RECEPTOARE ŞI PLAYERE

Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH

XAV-AX100C2
Imagine cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH

Preț recomandat

2.195,60 LEI

Imagini cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH
Imagini cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH
Imagini cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu BLUETOOTH

Caracteristici

Controlaţi şi vizualizaţi totul pe ecranul tactil de 16,3 cm

Vedeţi totul cât se poate de clar pe cranul de 16,3 cm (6,4"). Comenzile tactile cu răspuns rapid vă permit să accesaţi hărţi, să sortaţi listele de redare şi să efectuaţi apeluri printr-o singură atingere.

Egalizatorul cu 10 benzi vă permite să personalizaţi sunetul

Ascultaţi muzica exact aşa cum doriţi, graţie egalizatorului grafic încorporat. Reduceţi sau amplificaţi zece frecvenţe diferite, pentru opţiuni nelimitate de definire a sunetului.

Amplificare 4 x 55 W pentru un sunet puternic şi clar

Amplificatorul Dynamic Reality 2 vă oferă putere de 4 x 55 W, astfel încât să puteţi asculta muzică oricât de tare sau de încet doriţi. Amplificatorul are rezistenţă internă cu 47% mai mică decât unităţile tradiţionale, pentru ieşire sporită şi sunet clar şi natural la orice volum.

Există trei ieşiri pentru preamplificator care vă permit să vă extindeți sistemul de sunet

Urmăriţi să vă construiţi propriul sistem de sunet în maşină? Există trei ieşiri pentru preamplificator care vă oferă nenumărate posibilități pentru extinderea configurării. Conectaţi amplificatoarele şi difuzoarele woofer dorite pentru a personaliza sunetul.

Dynamic Stage Organiser creează difuzoare virtuale pe planşa dvs. de bord

Bucuraţi-vă de muzică cu sunet autentic de la orice configurare, mulţumită lui Dynamic Stage Organiser (DSO). Dacă difuzoarele dvs. sunt localizate pe uşi, sunetul produs de acestea poate fi afectat. DSO recalibrează ieşirea frecvenţei acestora, dând impresia că muzica vine de la difuzoare amplasate pe planşa de bord.

Buton rotativ pentru control fără distracţii

Butonul rotativ ergonomic vă oferă acces simplu la funcţii utile atunci când sunteţi în maşină. Rotiţi-l pentru a regla volumul sau împingeţi-l pentru a accesa meniurile de controlare a sunetului. În mod alternativ, ţineţi apăsat butonul pentru a folosi comenzile de control vocal.

Camera spate pregătită pentru inversare ușoară

Dacă aveţi o cameră spate instalată, o puteți utiliza pentru a vă ajuta să parcați. Ori de câte ori apăsați pictograma cameră spate sau mergeţi cu autovehiculul în marşarier, veți aduce instantaneu transmisia video pe ecran. Instrucţiunile personalizabile vă ajuta să mergeţi înapoi lin și în condiții de siguranță.

Specificaţii

  • Conectaţi-vă la smartphone prin Bluetooth®

  • Obţineţi sunet puternic cu amplificatorul Dynamic Reality 2 de 4 x 55 W

  • Creaţi boxe virtuale pe panoul dvs. de bord folosind Dynamic Stage Organiser

  • Buton rotativ ergonomic pentru control fără distracţii

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător