Imagini cu Receptor media radio DAB cu USB
Imagini cu Receptor media radio DAB cu USB

Caracteristici

Radio DAB+

Treceți la radioul DAB+ pentru și mai multe opțiuni și o calitate audio superioară. Receptorul reține și vechile dvs. preferințe pentru radioul DAB.

EXTRA BASS™ adaugă forţă fiecărei linii de bas

Apăsați pe butonul EXTRA BASS pentru a adăuga putere la frecvențe joase melodiilor dvs. Acesta funcţionează prin ranforsarea liniilor de bas pentru a crea un sunet de bas profund, energic. Doar apăsaţi butonul pentru a activa modul şi pentru a vă bucura de un sunet dinamic.

Personalizaţi-vă sunetul folosind egalizatorul cu 10 benzi 

Adaptaţi redarea audio la preferinţele dvs. graţie egalizatorului grafic cu 10 benzi. Mişcaţi glisoarele pentru a crea un mediu de sunet personal sau alegeţi din cele 10 moduri presetate. Noul mod karaoke reduce frecvenţa vocilor pentru ca dvs. să puteţi cânta alături de artiştii preferaţi când sunteţi la volan.

Filtrele digitale optimizează sunetul pentru boxele dvs.

Boxele funcţionează cel mai bine atunci când prin intermeidul lor se redau cele mai potrivite frecvenţe. Filtrul trece-sus transmite frecvenţele înalte şi medii către difuzoarele pentru toată gama de frecvenţe, în timp ce filtrul trece-jos direcţionează numai frecvenţele joase către subwoofer. 

Conectaţi dispozitivul mobil prin USB 

Conectaţi playerul MP3 la portul USB din faţă pentru a accesa biblioteca de muzică mobilă.

AOA 2.0 vă permite să redaţi muzica folosind aplicaţiile de pe smartphone-ul dvs.

Mufa USB este compatibilă cu Android Open Accessory 2.0. Acest lucru înseamnă că sistemul va putea reda orice melodie pe care o puteţi asculta folosind aplicaţiile smartphone-ului dvs. Android. Doar conectaţi telefonul la portul USB din partea din faţă şi folosiţi ecranul acestuia pentru a parcurge listele de redare.

Ecran LCD cu aliniere verticală, pentru citire uşoară

Cu un unghi de vizualizare mai larg şi un contrast de până la cinci ori mai mare decât al unui ecran tradiţional, ecranul cu aliniere verticală permite întotdeauna o citire uşoară.

Folosiţi împreună cu boxe Sony pentru un sunet şi mai bun

Doriţi să vă extindeţi sistemul? Pentru potrivire optimă, încercaţi difuzoarele Sony FB pentru toată gama de frecvenţe. Acestea vin în completarea circuitului EXTRA BASS pentru un sunet puternic și amplu.

Ascultaţi fişiere FLAC de înaltă calitate

FLAC este un format de fişier care, spre deosebire de MP3, comprimă semnalul audio fără pierderi în ceea ce priveşte calitatea audio. Conectaţi un dispozitiv la portul USB din partea din faţă pentru a reda fişiere FLAC în toată splendoarea lor.

Mai multă bucurie graţie iluminării sincronizate cu sunetul

Cu luminile care se schimbă şi pulsează odată cu dinamica piesei, în sfârşit veţi putea vedea ritmul muzicii.

Intrare configurabilă pentru telecomanda de pe volan 

Doriţi să folosiţi comenzile de pe volan în loc să apăsaţi butoanele de pe receptor? Instalarea pe vehiculele compatibile este simplă, graţie intrării configurabile pentru telecomanda de pe volan.

Amplificare 4 x 55 W pentru un sunet puternic şi clar

Amplificatorul încorporat livrează 55 wați x 4 (maximum la 4 ohmi)/20 wați x 4 (RMS la 4 ohmi), pentru volumul de care aveți nevoie. 

Intrarea USB vă permite să redați muzica de pe iPhone sau iPod 

Cu intrarea USB la îndemână, puteți reda ușor muzica de pe dispozitivul iOS. Conectați-l printr-un cablu USB (nu este inclus) și puteți controla funcțiile de bază ale redării în timp ce pe afișaj vedeți informațiile despre piesă.

Specificaţii
Bucurați-vă de un sunet puternic când vă aflați la volan. Funcția EXTRA BASS optimizează ritmurile melodiilor dvs., iar amplificarea 4 x 55 w vă oferă volumul de care aveți nevoie. Transmiteți cu ușurință muzica de pe iPhone și smartphone-ul Android prin portul USB frontal compatibil cu AOA 2.0 și personalizați sunetul cu egalizatorul grafic cu 10 benzi. Puteți asculta cele mai noi posturi de radio digital cu sunet de înaltă calitate prin intermediul compatibilității DAB+.
  • 4 x 55 W

  • Activaţi funcţia EXTRA BASS pentru o amplificare dinamică a notelor joase

  • Redaţi muzică folosind orice aplicaţie de pe telefonul dvs. Android

  • Gradaţie radio digital certificată.

  • Portul USB frontal vă conectează iPhone-ul, telefonul Android și biblioteca muzicală a playerului MP3

EXTRA BASS
Da (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Nu
Putere de ieşire (4 ohmi, 1 kHz,16 V)
4 x 55 W
Ieşire preamplificator
Spate
Ieşire subwoofer
Nu
Intrare AUX
Da (faţă)
USB
Da (faţă)
Protocol transfer media prin USB (MTP)
Da
Protocol Android Open Accessory USB (AOA)
DA (2.0)

Ce este în cutie

Conector ISO, Inel ornamental (colier): Negru (nevopsit), Card de garanţie, Manual de instrucţiuni

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător