Imagini cu Receptor media cu tehnologie wireless BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor media cu tehnologie wireless BLUETOOTH®

Redare simplă în timp real combinată cu control vocal

Bucuraţi-vă de un control vocal sigur prin aplicaţia SongPal sau funcţia Siri Eyes Free de pe iPhone pe noul receptor CD MEX-N4100BT. Redaţi cu uşurinţă, în timp real, muzica preferată de pe smartphone-urile selectate prin Bluetooth® şi NFC, iar cu ajutorul amplificatorului Dynamic Reality 2 de 4 x 55 W, puteţi creşte volumul pentru toate piesele preferate.

Media Object

Vizionaţi clipul video

Amplificator Dynamic Reality 2 de 4 x 55 W

Amplificator Dynamic Reality

Amplificatorul Dynamic Reality 2 de putere 4 x 55 W duce sunetul şi mai departe, amplificând şi mai mult fiecare piesă.

NFC

Conectaţi-vă

Realizaţi o conexiune rapidă NFC printr-o atingere, pentru a începe redarea, în timp real, a muzicii de pe smartphone-urile selectate, prin intermediul receptorului.

Controlaţi totul prin vocea dvs.

De la compunerea mesajelor text sau navigare prin biblioteca de muzică, până la lansare sistemului de navigare prin satelit - puteţi face toate acestea în siguranţă, datorită încorporării în MEX-N4100BT a unor suite de tehnologii vocale.

Microfon încorporat

Conduceţi conversaţia

Preluaţi apeluri uşor şi în siguranţă cu microfonul de înaltă calitate încorporat.

Siri Eyes-Free

Asistentul dvs. din maşină

Utilizatorii iPhone pot gestiona totul, începând cu apeluri, mesaje text şi muzică până la reţelele de socializare cu ajutorul funcţiei Siri Eyes Free .

SongPal

Uniţi-vă muzica

Preluaţi controlul asupra întregii biblioteci muzicale. Cu SongPal, puteţi găsi piesa dorită şi explora aplicaţii prin comandă vocală.

Păstraţi legătura

Permiteţi MEX-N4100BT să vă citească e-mailurile cu voce tare - apoi compuneţi-vă răspunsul tot vocal, astfel încât să puteţi rămâne la curent cu ceea ce se întâmplă pe drum fără a vă distrage atenţia.

Citire mesaje
Control vocal GPS

Spuneţi-i unde să meargă

Arătaţi sistemului de navigare prin satelit cine-i şeful. Controlul vocal al GPS-ului înseamnă că puteţi dicta destinaţia, astfel încât nu mai este nevoie să trageţi pe dreapta, petrecând minute întregi derulând pe o tastatură.

Moduri mai rapide de a vă conecta

Auto-asocierea Bluetooth® şi audiţia NFC printr-o singură atingere vă oferă mai multe moduri de conectare rapidă la receptor.

NFC

Tehnologie NFC printr-o atingere

Conectaţi dispozitivele compatibile NFC la receptor printr-o singură atingere, datorită tehnologiei NFC încorporate.

Asociere Bluetooth® automată

Asociere Bluetooth® automată

Asociaţi automat dispozitivul iPod sau iPhone prin Bluetooth®. Conectaţi-vă pur şi simplu dispozitivul la terminalul USB, activaţi funcţia Bluetooth® şi veţi fi gata de acţiune.

Un sunet unic

Sunet tridimensional care umple maşina

Indiferent ce ascultaţi, Advanced Sound Engine asigură o acustică clară, puternică, pentru a asculta toate sunetele aşa cum au fost destinate să se audă. Iar cu Digital Sound Enhancement Engine vă puteţi personaliza sunetul şi puteţi crea experienţa audio auto perfectă, indiferent de sursa de muzică.

Simţiţi ritmuri vibrante

Activaţi Mega Bass cu acţionare directă printr-un singur clic

Activaţi Mega Bass cu o apăsare de buton pentru amplificarea instantanee a sunetelor joase şi lumini sincronizate cu ritmul. Spre deosebire de amplificatoarele de bas convenţionale, acesta minimizează distorsiunile şi menţine basul echilibrat indiferent de volum, optimizând automat frecvenţa şi amplificarea.

Mega Bass

Sunet care umple maşina fiecare dată

Derulaţi imaginile din partea stângă pentru a vedea cum poziţia de ascultare reglează automat semnalul audio în întreaga maşină, pentru o experienţă optimă a sunetului indiferent de locul în care vă aflaţi dvs. sau călătorii dvs.

Audio, rafinat

Oferiţi melodiilor preferate un tratament Sony cu gama noastră de tehnologii proiectate pentru a obţine ce este mai bun din fiecare piesă.

Amplificatoare Dynamic Reality 2

Amplificatoare Dynamic Reality 2

Furnizează o putere de 4 x 55 W pentru un sunet puternic şi natural, cu mai puţine distorsiuni.

Egalizator digital

Egalizator digital cu 10 benzi

Creaţi ieşirea audio perfectă pentru o gamă largă de stiluri de muzică cu ajutorul a zece configuraţii presetate. Puteţi chiar să controlaţi presetările direct de pe smartphone-ul compatibil Bluetooth®.

Filtre trece-jos şi trece-sus

Filtre trece-jos şi trece-sus

Prin separarea gamei audio, aceste filtre furnizează un bas puternic, note medii clare şi sunete înalte impecabile, pentru un sunet de scenă precis.

  • Iluminare roşie
  • Iluminare albastră

Amplificaţi basul

Boxele din seria Sony FB sunt ideale pentru receptorul MEX. Proiectate cu circuit Mega Bass, boxele livrează un bas precis, cald printr-un difuzor woofer celular ranforsat cu mică, fără distorsiuni, indiferent de nivelul de volum datorită gestionării puterii ridicate.

Boxele cele mai potrivite pentru bas
Specificaţii
Bucuraţi-vă de piesele preferate în călătorii cu receptorul media auto MEX-N4100BT. Redaţi muzică în timp real de pe anumite smartphone-uri cu Bluetooth® şi NFC, şi bucuraţi-vă de controlul vocal sigur cu funcţia Eyes Free pentru Siri de pe iPhone. Ascultaţi muzica la cea mai bună calitate posibilă datorită tehnologiilor DSEE şi ClearAudio+, în timp ce MEGA BASS amplifică liniile de bas.
  • Redaţi muzică în timp real şi preluaţi apeluri printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®

  • Bucuraţi-vă în siguranţă de controlul vocal cu funcţia Eyes Free pentru Siri de pe iPhone

  • DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+

  • Redaţi în timp real şi controlaţi direct de pe smartphone cu SongPal

Putere de ieşire (4 ohmi, 1 kHz,16 V)
55 W
Ieşire preamplificator
Posibilitate de comutare faţă + spate/subwoofer
Ieşire subwoofer
Nu
Intrare AUX
Da (faţă)
USB
Da (faţă)

Ce este în cutie

Conector ISO, Inel ornamental (negru), Certificat de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor