RECEPTOARE ŞI PLAYERE AUTO

Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

MEX-XB100BT

Imagine cu Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

Preț recomandat

1.060,29 LEI

Imagini cu Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

Putere de 4 x 100 W pentru călătorii

Având o putere suficientă pentru a concura cu cea a unui amplificator extern, cu receptorul auto MEX-XB100BT veţi simţi fiecare ritm şi linie de bas în timp ce călătoriţi. LED-urile vibrante sincronizate cu ritmul adaugă un strop de culoare la fiecare piesă, iar noile funcţii de control vocal vă ajută să rămâneţi în siguranţă şi concentrat asupra drumului.

Media Object

Vizionaţi clipul video

Amplificator digital de 4 x 100 W

Amplificator digital cu patru canale

Amplificatorul digital de 4 x 100 W vă oferă un nivel de putere similar cu cel al unui amplificator extern.

SongPal

SongPal

Preluaţi controlul asupra întregii biblioteci muzicale. Cu SongPal, puteţi găsi piesa dorită, explora aplicaţii şi regla volumul, toate acestea prin comanda vocală.

NFC

Conectaţi-vă

Redaţi melodiile şi listele de redare preferate de pe anumite smartphone-uri prin MEX-XB100BT. Utilizaţi ascultarea printr-o singură atingere prin NFC pentru a reda muzică instantaneu prin Bluetooth®.

Sunet puternic, energic

Având încorporat în receptor un amplificator clasa D extrem de eficient, MEX-XB100BT poate furniza o putere de ieşire excelentă pentru o carcasă compactă de 4 x 100 W. Amplificatorul reduce interferenţele electromagnetice care pot genera un şuierat odată cu creşterea volumului, asigurând o calitate superioară a sunetului la orice volum.

Putere de ieşire de 4 x 100 W
Configuraţie optimizată a circuitelor

Optimizat pentru excelenţă

De la alegerea componentelor până la structura circuitelor, MEX-XB100BT a fost optimizat pentru o transmisie a puterii electrice de înaltă eficienţă, cu zgomot redus.

Bloc de alimentare poziţionat pentru minimizarea pierderilor

Amplasare precisă a blocului de putere

Poziţionarea blocului de putere aproape de terminalul de intrare şi de amplificatorul digital minimizează pierderile de putere, în timp ce condensatoarele electrolitice furnizează un bas precis şi sensibil.

Disipator termic mai mare, pentru o ventilare îmbunătăţită

Ventilare eficientă îmbunătăţită

Disipatorul termic supradimensionat, cu aproximativ 30% mai greu decât la modelele convenţionale şi cu un design optim al structurii aripioarelor asigură o ventilare mai eficientă a căldurii.

Mega Bass

Simţiţi ritmuri vibrante

Activaţi Mega Bass cu acţionare directă printr-un singur clic

Activaţi Mega Bass cu o apăsare de buton pentru o amplificare instantanee a sunetelor joase şi lumini sincronizate cu ritmul. Spre deosebire de amplificatoarele de bas convenţionale, Mega Bass minimizează distorsiunile indiferent de volum, optimizând automat frecvenţa şi amplificarea.

Moduri mai rapide de a vă conecta

Bucuraţi-vă de mai multe moduri de a realiza o conexiune rapidă, datorită asocierii automate Bluetooth® şi ascultării printr-o singură atingere prin NFC.

NFC

Tehnologie NFC printr-o atingere

Conectaţi dispozitivele compatibile NFC la receptor printr-o singură atingere, datorită tehnologiei NFC încorporate.

Asociere Bluetooth® automată

Asociere Bluetooth® automată

Asociaţi automat dispozitivul iPod sau iPhone prin Bluetooth®. Conectaţi-vă pur şi simplu dispozitivul la terminalul USB, activaţi funcţia Bluetooth® şi veţi fi gata de acţiune.

SongPal

Uniţi-vă muzica

SongPal vă oferă control vocal asupra întregii biblioteci de muzică şi funcţiilor de bază ale receptorului, de la găsirea piesei dorite, la explorarea aplicaţiilor video şi a serviciilor de navigare. Noua caracteristică de citire automată vă ţine la curent cu noutăţile fără a vă întrerupe călătoria.

Asistentul dvs. din maşină

Cu funcţia Eyes Free pentru Siri, utilizatorii de iPhone pot gestiona apeluri, mesaje text, muzică şi notificări fără a-şi dezlipi privirea de la drum. Spuneţi-i funcţiei Siri să efectueze un apel în regim „mâini libere”, să compună un mesaj text, sau să selecteze şi să redea muzică.

Eyes Free pentru Siri

Un sunet unic

Sunet tridimensional care umple maşina

Advanced Sound Engine asigură o acustică clară, puternică, pentru a auzi toate sunetele aşa cum au fost destinate să se audă. Cu procesarea digitală a semnalelor puteţi personaliza sunetul şi crea experienţa audio auto perfectă, indiferent de sursă.

Muzică ce se mişcă

Alegeţi exact unde doriţi să se audă sunetul ideal. Poziţia de ascultare reglează automat semnalul spre scaunul din faţă din stânga sau din dreapta, spre ambele scaune din faţă sau în întreaga maşină pentru optimizarea melodiilor.

Egalizator digital

Egalizator digital cu 10 benzi

Creaţi ieşirea audio perfectă pentru o gamă variată de stiluri muzicale cu zece presetări dedicate.

Filtre trece-jos şi trece-sus

Filtre trece-jos şi trece-sus

Prin separarea gamei audio, aceste filtre furnizează un bas puternic, note medii clare şi sunete înalte impecabile, pentru un sunet de scenă precis.

Conferiţi mai multă lumină planşei de bord

Descoperiţi până la 35.000 de variante de culori diferite care pulsează pe ritmul muzicii, cu noua iluminare dinamică în culori cu două zone. De asemenea, puteţi să vă personalizaţi propriul afişaj LED cu linie dublă pentru a crea atmosfera potrivită.

Redare USB

Mai multă muzică în mişcare

Conectaţi un player MP3 sau alt dispozitiv USB şi bucuraţi-vă de toate melodiile preferate în mişcare.

Amplificaţi basul

Boxele Extra Bass pentru toată gama de frecvenţe din seria XB de la Sony sunt ideale pentru receptorul MEX. Fiecare difuzor coaxial cu 3 căi furnizează un bas precis printr-un difuzor woofer MRC multistrat, fără distorsiuni indiferent de volum, cu gestionarea puterii ridicate.

Boxele cele mai potrivite pentru bas
Specificaţii şi funcţii
Cu o putere de ieşire a muzicii de 4 x 100 W care vă scutură – la fel ca la un amplificator extern – veţi simţi fiecare bătaie a ritmului şi redare a başilor în timpul călătoriei. Culorile vii sincronizate cu bătăile ritmului adaugă o pată de culoare la fiecare piesă, în timp de funcţiile noi de control vocal vă permit să conduceţi în siguranţă şi să vă concentraţi la drum.
  • Bucuraţi-vă de sunet bogat, care umple maşina cu puterea de ieşire 4 x 100 W

  • Preluaţi controlul prin intermediul vocii, folosind SongPal şi Siri Eyes Free

  • Artboard 1

    Redaţi muzica în timp real şi efectuaţi apeluri, fără a folosi mâinile, prin Bluetooth®

  • Simţiţi sunetul intens cu Advanced Sound Engine

  • Conectaţi un dispozitiv MP3 la portul USB

Putere de ieşire (4 ohmi, 1 kHz,16 V)
100 W
Ieşire preamplificator
x 3
Ieşire subwoofer
Da
Intrare AUX
Da (faţă)
USB
Da (faţă)

Ce este în cutie

Conector ISO, Inel ornamental (negru)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător