RECEPTOARE ŞI PLAYERE AUTO

Receptor CD şi radio DAB cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

MEX-N6002BD

Imagine cu Receptor CD şi radio DAB cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

Preț recomandat

868,70 LEI

Imagini cu Receptor CD şi radio DAB cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD şi radio DAB cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD şi radio DAB cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD şi radio DAB cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD şi radio DAB cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

Beneficiaţi de mai multă muzică, controlaţi mai bine sunetul

Receptor CD cu un singur DIN cu conectivitate Bluetooth duală şi radio DAB+

MEX-N6002BD vă oferă posibilităţi excelente de a vă bucura de muzică în călătorii. Cu conexiunea Bluetooth duală conectaţi cu biblioteca de muzică mobilă alături de un al doilea telefon pentru apeluri în regim „mâini libere”. Ascultaţi radioul de înaltă calitate DAB+ şi acordaţi fin sunetul cu Dynamic Stage Organiser şi alinierea temporală.

Pictogramă Bluetooth şi tehnologie NFC

Atingeţi pentru a vă conecta în sistem wireless

Tehnologia NFC vă permite să conectaţi instantaneu telefonul Bluetooth, prin simpla atingere a acestuia de butonul de volum al receptorului.

Pictogramă control vocal

Controlaţi prin vocea dvs.

Utilizaţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii, pentru a reda muzica şi pentru a comunica cu persoanele de contact când conectaţi smartphone-ul.

Pictogramă DAB+

Beneficiaţi de sunet DAB+

Ascultaţi noua generaţie de posturi de radio digitale cu un sunet mai clar şi mai curat.

Conectaţi două smartphone-uri cu conexiunea Bluetooth duală

Împerecheaţi primul telefon pentru acces deplin la navigaţie, redarea muzicii şi funcţiile de comunicare. Simultan, se poate conecta un al doilea telefon pentru a efectua şi primi apeluri în regim „mâini libere”.

Pictogramă Siri

Luaţi-o pe Siri în călătorii

Conectaţi-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica de pe acesta, funcţiile de navigaţie, mesageria şi multe altele, folosind Siri Eyes Free.

Pictogramă SongPal

Preluaţi controlul cu SongPal

Aveţi un telefon Android? Folosiţi SongPal pentru a gestiona redarea muzicii, a citi mesaje şi a controla aplicaţiile cu ajutorul vocii.

Controlaţi prin voce

Bucuraţi-vă de funcţiile utile ale smartphone-ului fără a vă lua ochii de la drum Controlul vocal vă permite să gestionaţi muzica, să obţineţi indicaţii de orientare în timp real şi să comunicaţi cu contactele - toate acestea prin comenzi vocale simple.

Beneficiaţi de un sunet excelent în fiecare călătorie

 Beneficiaţi de sunet clar, puternic şi amplu în fiecare călătorie asigurat de Dynamic Reality Amplifier 2. Procesarea inteligentă a sunetului vă permite să reglaţi fin setările adecvate interiorului maşinii. 

 • Amplificatoare Dynamic Reality 2
 • EXTRABASS™
 • Egalizator grafic
 • DSO
 • Trei ieşiri pentru preamplificator

Aliniere temporală pentru un sunet natural

Oriunde staţi în maşină, sunteţi întotdeauna mai aproape de unele difuzoare faţă de altele, iar acest lucru afectează modul în care auziţi muzica. Alinierea temporală inteligentă recalibrează semnalul astfel încât să fiţi întotdeauna în centrul câmpului sonor, pentru a beneficia de o audiţie cât mai naturală.

Alegeţi culorile preferate

Răsfoiţi cele 35.000 de culori pentru a asorta iluminarea cu două zone cu interiorul maşinii dvs. Când porneşte muzica, luminile ecranului cu leduri pulsează în timpul melodiei.

Pictogramă DAB+

Radio DAB+

Treceţi la radioul DAB+ pentru şi mai multe opţiuni şi o calitate audio superioară. Receptorul reţine şi vechile dvs. preferinţe pentru radioul DAB.

Pictogramă FLAC

Redaţi fişiere FLAC

 Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii. 

Pictogramă contrast ridicat LCD

Citiţi cu uşurinţă, graţie ecranului LCD cu contrast înalt 

Cu un contrast de cinci ori mai mare decât al ecranelor convenţionale, plus un unghi de vizionare optimizat, ecranul este mereu uşor de citit.

Specificaţii şi funcţii
Plecaţi la drum cu MEX-N6002BD pentru mai multă muzică şi un control cum nu aţi mai avut până acum. Funcţia Bluetooth® duală vă permite să conectaţi în sistem wireless două smartphone-uri, al doilea fiind folosit în exclusivitate pentru efectuarea apelurilor în regim „mâini libere”. Compatibilitatea cu DAB+ înseamnă că puteţi asculta cele mai noi posturi de radio cu transmisie digitală bucurându-vă de un sunet de înaltă calitate.
 • Artboard 1

  Tehnologia Bluetooth duală vă permite să conectaţi simultan două smartphone-uri

 • Comenzi vocale cu Siri Eyes Free şi Android

 • Cip Dynamic Reality Amp 2 pentru sunet mai clar la orice nivel al volumului

 • Creaţi boxe virtuale pe panoul dvs. de bord folosind Dynamic Stage Organiser

 • Gradaţie radio digital certificată.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător