Salt la conţinut
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu Bluetooth®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu Bluetooth®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu Bluetooth®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu Bluetooth®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu Bluetooth®
Imagini cu Receptor DVD de 16,3 cm (6,4”) cu Bluetooth®

Caracteristici

Cu Apple CarPlay condusul devine mai inteligent

Folosiţi toate funcţiile esenţiale ale dispozitivului iPhone când sunteţi pe drum, cu Apple CarPlay. Conectaţi telefonul prin cablu, iar pe ecran va apărea o interfaţă familiară. Atingeţi pictogramele pentru a prelua apeluri, verifica mesajele de poştă vocală şi mesajele text sau pentru a accesa hărţile. Şi, desigur, ascultaţi melodiile preferate cu iTunes, Apple Music sau alte aplicaţii instalate. Apple CarPlay vă dă chiar posibilitatea de a vorbi cu Siri pentru a controla totul prin utilizarea comenzilor vocale. Puteţi să dictaţi mesaje text, să controlaţi redarea muzicii sau să obţineţi indicaţii de orientare, fără a vă îndepărta vreun moment ochii de la şosea.

Android Auto™ vă ajută ori de câte ori aveţi nevoie

Călătoriile sunt mai uşoare şi mai sigure cu ajutorul Android Auto. Conectaţi-vă telefonul Android prin cablu pentru a obţine informaţii despre trafic, asistenţă la schimbarea benzilor şi navigaţie în timp real prin Hărţi Google. Puteţi chiar să trimiteţi mesaje text, să preluaţi apeluri sau să vă verificaţi poşta vocală prin intermediul acestei interfeţe simple. Android Auto include, de asemenea, tehnologie de top pentru recunoaşterea vocii, astfel că dvs. veţi putea controla toate funcţiile doar vorbind. Obţineţi indicaţii de orientare, trimiteţi mesaje, efectuaţi apeluri şi controlaţi muzica fără a lua mâinile de pe volan.

Redare video de oriunde

Oricând maşina nu se află în mişcare, bucuraţi-vă de filmele şi de emisiunile TV preferate cu player-ul DVD încorporat.

Amplificare 4 x 55 W pentru un sunet puternic şi clar 

Amplificatorul Dynamic Reality 2 vă oferă putere de 4 x 55 W, astfel încât să puteţi asculta muzică oricât de tare sau de încet doriţi. Amplificatorul are rezistenţă internă cu 47% mai mică decât unităţile tradiţionale, pentru ieşire sporită şi sunet clar şi natural la orice volum.

Egalizatorul cu 10 benzi vă permite să personalizaţi sunetul

Ascultaţi muzica exact aşa cum doriţi, graţie egalizatorului grafic încorporat. Reduceţi sau amplificaţi zece frecvenţe diferite, pentru opţiuni nelimitate de definire a sunetului.

Extindeţi sistemul audio

Cu cele trei ieşiri de preamplificare cu tensiune mare, puteţi extinde cu uşurinţă sistemul cu amplificatoare de putere pentru boxe şi subwoofere.

Dynamic Stage Organiser creează difuzoare virtuale pe planşa dvs. de bord

Bucuraţi-vă de muzică cu sunet autentic de la orice configurare, mulţumită lui Dynamic Stage Organiser (DSO). Dacă difuzoarele dvs. sunt localizate pe uşi, sunetul produs de acestea poate fi afectat. DSO recalibrează ieşirea frecvenţei acestora, dând impresia că muzica vine de la difuzoare amplasate pe planşa de bord.

Buton rotativ pentru control fără distracţii

Butonul rotativ ergonomic vă oferă acces simplu la funcţii utile atunci când sunteţi în maşină. Rotiţi-l pentru a regla volumul sau împingeţi-l pentru a accesa meniurile de controlare a sunetului. În mod alternativ, ţineţi apăsat butonul pentru a folosi comenzile de control vocal.

Sistem compatibil cu trei camere posterioare

Aveți instalată o cameră foto posterioară? Vizualizaţi fluxul acesteia pe ecran, alături de indicaţii personalizabile care vă ajută să mergeţi în siguranţă în marşarier. Acum puteţi vedea pe ecran imagini de la cele trei camere conectate.

Specificaţii
Obţineţi informaţii de la smartphone când sunteţi pe drum fără a lua mâinile de pe volan. Cu Apple CarPlay şi Android Auto obţineţi indicaţii de orientare, comunicaţi cu persoanele de contact şi controlaţi redarea audio folosind comenzi vocale. Amplificarea puternică 4 x 55 W face ca muzica să se audă clar şi dinamic, chiar şi la volume ridicate.
  • Conectaţi-vă la smartphone prin Bluetooth®

  • Control vocal cu Apple Car Play şi Android Auto™

  • Obţineţi sunet puternic cu amplificatorul Dynamic Reality 2 de 4 x 55 W

  • Creaţi boxe virtuale pe panoul dvs. de bord folosind Dynamic Stage Organiser

  • Buton rotativ ergonomic pentru control fără distracţii

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător