Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
Imagini cu MEX-N5300BT | Receptor CD
De două ori mai multe conexiuni și culori

 Receptor CD cu BLUETOOTH® dual și iluminare color cu două zone

MEX-N5300BT oferă comunicare și iluminare optimizată. Cu conectivitatea Bluetooth® duală conectați în sistem wireless un al doilea smartphone, pentru a efectua și primi în apeluri în regim „mâini libere” de pe oricare dintre telefoane. Cu iluminarea cu două zone, puteți asorta luminile frontale ale receptorului cu interiorul mașinii dvs.

Imagine cu boxele
Extindeţi sistemul audio

Cu cele trei ieşiri pentru preamplificator, puteţi conecta componente suplimentare pentru a avea mai multe opţiuni ale sunetului.

Pictogramă Bluetooth® și tehnologie NFC
Atingeţi pentru a vă conecta în sistem wireless

Cu tehnologia NFC conectați instantaneu telefonul Bluetooth®, doar atingând-l de butonul de volum al receptorului. Nu aveți NFC? Nicio problema. Realizați manual conexiunea wireless prin Bluetooth® din meniul de setări al dispozitivului.

Pictogramă control vocal
Controlaţi prin vocea dvs.

Utilizaţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii, pentru a reda muzica şi pentru a comunica cu persoanele de contact când conectaţi smartphone-ul.

Conectați două smartphone-uri cu conexiunea Bluetooth duală

Împerecheați primul telefon folosind Bluetooth® pentru acces deplin la navigație, redarea muzicii și funcțiile de comunicare. Simultan, se poate conecta un al doilea telefon pentru a efectua și primi apeluri.

Pictogramă Siri
Luaţi-o pe Siri în călătorii

Conectați-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica, navigația, mesageria și multe altele, folosind Siri Eyes Free.

Pictogramă SongPal
Comenzi vocale pentru Android

Folosiţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii rutiere, trimite mesaje şi reda piese pe smartphone-ul Android.

Controlaţi prin voce

Bucuraţi-vă de funcţiile utile ale smartphone-ului fără a vă lua ochii de la drum Controlul vocal vă permite să gestionaţi muzica, să obţineţi indicaţii de orientare în timp real şi să comunicaţi cu contactele - toate acestea prin comenzi vocale simple.

Beneficiaţi de un sunet excelent în fiecare călătorie

Oriunde mergeţi, beneficiaţi de un sunet clar şi natural redat de amplificarea puternică şi de setările de sunet personalizate.

Alegeţi culorile preferate

Răsfoiţi cele 35.000 de culori pentru a asorta iluminarea cu două zone cu interiorul maşinii dvs. Când porneşte muzica, luminile ecranului cu leduri pulsează în timpul melodiei.

Pictogramă FLAC
Redaţi fişiere FLAC

 Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii.

Intrarea USB vă permite să redați muzica de pe iPhone sau iPod

Puteți să redați cu ușurință muzică de pe dispozitivul dvs. iOS. Conectați dispozitivul doar cu un cablu USB și controlați funcțiile de redare de bază în timp ce vedeți informațiile despre piesă pe ecran.

AOA 2.0 vă permite să redaţi muzica folosind aplicaţiile de pe smartphone-ul dvs.

Bucurați-vă de muzica descărcată sau redată în flux de pe smartphone, grație compatibilității cu Android Open Access 2.0. Conectați pur și simplu dispozitivul la portul USB, apoi redați cu aplicațiile muzicale preferate.

Specificaţii şi funcţii

Aveți conectivitate de două ori mai extinsă și de două mai multe culori în mașină cu receptorul CD cu Bluetooth® MEX-N4300BT. Funcţia Bluetooth® duală vă permite să conectaţi în sistem wireless două smartphone-uri, al doilea fiind rezervat în exclusivitate pentru efectuarea apelurilor în regim „mâini libere”. Iluminarea cu două zone vă permite să alegeţi dintre 35.000 de culori care să se asorteze cu interiorul maşinii dvs.
  • Conexiunea Bluetooth® duală vă permite să conectați simultan două smartphone-uri

  • Comenzi vocale cu Siri Eyes Free şi Android

  • Amplificatorul de mare putere oferă un sunet clar şi natural

  • Iluminarea cu două zone se poate asorta cu culorile din interiorului maşinii dvs.

  • Terminalul USB compatibil cu AOA 2.0 vă dă posibilitatea să conectaţi playere muzicale şi smartphone-uri

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor