XAV-3550D
VEDERE DIN UNGHI XAV-3550D
ÎNAPOI
XAV 3500D
Conectivitate și extensibilitate optimizate
cu mai puține reflexii

Bucurați-vă în fiecare călătorie de reflectarea conținutului de pe smartphone cu WebLink™. Un ecran tactil antireflexie de 6,95" (17,6 cm) se activează imediat după pornirea contactului și vă oferă un control intuitiv asupra muzicii, comunicațiilor și multe altele. 

weblink
WebLink™ Cast reflectă conținutul smartphone-ului 

Conectați smartphone-ul Apple sau Android compatibil pentru a reflecta conținutul acestuia și a controla dispozitivul direct de pe ecranul sistemului audio al mașinii

anti-reflexie
Ecran tactil anti-reflexie clar, cu răspuns rapid

Ecranul tactil antireflex de 6,95" (17,6 cm) vă oferă control intuitiv asupra muzicii, apelurilor telefonice și multe altele. 

dab
Ascultați posturi de radio DAB+

Alegeți posturile de radio DAB+ pentru a avea la dispoziție mai multe opțiuni și o calitate audio superioară. Receptorul va avea acces și la posturile dvs. DAB preferate. 

Compatibil cu WebLink™

WebLink™ este o platformă minimalistă de livrare de aplicații, concepută special pentru utilizarea în vehicule. Prin folosirea conexiunii la dispozitivul Android sau iOS, acum este posibilă reflectarea ecranului smartphone-ului chiar pe afișajul sistemului audio al mașinii, pentru informații și divertisment fiabile și cu răspuns rapid, oricând vă aflați la volan

Ecran tactil antireflexie cu o interfață clară, elegantă, ce oferă răspuns rapid

Tot ce aveți nevoie se află la doar o atingere distanță, datorită ecranului tactil elegant, antireflexie de 6,95" (17,6 cm), cu pictograme ușor de utilizat pentru selectarea sursei și configurarea setărilor. 

XAV-3550D
Comenzi simple prin butoane 

Aveţi acces imediat la funcţiile folosite cel mai des, cum ar fi volumul, sursa și setările sunetului pentru a le utiliza simplu şi în siguranţă când călătoriţi. 

Ascultaţi muzica aşa cum vă place

Multiplele opţiuni de personalizare vă permit să adaptaţi experienţa audio conform preferinţelor dvs. și, graţie celor 4 amplificatoare integrate cu puterea de 55 W, muzica va fi clară chiar şi la volume mari. 

Activare rapidă

Cu funcția de activare rapidă de la Sony, sunteți gata de drum imediat ce porniți contactul.

mână radio
XAV-3550D
Compatibilitate cu cameră video pentru vedere în spate

Aveți instalată o cameră posterioară? Vizualizaţi fluxul acesteia pe ecran, alături de indicaţii personalizabile care vă ajută să mergeţi în siguranţă în marşarier. 

Instalare uşoară cu o carcasă compactă în partea din spate

În ciuda afişajului dublu DIN, carcasa din spate este mult mai mică decât unităţile convenţionale dublu DIN. Acest lucru permite o instalare mult mai uşoară şi oferă mult spaţiu pentru cabluri şi alte accesorii în spatele afişajului. 

XAV-3550D

Specificaţii şi funcţii

Conectați-vă smartphone-ul cu WebLink™ Cast pentru a oglindi ecranul și pentru a auzi un sunet bogat de la puternicul amplificator de 4 x 55 W și de la funcția EXTRA BASS™. Ecranul tactil antireflex de 6,95" (17,6 cm) se activează la scurt timp după ce porniți contactul și vă oferă un control intuitiv asupra muzicii, apelurilor telefonice și multor altor funcții.
  • Reflectați și controlați anumite aplicații de pe smartphone cu WebLink™ Cast

  • Ecran tactil anti-reflexie cu pornire rapidă

  • Gradaţie radio digital certificată.

  • Construiți-vă propriul sistem cu 3 ieșiri controlate de 5 V

  • Cameră posterioară pentru deplasare în siguranță în marșarier

Putere de ieşire
4 x 55 W
Ieşire preamplificator
3 pre-amplificatoare (față/spate/secundar)
Diagonala ecranului (inchi/cm)
6,95 inch
Control pentru dispozitivul USB (codec audio)
PCM/MP3/WMA/AAC/FLAC
Control pentru dispozitivul USB (codec video)
MPEG4-SP/AVC (H.264 Baseline)/WMV/MKV/XviD
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor