RECEPTOARE ŞI PLAYERE

XAV-1550D | Receptor media DAB de 6,2" (15,7 cm) cu Weblink™ Cast

XAV-1550D
XAV-1550D - date principale

Preț recomandat

2.050,00 LEI

XAV-1550D
XAV-1550D
XAV-1550D
Conectivitate avansată, mai puține reflexii

Bucurați-vă în fiecare călătorie de reflectarea conținutului de pe smartphone cu WebLink™ Cast. Un ecran tactil anti-reflexie de 6,2" (15,7 cm) se activează imediat după pornirea contactului și vă oferă un control intuitiv asupra muzicii, comunicațiilor și multe altele.

weblink
WebLink™ Cast reflectă conținutul de pe smartphone

Conectați smartphone-ul Apple sau Android compatibil pentru a reflecta conținutul acestuia și a controla dispozitivul direct de pe ecranul sistemului audio al mașinii.

anti-reflexie
Ecran tactil anti-reflexie clar, cu răspuns rapid

Ecranul tactil anti-reflexie de 6,2" (15,7 cm) vă oferă control intuitiv asupra muzicii, apelurilor telefonice și multe altele.

dab
Ascultați posturi de radio DAB+

Alegeți posturile de radio DAB+ pentru a avea la dispoziție mai multe opțiuni și o calitate audio superioară. Receptorul va avea acces și la posturile dvs. DAB preferate.

Compatibil cu WebLink™

WebLink ™ este o platformă ușoară de livrare de aplicații concepută special pentru utilizarea în vehicul. Folosind conexiunea la dispozitivul Android sau iOS, acum este posibilă oglindirea ecranului smartphone-ului dvs. chiar pe afișajul XAV-1550D - pentru o informație de încredere și receptivă oricând pe drum .

Ecran tactil anti-reflexie, clar și cu răspuns rapid

Tot ce aveți nevoie se află la doar o atingere distanță, datorită ecranului tactil anti-reflexie de 6,2" (15,7 cm), cu pictograme ușor de utilizat pentru selectarea sursei și configurarea setărilor.

XAV-1550D
Control prin rotire sau apăsare

Butonul rotativ ergonomic asigură un control fără distrageri. Rotiți-l pentru a controla volumul sau împingeți butonul integrat pentru a lansa meniurile de control al sunetului.

Ascultaţi muzica aşa cum vă place

Multiplele opţiuni de personalizare vă permit să adaptaţi experienţa audio conform preferinţelor dvs. Şi, graţie celor 4 amplificatoare integrate cu puterea de 55 W, muzica va fi clară chiar şi la volume mari.

Activare rapidă

Cu funcția de activare rapidă de la Sony, sunteți gata de drum imediat ce porniți contactul.

mână radio
XAV-1550D
Compatibilitate cu cameră video pentru vedere în spate

Aveţi instalată o cameră foto posterioară? Vizualizaţi pe ecran imaginile acesteia, împreună cu indicaţii personalizabile care vă permit să mergeţi în siguranţă în marşarier.

Instalare uşoară cu o carcasă compactă în partea din spate

În ciuda afişajului dublu DIN, carcasa din spate este mult mai mică decât unităţile convenţionale dublu DIN. Acest lucru permite o instalare mult mai uşoară şi oferă mult spaţiu pentru cabluri şi alte accesorii în spatele afişajului.

XAV-1550D

Specificaţii şi funcţii

Conectați-vă smartphone-ul cu WebLink ™ Cast pentru a oglindi ecranul și pentru a auzi un sunet bogat de la puternica amplificare 4 x 55W și de la funcția EXTRA BASS™. Ecranul tactil anti-reflexie de 6.2" (15,7 cm) se activează la scurt timp după ce porniți contactul și vă oferă un control intuitiv asupra muzicii, apelurilor telefonice și multor alte funcții.
  • Reflectați și controlați anumite aplicații de pe smartphone cu WebLink™ Cast

  • Ecran tactil anti-reflexie cu pornire rapidă

  • EXTRA BASS™ oferă putere notelor joase

  • Gradaţie radio digital certificată.

  • Cameră posterioară pentru deplasare în siguranță în marșarier

Putere de ieşire
4 de 55 W
Ieşire preamplificator
3 pre-amplificatoare (față/spate/secundar)
Diagonala ecranului (inchi/cm)
6,2 ţoli
Control pentru dispozitivul USB (codec audio)
PCM/MP3/WMA/AAC/FLAC
Control pentru dispozitivul USB (codec video)
MPEG4-SP/AVC (H.264 Baseline)/WMV/MKV/XviD
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor