Imagini cu Receptor CD cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Receptor CD cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Receptor CD cu tehnologie Bluetooth®
Rămâneți conectat la volan

Receptor CD cu DIN dublu și conectivitate prin funcția BLUETOOTH® duală

Păstrați legătura când călătoriți cu conectivitatea Bluetooth duală de la WX-920BT. Conectați în sistem wireless primul telefon pentru a efectua apeluri, reda muzica, obține indicații rutiere și schimba mesaje cu prietenii. Adăugați un al doilea telefon pentru a efectua suplimentar apeluri în regim „mâini libere” când călătoriți.

Imagine cu boxele și amplificatorul mașinii
Extindeţi sistemul audio

Cu cele trei ieşiri pentru preamplificator, puteţi conecta componente suplimentare pentru a avea mai multe opţiuni ale sunetului.

Logo-uri Bluetooth® şi NFC™
Atingeţi pentru a vă conecta în sistem wireless

Tehnologia NFC vă permite să conectaţi instantaneu telefonul Bluetooth, prin simpla atingere a acestuia de butonul de volum al receptorului.

Pictogramă control vocal
Controlaţi prin vocea dvs.

Utilizaţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii, pentru a reda muzica şi pentru a comunica cu persoanele de contact când conectaţi smartphone-ul.

Conectaţi două smartphone-uri cu funcţia Bluetooth duală

Împerecheaţi primul telefon folosind Bluetooth pentru a avea acces complet la funcţiile de navigaţie, la redarea muzicii şi la caracteristicile de comunicare. Un al doilea telefon poate fi conectat simultan pentru efectuarea şi primirea apelurilor în regim „mâini libere”.

Pictogramă Siri
Luaţi-o pe Siri în călătorii

Conectaţi-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica de pe acesta, funcţiile de navigaţie, mesageria şi multe altele, folosind Siri Eyes Free.

Pictogramă SongPal
Comenzi vocale pentru Android

Folosiți comenzile vocale pentru a obținea indicații rutiere, trimite mesaje și reda melodii pe smartphone.

Controlaţi prin voce

Bucuraţi-vă de funcţiile utile ale smartphone-ului fără a vă lua ochii de la drum Controlul vocal vă permite să gestionaţi muzica, să obţineţi indicaţii de orientare în timp real şi să comunicaţi cu contactele - toate acestea prin comenzi vocale simple.

Redați un sunet mai captivant când călătoriți

Bucurați-vă de sunetul clar și natural, redat de amplificarea puternică și setările de sunet personalizate.

Conferiţi mai multă lumină planşei de bord

Alegeți din gama de culori și modele ceea ce se potrivește cu interiorul mașinii dvs. cu sistemul de iluminat în culori dinamice. Priviți cum se schimbă culorile unității, sincronizate cu muzica.

Pictogramă FLAC
Redaţi fişiere FLAC

 Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii.

Pictogramă contrast ridicat LCD
Citiţi cu uşurinţă, graţie ecranului LCD cu contrast înalt 

Cu un contrast de cinci ori mai mare decât al ecranelor convenţionale, plus un unghi de vizionare optimizat, ecranul este mereu uşor de citit.  

Specificaţii şi funcţii

Datorită conectivității Bluetooth duale oferite de WX-920BT, veți fi mereu la curent cu evenimentele când vă aflați la volan. Funcția EXTRA BASS optimizează ritmurile melodiilor, iar amplificarea 4 x 55 W vă oferă volumul de care aveți nevoie.
  • Funcţia Bluetooth duală vă permite să conectaţi simultan două smartphone-uri

  • Comenzi vocale cu Siri Eyes Free şi Android

  • 4 x 55 W

  • Activați funcția EXTRA BASS pentru o amplificare dinamică a notelor joase

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor