mişcare, bucuraţi-vă de filmele şi de emisiunile TV preferate cu player-ul DVD încorporat.

Conduceţi mai inteligent

Navigaţi, comunicaţi şi redaţi muzică folosind sistemul inteligent de control vocal

Apple CarPlay şi Android Auto simplifică mai mult ca oricând folosirea caracteristicilor utile ale smartphone-ului când vă aflați la volan. Conectați-vă la dispozitivul XAV-AX200 pentru a vedea toate informațiile de care aveți nevoie pe ecranul tactil de mari dimensiuni.

Folosiţi Siri cu Apple CarPlay

Vorbiţi cu Siri pentru a accesa cu uşurinţă caracteristicile dispozitivului iPhone pe care le cunoaşteţi şi le iubiţi. Aveţi control deplin asupra muzicii, hărţilor, apelurilor telefonice şi mesajelor.

Control vocal cu Android Auto

Folosiţi comenzi vocale pentru a dicta mesaje, a efectua apeluri sau a obţine ajutor de la aplicaţia Hărţi Google. Puteţi chiar să controlaţi redarea muzicii prin simple comenzi vocale.

Instrumentul dvs. de navigare personal

Călătoriile au devenit mai simple

Obţineţi indicaţii de orientare în timp real, fără a lua mâinile de pe volan. Navigaţi cu uşurinţă către destinaţia finală sau căutaţi cele mai bune locuri în care puteţi opri pe traseu.

Apple CarPlay XAV-AX200

Navigarea cu Apple CarPlay

Spuneţi funcţiei Siri încotro vă îndreptaţi, iar aceasta vă va oferi indicaţii în timp real pe măsură ce vă deplasaţi către destinaţie. 

Android Auto™ XAV-AX200

Navigarea cu Android Auto

Folosiţi aplicaţia Hărţi Google pentru a obţine indicaţii de orientare şi actualizări privind starea traficului oricând aveţi nevoie.

Ascultaţi muzica aşa cum vă place

Multiplele opţiuni de personalizare vă permit să adaptaţi experienţa audio conform preferinţelor dvs. Şi, graţie celor 4 amplificatoare integrate cu puterea de 55 W, muzica va fi clară chiar şi la volume mari. 

  • Amplificatoare Dynamic Reality 2
  • Dynamic Stage Organiser
  • Egalizator cu 10 benzi
  • 3 ieşiri pentru preamplificator

Ecran tactil clar, cu răspuns rapid

Realizaţi orice aveţi nevoie cu o singură atingere, graţie ecranului tactil cu gamă întreagă de culori şi diagonală de 16,3 cm (6,4").

Comutator rotativ XAV-AX200

Control prin rotire sau apăsare

Graţie butonului rotativ ergonomic veţi putea folosi dispozitivul fără a vă abate atenţia de la drum. Rotiţi butonul pentru a controla volumul sau apăsaţi-l pentru a lansa meniurile de controlare a sunetului. De asemenea, puteţi ţine butonul apăsat pentru a folosi comenzi vocale.

3 intrări pentru cameră

Aveți instalată o cameră posterioară? Vedeți imaginile pe ecran, împreună cu indicațiile personalizate pentru mersul înapoi în siguranță. Acum puteți vedea imaginile celor trei camere conectate, alegând-o pe oricare pe ecran. 

Cameră pentru vedere în spate XAV-AX200
Specificaţii şi funcţii
Obţineţi informaţii de la smartphone când sunteţi pe drum fără a lua mâinile de pe volan. Cu Apple CarPlay şi Android Auto obţineţi indicaţii de orientare, comunicaţi cu persoanele de contact şi controlaţi redarea audio folosind comenzi vocale. Amplificarea puternică 4 x 55 W face ca muzica să se audă clar şi dinamic, chiar şi la volume ridicate.
  • Conectaţi-vă la smartphone prin Bluetooth®

  • Control vocal cu Apple Car Play şi Android Auto

  • Obţineţi sunet puternic cu amplificatorul Dynamic Reality 2 de 4 x 55 W

  • Creaţi boxe virtuale pe panoul dvs. de bord folosind Dynamic Stage Organiser

  • Buton rotativ ergonomic pentru control fără distracţii

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător