Imagini cu Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
De două ori mai multe conexiuni și culori

Receptor CD cu un DIN cu conectivitate Bluetooth® duală şi iluminare color cu două zone

MEX-N5200BT oferă comunicare şi iluminare optimizată în orice călătorie. Cu conectivitatea Bluetooth® duală conectaţi în sistem wireless un al doilea smartphone, ca să puteţi efectua şi primi în plus apeluri în regim „mâini libere”. Având şi iluminarea cu două zone, puteţi asorta luminile frontale ale receptorului cu culorile maşinii dvs.

Imagine cu boxele
Extindeţi sistemul audio

Cu cele trei ieşiri pentru preamplificator, puteţi conecta componente suplimentare pentru a avea mai multe opţiuni ale sunetului.

Pictogramă Bluetooth şi tehnologie NFC
Atingeţi pentru a vă conecta în sistem wireless

Tehnologia NFC vă permite să conectaţi instantaneu telefonul Bluetooth, prin simpla atingere a acestuia de butonul de volum al receptorului.

Pictogramă control vocal
Controlaţi prin vocea dvs.

Utilizaţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii, pentru a reda muzica şi pentru a comunica cu persoanele de contact când conectaţi smartphone-ul.

Conectaţi două smartphone-uri cu conexiunea Bluetooth duală

Împerecheaţi primul telefon pentru acces deplin la navigaţie, redarea muzicii şi funcţiile de comunicare. Simultan, se poate conecta un al doilea telefon pentru a efectua şi primi apeluri în regim „mâini libere”.

Pictogramă Siri
Luaţi-o pe Siri în călătorii

Conectaţi-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica de pe acesta, funcţiile de navigaţie, mesageria şi multe altele, folosind Siri Eyes Free.

Pictogramă control vocal
Comenzi vocale pentru Android

Folosiţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii rutiere, trimite mesaje şi reda piese pe smartphone-ul Android.

Controlaţi prin voce

Bucuraţi-vă de funcţiile utile ale smartphone-ului fără a vă lua ochii de la drum Controlul vocal vă permite să gestionaţi muzica, să obţineţi indicaţii de orientare în timp real şi să comunicaţi cu contactele - toate acestea prin comenzi vocale simple.

Beneficiaţi de un sunet excelent în fiecare călătorie

Oriunde mergeţi, beneficiaţi de un sunet clar şi natural redat de amplificarea puternică şi de setările de sunet personalizate.

Alegeţi culorile preferate

Răsfoiţi cele 35.000 de culori pentru a asorta iluminarea cu două zone cu interiorul maşinii dvs. Când porneşte muzica, luminile ecranului cu leduri pulsează în timpul melodiei.

Pictogramă FLAC
Redaţi fişiere FLAC

 Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii.

Pictogramă port USB
Port USB compatibil cu AOA 2.0

Graţie portului USB frontal, puteţi conecta playere muzicale prin cablu, dar şi telefoane Android şi iOS.

Pictogramă contrast ridicat LCD
Citiţi cu uşurinţă, graţie ecranului LCD cu contrast înalt 

Cu un contrast de cinci ori mai mare decât al ecranelor convenţionale, plus un unghi de vizionare optimizat, ecranul este mereu uşor de citit.  

Specificaţii şi funcţii

Aveţi conectivitate de două ori mai extinsă şi de două mai multe culori în maşină cu receptorul CD cu Bluetooth MEX-N5200BT. Conexiunea Bluetooth® duală vă permite să conectaţi în sistem wireless două smartphone-uri, al doilea fiind rezervat în exclusivitate pentru efectuarea apelurilor în regim „mâini libere”. Iluminarea cu două zone vă permite să alegeţi dintre 35.000 de culori care să se asorteze cu interiorul maşinii dvs.
  • Conexiunea Bluetooth® duală vă permite să conectaţi simultan două smartphone-uri

  • Comenzi vocale cu Siri Eyes Free şi Android

  • Amplificatorul de mare putere oferă un sunet clar şi natural

  • Iluminarea cu două zone se poate asorta cu culorile din interiorului maşinii dvs.

  • Terminalul USB compatibil cu AOA 2.0 vă dă posibilitatea să conectaţi playere muzicale şi smartphone-uri

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor