RECEPTOARE ŞI PLAYERE AUTO

Receptor media Bluetooth® DAB de 6,95" (17,6 cm) cu WebLink™ Cast

XAV-3550D
XAV-3550D
XAV-3550D
VEDERE DIN UNGHI XAV-3550D
ÎNAPOI
XAV 3500D
Conectivitate și extensibilitate optimizate
cu mai puține reflexii

Bucurați-vă în fiecare călătorie de reflectarea conținutului de pe smartphone cu WebLink™. Un ecran tactil antireflexie de 6,95" (17,6 cm) se activează imediat după pornirea contactului și vă oferă un control intuitiv asupra muzicii, comunicațiilor și multe altele. 

weblink
WebLink™ Cast reflectă conținutul smartphone-ului 

Conectați smartphone-ul Apple sau Android compatibil pentru a reflecta conținutul acestuia și a controla dispozitivul direct de pe ecranul sistemului audio al mașinii

anti-reflexie
Ecran tactil anti-reflexie clar, cu răspuns rapid

Ecranul tactil antireflex de 6,95" (17,6 cm) vă oferă control intuitiv asupra muzicii, apelurilor telefonice și multe altele. 

dab
Ascultați posturi de radio DAB+

Alegeți posturile de radio DAB+ pentru a avea la dispoziție mai multe opțiuni și o calitate audio superioară. Receptorul va avea acces și la posturile dvs. DAB preferate. 

Compatibil cu WebLink™

WebLink™ este o platformă minimalistă de livrare de aplicații, concepută special pentru utilizarea în vehicule. Prin folosirea conexiunii la dispozitivul Android sau iOS, acum este posibilă reflectarea ecranului smartphone-ului chiar pe afișajul sistemului audio al mașinii, pentru informații și divertisment fiabile și cu răspuns rapid, oricând vă aflați la volan

Ecran tactil antireflexie cu o interfață clară, elegantă, ce oferă răspuns rapid

Tot ce aveți nevoie se află la doar o atingere distanță, datorită ecranului tactil elegant, antireflexie de 6,95" (17,6 cm), cu pictograme ușor de utilizat pentru selectarea sursei și configurarea setărilor. 

XAV-3550D
Comenzi simple prin butoane 

Aveţi acces imediat la funcţiile folosite cel mai des, cum ar fi volumul, sursa și setările sunetului pentru a le utiliza simplu şi în siguranţă când călătoriţi. 

Ascultaţi muzica aşa cum vă place

Multiplele opţiuni de personalizare vă permit să adaptaţi experienţa audio conform preferinţelor dvs. și, graţie celor 4 amplificatoare integrate cu puterea de 55 W, muzica va fi clară chiar şi la volume mari. 

  • Amplificatoare Dynamic Reality 2
  • Dynamic Stage Organiser
  • Egalizator cu 10 benzi
  • 3 ieșiri controlate de 5 V
Activare rapidă

Cu funcția de activare rapidă de la Sony, sunteți gata de drum imediat ce porniți contactul.

mână radio
XAV-3550D
Compatibilitate cu cameră video pentru vedere în spate

Aveți instalată o cameră posterioară? Vizualizaţi fluxul acesteia pe ecran, alături de indicaţii personalizabile care vă ajută să mergeţi în siguranţă în marşarier. 

Instalare uşoară cu o carcasă compactă în partea din spate

În ciuda afişajului dublu DIN, carcasa din spate este mult mai mică decât unităţile convenţionale dublu DIN. Acest lucru permite o instalare mult mai uşoară şi oferă mult spaţiu pentru cabluri şi alte accesorii în spatele afişajului. 

XAV-3550D
Specificaţii şi funcţii
Conectați-vă smartphone-ul cu WebLink™ Cast pentru a oglindi ecranul și pentru a auzi un sunet bogat de la puternicul amplificator de 4 x 55 W și de la funcția EXTRA BASS™. Ecranul tactil antireflex de 6,95" (17,6 cm) se activează la scurt timp după ce porniți contactul și vă oferă un control intuitiv asupra muzicii, apelurilor telefonice și multor altor funcții.
  • Reflectați și controlați anumite aplicații de pe smartphone cu WebLink™ Cast

  • Ecran tactil anti-reflexie cu pornire rapidă

  • Gradaţie radio digital certificată.

  • Construiți-vă propriul sistem cu 3 ieșiri controlate de 5 V

  • Cameră posterioară pentru deplasare în siguranță în marșarier

Putere de ieşire
4 x 55 W
Ieşire preamplificator
3 pre-amplificatoare (față/spate/secundar)
Diagonală ecran (inch/mm)
6,95 inch
Control pentru dispozitivul USB (codec audio)
PCM/MP3/WMA/AAC/FLAC
Control pentru dispozitivul USB (codec video)
MPEG4-SP/AVC (H.264 Baseline)/WMV/MKV/XviD
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător