Salt la conţinut
Imagini cu Receptor CD cu BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD cu BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD cu BLUETOOTH®
Imagini cu Receptor CD cu BLUETOOTH®

Caracteristici

Împerecherea e simplă

NFC vă permite să conectaţi instantaneu telefonul cu Bluetooth. Atingeţi o dată butonul de volum pentru a-l împerechea simplu.

Controlaţi prin vocea dvs.

Utilizaţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii, pentru a reda muzica şi pentru a comunica cu persoanele de contact de pe smartphone.

Amplificator de mare putere

Amplificatorul cu patru canale vă oferă o nivel de putere disponibil anterior numai cu amplificatoare externe încorporate.

Luaţi-o pe Siri în călătorii

Conectaţi-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica, navigaţia, mesageria şi multe altele, folosind Siri Eyes Free.

De două ori mai multe conectări

Împerecheaţi un telefon cu Bluetooth pentru a accesa funcţii precum, navigarea, redarea muzicii şi comunicaţiile. Puteţi conecta un al doilea telefon pentru a efectua şi primi apeluri în regim „mâini libere”.

Comenzi vocale pentru Android

Folosiţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii rutiere, trimite mesaje şi reda piese pe smartphone-ul Android.

Creaţi boxe virtuale chiar în faţa dvs.

Undele de sunet sunt direcţionale, căci dacă boxele sunt montate în uşi sau sub bord, sunetul ar putea fi neclar. Funcţia Dynamic Stage Organiser reglează semnalul, îmbunătăţind poziţionarea stereo, ca să pară că sunetul vine chiar din faţa dvs. 

Scoateţi basul în evidenţă

Atingeţi butonul EXTRA BASS pentru un sunet profund şi percutant la orice volum. Comutaţi între cele două setări pentru intensităţi diferite ale amplificării basului.

Sunet clar, care umple interiorul maşinii

Sunetul profund şi învăluitor pare să provină chiar din faţa dvs., graţie funcţiei Dynamic Stage Organiser, tehnologiei EXTRA BASS şi boxelor XB pe măsură. Realizaţi un sistem audio auto personalizat cu cele trei ieşiri de 5 V pentru preamplificare şi cu amplificatoarele externe.

Puterea contează

Un amplificator încorporat din categoria D vă oferă o putere imensă cu interferenţe minime, pentru un sunet de o claritate deosebită chiar şi la volum maxim.

Create pe măsură

Combinaţi sistemul audio auto cu seria XB completă de boxe cu bas suplimentar.

Extindeţi sistemul audio

Cu cele trei ieşiri de preamplificare cu tensiune mare, puteţi extinde cu uşurinţă sistemul cu amplificatoare de putere pentru boxe şi subwoofere.

Ventilarea încălzirii

Un radiator supradimensionat cu o structură fină optimă asigură ventilarea eficienţă a amplificatorului.

Amplasare precisă a blocului de putere

Poziţionarea blocului de putere aproape de intrare şi de amplificator minimizează pierderile de putere, în timp ce condensatoarele electrolitice furnizează un bas precis şi sensibil.

Optimizat pentru excelenţă

Circuitele şi componentele sunt dispuse cu atenţie pentru zgomot redus şi o transmisie foarte eficientă a electricităţii.

Redaţi mai multă muzică

Conectaţi smartphone-ul sau playerul muzical prin USB pentru a reda muzica de la toate aplicaţiile, cu controlul simplu de pe telefon.

Lumini sincronizate cu ritmul

Luaţi la drum atmosfera unui club de noapte. Ecranul şi unitatea iluminează în culori diferite, apoi sincronizează ritmul cu muzica.

Schimbaţi piesele de pe volan

Configuraţi simplu comenzile sunetului de pe volan fără convertor de semnal, pe autovehiculele compatibile.

Redaţi fişiere FLAC

 Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii.

Specificaţii
Beneficiaţi de control simplu şi sunet profund şi clar în întreaga maşină. Funcţiile precum muzica, navigaţia, mesageria şi apelurile sunt uşor de utilizat graţie interfeţei noi, îmbunătăţite, şi comenzilor vocale. EXTRA BASS™ şi un amplificator de putere dau viaţă fiecărei piese.
  • Conexiunea Bluetooth duală vă permite să conectaţi simultan două smartphone-uri

  • Comenzi vocale cu Siri Eyes Free şi Android

  • Amplificatorul de mare putere oferă un sunet clar şi natural

  • Creaţi boxe virtuale în faţa dvs. cu Dynamic Stage Organiser

  • Terminalul USB dual compatibil cu AOA 2.0 vă permite să redaţi muzica din aplicaţiile smartphone-ului

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător