5

3.2 bazat pe 5 (de) recenzii ale clienţilor

2
1
0
0
2
Calitatea sunetului

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Rețineți: recenziile produselor pot include variante ale acestora. Este posibil ca unele variante ale produselor, servicii și/sau caracteristici menționate în recenziile produselor să nu fie disponibile în toate țările.

Cea mai utilă recenzie pozitivă
0

Great features however, icons are overlapping

XAV-1500 01.11.2021 de către Hybra (Regatul Unit)

I had the device installed by Sound Match, Bellville, Cape Town, South Africa on 30 October 2021

Calitatea sunetului

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

19

10

Cea mai utilă recenzie negativă
0

Weblink nicht empfehlenswert

XAV-1500 06.12.2020 de către MaMe313 (Germania) Achiziție verificată Verificată

Mit der WebLink-Funktion funktionieren lediglich 4 Apps, bei denen dann noch der Hinweis erscheint "This feature is unavaiable while driving". Das spiegeln anderer Apps wie google maps oder spotify ist auch mit einem sony Xperia nicht möglich. Das Radio hat keinen Radiotext, was bei wesentlich billigeren und älteren Geräten mittlerweile Standart ist.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Slab

Design

Mediu

Uşurinţă în utilizare

Slab

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

5

1

5 (de) recenzii ale clienţilor

0

sehr guten klang

XAV-1500 05.05.2023 de către Stefan100 (Germania)

Leichte Bedienung schnell startbereit super Klang schlichte neutrale Optik und guter preis

Calitatea sunetului

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Ok

XAV-1500 06.05.2022 de către Pajero 67 (România)

Foarte bun, super mulțumit! Mereu voi aprecia firma Sony.

Calitatea sunetului

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

0

0

0

Great features however, icons are overlapping

XAV-1500 01.11.2021 de către Hybra (Regatul Unit)

I had the device installed by Sound Match, Bellville, Cape Town, South Africa on 30 October 2021

Calitatea sunetului

Foarte bun

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

19

10

Răspuns de la Sony support team
03.11.2021

Hi Hybra,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your car system. We're happy to welcome you into the Sony family!
We'll make sure to pass your feedback through the proper channels through the proper channels for future consideration. If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK

0

More Apps

XAV-1500 07.01.2021 de către SergioJose (Regatul Unit) Achiziție verificată Verificată

I bought the receiver a few days ago, and is too slow, when i use the scree mirror the iphone XS Max can´t be controlled from the receiver, has none apps, only YouTube and waze, and both doesn´t work properly, i´ve already updated with the latest software version, still slow and touch pad doesn´t work

Calitatea sunetului

Slab

Caracteristici

Slab

Design

Acceptabil

Uşurinţă în utilizare

Slab

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

82

31

Răspuns de la Sony support
12.01.2021

Hi SergioJose,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're experiencing a slow performance with the car system.
We recommend performing a factory reset as described on the Help Guide here: https://bit.ly/2XvNkoD to resolve the issue. If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

Weblink nicht empfehlenswert

XAV-1500 06.12.2020 de către MaMe313 (Germania) Achiziție verificată Verificată

Mit der WebLink-Funktion funktionieren lediglich 4 Apps, bei denen dann noch der Hinweis erscheint "This feature is unavaiable while driving". Das spiegeln anderer Apps wie google maps oder spotify ist auch mit einem sony Xperia nicht möglich. Das Radio hat keinen Radiotext, was bei wesentlich billigeren und älteren Geräten mittlerweile Standart ist.

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Slab

Design

Mediu

Uşurinţă în utilizare

Slab

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

5

1