Imagini cu Receptor CD cu USB
Imagini cu Receptor CD cu USB
Imagini cu Receptor CD cu USB
Imagini cu Receptor CD cu USB

Caracteristici

EXTRA BASS™ adaugă forţă fiecărei linii de bas

Apăsaţi butonul EXTRA BASS pentru a adăuga putere la frecvenţe joase melodiilor dvs. Acesta funcţionează prin ranforsarea liniilor de bas pentru a crea un sunet de bas profund, energic. Doar apăsaţi butonul pentru a activa modul şi pentru a vă bucura de un sunet dinamic.

Personalizaţi-vă sunetul folosind egalizatorul cu 10 benzi 

Adaptaţi redarea audio la preferinţele dvs. graţie egalizatorului grafic cu 10 benzi. Mişcaţi glisoarele pentru a crea un mediu de sunet personal sau alegeţi din cele 10 moduri presetate. Noul mod karaoke reduce frecvenţa vocilor pentru ca dvs. să puteţi cânta alături de artiştii preferaţi când sunteţi la volan.

Filtrele digitale optimizează sunetul pentru boxele dvs.

Boxele funcţionează cel mai bine atunci când prin intermeidul lor se redau cele mai potrivite frecvenţe. Filtrul trece-sus transmite frecvenţele înalte şi medii către difuzoarele pentru toată gama de frecvenţe, în timp ce filtrul trece-jos direcţionează numai frecvenţele joase către subwoofer. 

Conectaţi dispozitivul mobil prin USB 

Conectaţi playerul MP3 la portul USB din faţă pentru a accesa biblioteca de muzică mobilă.

CD playerul încorporat vă oferă mai multe opţiuni de redare

Introduceţi orice compact disc pentru a asculta muzica din colecţia dvs. favorită.

Mai multă bucurie graţie iluminării sincronizate cu sunetul

Cu luminile care se schimbă şi pulsează odată cu dinamica piesei, în sfârşit veţi putea vedea ritmul muzicii.

Folosiţi împreună cu boxe Sony pentru un sunet şi mai bun

Doriţi să vă extindeţi sistemul? Pentru potrivire optimă, încercaţi difuzoarele Sony FB pentru toată gama de frecvenţe. Acestea completează circuitele EXTRA BASS ale aparatului CDX-G3200UV pentru a vă oferi un sunet bogat şi puternic.

Intrare configurabilă pentru telecomanda de pe volan 

Doriţi să folosiţi comenzile de pe volan în loc să apăsaţi butoanele de pe receptor? Instalarea pe vehiculele compatibile este simplă, graţie intrării configurabile pentru telecomanda de pe volan. 

Ecran LCD cu aliniere verticală, pentru citire uşoară

Cu un unghi de vizualizare mai larg şi un contrast de până la cinci ori mai mare decât al unui ecran tradiţional, ecranul cu aliniere verticală permite întotdeauna o citire uşoară.

AOA 2.0 vă permite să redaţi muzica folosind aplicaţiile de pe smartphone-ul dvs.

Mufa USB este compatibilă cu Android Open Accessory 2.0. Acest lucru înseamnă că sistemul va putea reda orice melodie pe care o puteţi asculta folosind aplicaţiile smartphone-ului dvs. Android. Doar conectaţi telefonul la portul USB din partea din faţă şi folosiţi ecranul acestuia pentru a parcurge listele de redare.

Amplificare 4 x 55 W pentru un sunet puternic şi clar

Amplificatorul încorporat livrează 55 waţi x 4 (maximum la 4 ohmi)/20 waţi x 4 (RMS la 4 ohmi), pentru volumul de care aveţi nevoie.

Ascultaţi fişiere FLAC de înaltă calitate

FLAC este un format de fişier care, spre deosebire de MP3, comprimă semnalul audio fără pierderi în ceea ce priveşte calitatea audio. Conectaţi un dispozitiv la portul USB din partea din faţă pentru a reda fişiere FLAC în toată splendoarea lor.

Sistemul de iluminare color în 2 etape se potriveşte cu cromatica maşinii dvs.

Alegeţi din cele 35.000 de nuanţe diferite ale panoului şi ecranului pe cea care corespunde cel mai bine culorii maşinii dvs.

Specificaţii

Asiguraţi-vă că fiecare călătorie este plină de energie, cu sunetul EXTRA BASS care îmbunătăţeşte ritmurile melodiilor dvs. preferate. În acelaşi timp, sistemul de iluminare color dinamic, cu 2 zone, va lumina puternic într-o culoare asortată cu interiorul maşinii dvs. Puteţi chiar să redaţi în flux muzică de pe telefonul dvs. şi să personalizaţi sunetul folosind egalizatorul grafic cu 10 benzi.
  • 4 x 55 W

  • Activaţi funcţia EXTRA BASS pentru o amplificare dinamică a notelor joase

  • Redaţi muzică folosind orice aplicaţie de pe telefonul dvs. Android sau iPhone

  • Egalizator reglabil cu 10 benzi, cu mod karaoke

  • Sistemul de iluminare color cu 2 zone se potriveşte cu cromatica maşinii dvs.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor