Salt la conţinut
RECEPTOARE ŞI PLAYERE AUTO

Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

XAV-AX100

Imagine cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

Preț recomandat

2.195,55 LEI

Imagini cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor media de 16,3 cm (6,4”) cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

Ascultaţi sunet de înaltă calitate şi rămâneţi în siguranţă în acelaşi timp, graţie sistemului de control cu regim „mâini libere”.

Acum trebuie doar să rostiţi comenzi pentru a reda muzica preferată şi pentru a folosi smartphone-ul atunci când conduceţi

Acest centru audio-video se poate conecta la telefonul dvs. Apple sau Android™ pentru ca dvs. să deţineţi controlul prin voce atunci când conduceţi. Cele 4 amplificatoare încorporate cu puterea de 55 W transmit un sunet clar, care poate fi ajustat conform preferinţelor dvs.

Android Auto şi Apple CarPlay

Folosiţi împreună cu dispozitivul dvs. mobil

Conectaţi smartphone-ul Apple sau Android compatibil pentru a obţine informaţii, a controla centrul de divertisment şi multe altele.

Putere de 4 x 55 W

Bucuraţi-vă de un sunet care vă învăluie

Cele 4 amplificatoare încorporate cu puterea de 55 W vă oferă un sunet clar şi dinamic, la volumul de care aveţi nevoie.

Ecran tactil

Control la dispoziţia dvs.

Ecranul tactil de mari dimensiuni este clar şi vă oferă control intuitiv asupra redării muzicii şi asupra funcţiilor smartphone-ului.

Conduceţi mai inteligent

Navigaţi, comunicaţi şi redaţi muzică folosind sistemul inteligent de control vocal

Apple CarPlay şi Android Auto™ simplifică mai mult ca oricând folosirea caracteristicilor utile ale smartphone-ului chiar şi atunci când vă aflaţi la volan . Trebuie doar să vă conectaţi la dispozitivul XAV-AX100 pentru a vedea toate informaţiile de care aveţi nevoie pe ecranul tactul de mari dimensiuni.

Folosiţi Siri cu Apple CarPlay

Vorbiţi cu Siri pentru a accesa cu uşurinţă caracteristicile dispozitivului iPhone pe care le cunoaşteţi şi le iubiţi. Aveţi control deplin asupra muzicii, hărţilor, apelurilor telefonice şi mesajelor.

Control vocal cu Android Auto

Folosiţi comenzi vocale pentru a dicta mesaje, a efectua apeluri sau a obţine ajutor de la aplicaţia Hărţi Google. Puteţi chiar să controlaţi redarea muzicii prin simple comenzi vocale.

Instrumentul dvs. de navigare personal

Călătoriile au devenit mai simple

Obţineţi indicaţii de orientare în timp real, fără a lua mâinile de pe volan. Navigaţi cu uşurinţă către destinaţia finală sau căutaţi cele mai bune locuri în care puteţi opri pe traseu.

Navigare
Apple CarPlay

Navigarea cu Apple CarPlay

Spuneţi funcţiei Siri încotro vă îndreptaţi, iar aceasta vă va oferi indicaţii în timp real pe măsură ce vă deplasaţi către destinaţie. 

Android Auto

Navigarea cu Android Auto™

Folosiţi aplicaţia Hărţi Google pentru a obţine indicaţii de orientare şi actualizări privind starea traficului oricând aveţi nevoie.

Ascultaţi muzica aşa cum vă place

Multiplele opţiuni de personalizare vă permit să adaptaţi experienţa audio conform preferinţelor dvs. Şi, graţie celor 4 amplificatoare integrate cu puterea de 55 W, muzica va fi clară chiar şi la volume mari. 

  • Amplificatoare Dynamic Reality 2
  • Dynamic Stage Organiser
  • Egalizator cu 10 benzi
  • 3 ieşiri pentru preamplificator

Ecran tactil clar, cu răspuns rapid

Realizaţi orice aveţi nevoie cu o singură atingere, graţie ecranului tactil cu gamă întreagă de culori şi diagonală de 16,3 cm (6,4").

Buton rotativ

Control prin rotire sau apăsare

Graţie butonului rotativ ergonomic veţi putea folosi dispozitivul fără a vă abate atenţia de la drum. Rotiţi butonul pentru a controla volumul sau apăsaţi-l pentru a lansa meniurile de controlare a sunetului. De asemenea, puteţi ţine butonul apăsat pentru a folosi comenzi vocale.

Compatibilitate cu cameră video pentru vedere în spate

Aveţi instalată o cameră foto posterioară? Vizualizaţi pe ecran imaginile acesteia, împreună cu indicaţii personalizabile care vă permit să mergeţi în siguranţă în marşarier.

Cameră video pentru vedere în spate
Specificaţii şi funcţii
Obţineţi informaţii de la smartphone când sunteţi pe drum fără a lua mâinile de pe volan. Cu Apple CarPlay şi Android Auto obţineţi indicaţii de orientare, comunicaţi cu persoanele de contact şi controlaţi redarea audio folosind comenzi vocale. Amplificarea puternică 4 x 55 W face ca muzica să se audă clar şi dinamic, chiar şi la volume ridicate.
  • Control vocal cu Apple Car Play şi Android Auto™

  • Obţineţi sunet puternic cu amplificatorul Dynamic Reality 2 de 4 x 55 W

  • Creaţi boxe virtuale pe panoul dvs. de bord folosind Dynamic Stage Organiser

  • Buton rotativ ergonomic pentru control fără distracţii

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător