Imagini cu Receptor AV Home Cinema pe 7.2 canale
Imagini cu Receptor AV Home Cinema pe 7.2 canale
Imagini cu Receptor AV Home Cinema pe 7.2 canale
Imagini cu Receptor AV Home Cinema pe 7.2 canale

Excelența înaltei rezoluții, cu redarea nativă DSD

Receptor AV Home Cinema pe 7.2 canale

Descoperiţi experienţa Home Cinema mai realistă, mai captivantă, cu STR-DN1070. Acesta acceptă redarea nativă DSD pentru o calitate fără pierderi și tehnologia HDR pentru îmbunătăţirea intervalului dinamic de imagini. 4K oferă o remarcabilă claritate a imaginii, în timp ce HDCP 2.2 vă permite să vă bucuraţi de conținutul premium 4K prin transmisii prin satelit și discuri Blu-ray UHD. Mai mult decât atât, amplificatorul acceptă sunetul de înaltă rezoluţie, astfel încât să vă puteți bucura de o înaltă calitate audio şi să mergeţi şi mai departe cu wireless-ul în mai multe camere.

Aşa cum au intenţionat artiştii

Tehnologia digitală avansată recreează realitatea analogică

Sigla sunetului de înaltă rezoluţie

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate de studio, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât aveţi senzaţia că artistul interpretează chiar în fața dvs.

Redare originală DSD

Acceptă până la 5,1 canale

Bucurați-vă de un sunet surround. STR-DN1070 acceptă redarea nativă DSD (Direct Stream Digital), astfel conținutul DSD poate fi savurat pe deplin, fără a-şi pierde din puritatea originală. Obțineţi sunetul surround pe 5,1 canale cu DSD 5,6 MHz. 

Formate de fişier audio de înaltă rezoluţie

STR-DN1070 acceptă o gamă largă de formate, inclusiv DAD și PCM liniară. MRedarea este posibilă cu USB și conectivitatea DLNA, iar capabilitățile pentru mai multe canale vă permit să încorporați un sunet de înaltă calitate într-un sistem de sunet surround captivant.

formate de fişier
Sigla DSEE HX

Muzică îmbogăţită

DSEE HX™ îmbunătăţeşte muzica existentă la o calitate audio apropiată de înalta rezoluţie şi vă dă senzaţia că vă aflaţi în studioul de înregistrare sau la concert.

Sunet surround cinematografic în casa dvs.

Transformaţi seara de film într-una memorabilă, cu sunetul surround realistic

Reglaţi fin fiecare notă

Simulaţi la domiciliu acustica unor săli de concerte de renume mondial

Tehnologiile de câmp sonor de la Sony emulează acustica Teatrului Cary Grant, renumitul teatru Sony Pictures de la Hollywood, sau a altor trei săli de concerte de renume mondial.

Sunet surround pe 7.2 canale

Un receptor AV pe 7.2 canale permite un sunet surround, iar tehnologia Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) îl optimizează, la fel de simplu precum poziționarea microfonului furnizat și apăsarea butonului de pornire.

Imagine 7.2 canale

Profitaţi la maxim de discurile Blu-ray cu coloane sonore HD

Discurile Blu-ray au o capacitate de până la 10 ori mai mare decât cea a DVD-urilor, astfel încât să poată stoca o cantitate mult mai mare de informaţii audio. Decodoarele încorporate Dolby® True HD şi DTS-HD Master Audio vă permit să vă bucuraţi coloane sonore surround HD puternice şi captivante pentru cele mai recente discuri Blu-ray.

Sigla Dolby® True HD

Sunet cinematografic îmbunătăţit

Bucuraţi-vă de un sunet multicanal bogat cu Dolby® True HD, proiectat să ofere sunet 100%, fără pierderi, pentru filme şi muzică

Sigla DTS-HD™ Master Audio

Auziţi acţiunea de jur împrejur

Pentru un sunet surround cinematografic amplu, DTS-HD™ Master Audio reproduce sunetul fără pierderi, la o calitate apropiată de cea de studio.

Pregătiţi scena cu soluțiile flexibile pentru boxe

Fie că sunteți în căutarea unei simple setări cu 2 canale sau a unui sistem complet pe 7,2 canale, cu fir sau wireless, STR-DN1070 le adaptează și oferă un sunet care vă înconjoară.

 • Sunet surround faţă
 • Sunet surround wireless
 • Full Home Theater

Experienţa vizuală supremă în 4K

Bucurați-vă de cel mai aspectuos conținut 4K, cu suport pentru noul video de interval dinamic ridicat

Sigla 4K HDR

Conținut 4K premium cu HDCP2.2

Conținutul 4K premium – HDMI 2.0a – HDMI cu 5-intrări/2-ieşiri sunt HDMI 2.0a la viteză maximă, acceptând video 4K la până la 60p şi eşantionare a culorilor 4:4:4 pură. Sunt acceptate cele mai recente semnale HDR. Compatibilitatea protecţiei conţinutului HDCP2.2 înseamnă acceptarea tuturor dispozitivelor.

Interval dinamic ridicat (HDR)

Cu acceptarea trecerii semnalului în intervalul dinamic ridicat (HDR), vă puteți bucura de saltul incredibil către contrastul și luminozitatea imaginii, de detaliile de umbre și zone luminoase, însufleţind culorile.

Imagine HDR
INTERVAL DINAMIC RIDICAT
Imagine convenţional
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ
Imagine de comparare 4:4:4 şi 4:2:0

Acceptă imagini 4K cu specificaţii complete

Sunt acceptate formate de imagine de cea mai înaltă calitate, inclusiv 4K/60p/4:4:4/24 biți, 4K/60p/4:2:0/30 biți şi 4K/60p/4:2:2/36 biți pentru ca dvs. să vă bucuraţi de conţinutul 4K. Imaginile fluide cu reproducerea a 60 de cadre pe secundă, combinate cu redarea fără probleme a gradației culorilor, oferă rezultate impecabile. Doar conectaţi-vă la o intrare 4K/60p compatibilă cu televizorul pentru a scoate în evidență potențialul vizual complet al conținutului 4K.

Mai multe detalii cu 4K

Rezoluţia 2K poate fi îmbunătăţită şi cu mai multe detalii vizuale prin conversia extinsă. 

Siglă 4K Upscale

Muzica dvs. preferată, fără cabluri atașate

Tehnologii wireless pentru a aduce sunetul muzicii dvs. aproape de calitatea sunetului de înaltă rezoluție și pentru a face audiţia ușoară

Imagine LDAC

LDAC™: pentru transmisia conţinutului audio de înaltă rezoluţie

LDAC transmite de trei ori mai multe date (rată de transfer: 990 kbps) decât transferul prin Bluetooth®, care vă permite să vă bucuraţi de conţinut audio de rezoluţie ridicată la o calitate excepţională a sunetului.

Atingeţi, conectaţi şi redaţi

Bucuraţi-vă de audiţie wireless şi oglindire a ecranului smartphone-ului cu NFC printr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi un smartphone compatibil de receptor pentru sunet prin Bluetooth® sau oglindirea ecranului prin Miracast.

Sigle NFC şi Bluetooth®
Sigla AirPlay

Sunet AirPlay

Bucuraţi-vă de muzică de pe dispozitive compatibile AirPlay.

Sigla Wi-Fi®

Conexiune Wi-Fi

Redaţi muzică de pe PC-ul de acasă şi de pe server

Ascultaţi muzică în altă cameră

Audiţia wireless în mai multe camere asigură livrarea continuă a muzicii

Puteţi asculta aceeaşi melodie superbă în întreaga casă cu audiţia în mai multe camere, controlată prin SongPal. Utilizaţi SongPal Link pentru a grupa anumite bare de sunet şi boxe Sony, apoi redaţi muzică în timp real de la diverse servicii de muzică, de pe PC sau din reţeaua DLNA.

Imagine wireless în mai multe camere

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

 • Servicii de redare în timp real
 • Sunet de calitate
 • Baterie smartphone
 • Audiţie flexibilă

Conexiunile fac diferenţa

Conectivitatea versatilă maximizează potențialul sistemului dvs.

Conectaţi orice aveţi nevoie

Pentru o configuraţie cu adevărat dinamică a divertismentului la domiciliu, există 6 intrări şi 2 ieşiri HDMI, un port USB frontal şi conexiuni optice digitale şi analogice AV. Astfel, vă puteţi conecta televizorul, playerul Blu-ray Disc™, boxele, smartphone-ul şi multe altele, rapid şi uşor.

 • Spate
 • Faţă
Sigla HDMI

6 intrări şi 2 ieşiri HDMI

Cu cele 6 intrări şi 2 ieşiri HDMI, inclusiv o ieşire HDMI dedicată pentru cea de-a doua zonă, veţi avea spaţiu suficient pentru echipamentele actuale şi pentru alte echipamente.

Sigla USB®

Redare nativă DSD prin DLNA sau USB

Redaţi DSD prin intermediul dispozitivelor conectate la rețeaua DLNA sau conectate la USB, cu rata de biți ridicată de 24 biţi/192 kHz pentru redarea sunetului de înaltă rezoluţie.

Distracţie pe trei zone 

Audiţia pe zone pune muzica potrivită în camera potrivită

Cu audiţia pe trei zone, puteți conecta trei seturi de boxe la STR-DN1070 și puteţi asculta aceeași ieșire audio în trei camere. Receptorul poate controla simultan două intrări sursă. Selectați care semnal este trimis către fiecare zonă de audiţie, astfel încât să puteți viziona un DVD în camera de zi, folosind 5.2 canale, în timp ce alții asculta un CD în camera de recreere, folosind 2 canale. Bucuraţi-vă de puterea a 7.2 canale pentru o experiență surround, captivantă, în camera dvs. de zi.

 • Principală
 • Două zone
 • Trei zone

Proiectat pentru calitate din interior spre exterior

Fiecare piesă joacă un rol în furnizarea unui sunet superior

Specificaţii şi funcţii
Duceţi divertismentul la domiciliu la un alt nivel cu STR-DN1070. Suportul HDMI compatibil 4K și HDR acceptă cele mai recente standarde video, inclusiv protecția de conținut HDCP 2.2 pentru conținutul de transmisie 4K, internet și discuri Blu-ray UHD. Sunetul de înaltă rezoluţie oferă un sunet captivant, în timp ce Wireless multicameră și Front Surround vă permit să creați în mod flexibil mediul dvs. audio.
 • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

 • Sunet surround de calitate, fără pierderi, cu DTS®-HD şi Dolby® TrueHD

 • Conectivitate HDMI cu 6 intrări/2 ieşiri cu 4K/60p (4:4:4) direct, asistenţă HDCP 2.2 şi asistenţă HDR

 • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

 • Wi-Fi, AirPlay și Chromecast built-in pentru redarea muzicii în timp real

Număr de canale Canale
7 canale
Terminale de intrare şi ieşire
Intrare/ieşire video HDMI (6/2); Intrare/ieşire HDCP 2.2 spate (6/2); Ieşire monitor compozit (1); Intrare HDMI pentru audio (2); Intrare audio coaxială (1); Intrare audio analogică (4); Opt. intrare audio (1); Ieşire căşti (1); Ieşire de preamplificare pentru subwoofer (2); USB (1 faţă); Port Ethernet (1)
Greutate (kg)
10,5 kg
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
DA
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător