RECEPTOARE ŞI PLAYERE AUTO

Receptor media DAB cu ecran de 6,2" (15,7 cm), cu Bluetooth® și Weblink™ Cast

XAV-1550D
XAV-1550D - date principale
XAV-1550D
XAV-1550D
XAV-1550D
Conectivitate avansată, mai puține reflexii

Bucurați-vă în fiecare călătorie de reflectarea conținutului de pe smartphone cu WebLink™ Cast. Un ecran tactil anti-reflexie de 6,2" (15,7 cm) se activează imediat după pornirea contactului și vă oferă un control intuitiv asupra muzicii, comunicațiilor și multe altele.

weblink
WebLink™ Cast reflectă conținutul de pe smartphone

Conectați smartphone-ul Apple sau Android compatibil pentru a reflecta conținutul acestuia și a controla dispozitivul direct de pe ecranul sistemului audio al mașinii.

anti-reflexie
Ecran tactil anti-reflexie clar, cu răspuns rapid

Ecranul tactil anti-reflexie de 6,2" (15,7 cm) vă oferă control intuitiv asupra muzicii, apelurilor telefonice și multe altele.

dab
Ascultați posturi de radio DAB+

Alegeți posturile de radio DAB+ pentru a avea la dispoziție mai multe opțiuni și o calitate audio superioară. Receptorul va avea acces și la posturile dvs. DAB preferate.

Compatibil cu WebLink™

WebLink ™ este o platformă ușoară de livrare de aplicații concepută special pentru utilizarea în vehicul. Folosind conexiunea la dispozitivul Android sau iOS, acum este posibilă oglindirea ecranului smartphone-ului dvs. chiar pe afișajul XAV-1550D - pentru o informație de încredere și receptivă oricând pe drum .

Ecran tactil anti-reflexie, clar și cu răspuns rapid

Tot ce aveți nevoie se află la doar o atingere distanță, datorită ecranului tactil anti-reflexie de 6,2" (15,7 cm), cu pictograme ușor de utilizat pentru selectarea sursei și configurarea setărilor.

XAV-1550D
Control prin rotire sau apăsare

Butonul rotativ ergonomic asigură un control fără distrageri. Rotiți-l pentru a controla volumul sau împingeți butonul integrat pentru a lansa meniurile de control al sunetului.

Ascultaţi muzica aşa cum vă place

Multiplele opţiuni de personalizare vă permit să adaptaţi experienţa audio conform preferinţelor dvs. Şi, graţie celor 4 amplificatoare integrate cu puterea de 55 W, muzica va fi clară chiar şi la volume mari.

  • Amplificatoare Dynamic Reality 2
  • Dynamic Stage Organiser
  • Egalizator cu 10 benzi
  • 3 ieşiri pentru preamplificator
Activare rapidă

Cu funcția de activare rapidă de la Sony, sunteți gata de drum imediat ce porniți contactul.

mână radio
XAV-1550D
Compatibilitate cu cameră video pentru vedere în spate

Aveţi instalată o cameră foto posterioară? Vizualizaţi pe ecran imaginile acesteia, împreună cu indicaţii personalizabile care vă permit să mergeţi în siguranţă în marşarier.

Instalare uşoară cu o carcasă compactă în partea din spate

În ciuda afişajului dublu DIN, carcasa din spate este mult mai mică decât unităţile convenţionale dublu DIN. Acest lucru permite o instalare mult mai uşoară şi oferă mult spaţiu pentru cabluri şi alte accesorii în spatele afişajului.

XAV-1550D
Specificaţii şi funcţii
Conectați-vă smartphone-ul cu WebLink ™ Cast pentru a oglindi ecranul și pentru a auzi un sunet bogat de la puternica amplificare 4 x 55W și de la funcția EXTRA BASS™. Ecranul tactil anti-reflexie de 6.2" (15,7 cm) se activează la scurt timp după ce porniți contactul și vă oferă un control intuitiv asupra muzicii, apelurilor telefonice și multor alte funcții.
  • Reflectați și controlați anumite aplicații de pe smartphone cu WebLink™ Cast

  • Ecran tactil anti-reflexie cu pornire rapidă

  • EXTRA BASS™ oferă putere notelor joase

  • Gradaţie radio digital certificată.

  • Cameră posterioară pentru deplasare în siguranță în marșarier

Putere de ieşire
4 de 55 W
Ieşire preamplificator
3 pre-amplificatoare (față/spate/secundar)
Diagonală ecran (inch/mm)
6,2 ţoli
Control pentru dispozitivul USB (codec audio)
PCM/MP3/WMA/AAC/FLAC
Control pentru dispozitivul USB (codec video)
MPEG4-SP/AVC (H.264 Baseline)/WMV/MKV/XviD
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător