Imagini cu Receptor AV Home Cinema pe 7.2 canale
Imagini cu Receptor AV Home Cinema pe 7.2 canale
Imagini cu Receptor AV Home Cinema pe 7.2 canale

Sunet aşa cum şi-a dorit artistul

Obţineţi nuanţe subtile ale sunetului de înaltă rezoluţie la calitate de studio prin Wi-Fi®. Pasiunea pentru muzică îmbină componentele, de la semnal la boxe, iar tehnologiile avansate (conversia digitală extinsă) creează o experienţă supremă de audiţie.

Treziţi-vă simţurile cu un nou stil de divertisment

Receptor AV Home Cinema pe 7.2 canale

Duceţi experienţa de divertisment la domiciliu la un alt nivel cu STR-DN1060. O captivantă experienţă de vizualizare se află la o conexiune distanţă, cu compatibilitate HDCP 2.2 şi MHL 3.0 pentru vizualizarea de conţinut din transmisii 4K şi conexiuni cu smartphone-uri. De asemenea, este disponibilă conversia extinsă 4K pentru surse HD, iar datorită sunetului de înaltă rezoluţie, puteţi aduce experienţa muzicii live în camera de zi.

Ieşire audio

Lăsaţi-vă captivat de sunetul ce umple camera, cu 7 canale surround şi 2 subwoofere, ce furnizează o putere de ieşire de 165 W RMS pe fiecare canal.

Performanţă video îmbunătăţită

Pentru o calitate detaliată a imaginii sunt disponibile compatibilitatea video şi conversia extinsă 4K, 6 intrări HDMI şi 2 ieşiri HDMI, pentru a vă conecta echipamentele video şi audio.

Conectivitate cu fir şi wireless

Redaţi wireless muzică şi clipuri video în timp real pe receptor, prin conectarea printr-o atingere prin NFC cu o singură atingere, Bluetooth® şi Wi-Fi® sau conectaţi un dispozitiv USB pentru a reda muzică.

Lăsaţi-vă captivat de o nouă realitate cu 4K

Echipat cu HDCP 2.2 pentru servicii de redare 4K în timp real şi cu MHL 3.0 pentru vizualizare de conţinut video 4K pe smartphone prin intermediul unui televizor, STR-DN1060 îmbunătăţeşte divertismentul la domiciliu la o experienţă 4K.

Detalii uimitoare, realiste, cu Ultra HD 4K

STR-DN1060 acceptă clipuri video Ultra HD 4K, cu până de patru ori mai multe detalii decât Full HD. Atunci când este conectat la un televizor 4K, procesarea video avansată va realiza conversia materialelor video de rezoluţie mică la calitate Ultra HD 4K.

HDCP 2.2

Indiferent dacă este vorba despre filme sau muzică, HDCP 2.2 vă pregăteşte pentru următoarea generaţie de conţinut premium 4K, cu protecţie avansată a drepturilor de autor.

MHL 3.0

Conectaţi Xperia™ sau alte smartphone-uri avansate direct la panoul frontal şi oglindiţi ecranul pe un televizor conectat care acceptă rezoluţia 4K pentru fotografii şi clipuri video. Încarcă de asemenea telefon.

7.2 canale pentru sunet surround captivant

Receptorul AV pe 7.2 redă un sunet surround cu adevărat dinamic, în timp ce tehnologia Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) optimizează performanţa audio astfel încât să vă puteţi bucura de un sunet bine echilibrat.

44,1 KHZ / 16 BIŢI [CD]
96 KHZ / 24 BIŢI [ÎNALTĂ REZOLUŢIE]

Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Sunetul de înaltă rezoluţie converteşte sunetul analogic în digital la o rată de biţi superioară CD-urilor. Eşantionare a sunetului la o rată de biţi mai mare de 24 de biţi/96Hz, pentru mai multe detalii şi subtilităţi şi muzică deosebit de realistă.

Restabiliţi toate fişierele comprimate

DSEE converteşte fişierele de muzică comprimate (MP3, ACC, ATRAC, WMA) pentru sunet de înaltă rezoluţie. Sunetul de înaltă frecvenţă, pierdut în procesul de compresie, este restabilit. Rezultatul? Sunet bogat, apropiat de înregistrarea originală.

Bucuraţi-vă de discuri Blu-ray şi coloane sonore HD

Discurile Blu-ray au o capacitate de până la 10 ori mai mare decât cea a DVD-urilor, astfel încât să poată stoca o cantitate mult mai mare de informaţii audio. Decodoarele încorporate Dolby® True HD şi DTS-HD Master Audio vă permit să vă bucuraţi coloane sonore surround HD puternice şi captivante pentru cele mai recente discuri Blu-ray.

Sunet cinematografic îmbunătăţit

Bucuraţi-vă de un sunet multicanal bogat cu Dolby® True HD, proiectat să ofere sunet 100%, fără pierderi, pentru filme şi muzică.

Auziţi acţiunea de jur împrejur

Pentru un sunet surround cinematografic amplu, DTS-HD™ Master Audio reproduce sunetul fără pierderi, la o calitate apropiată de cea de studio.

Totul este conectat

Pentru o configuraţie cu adevărat dinamică a divertismentului la domiciliu, există 6 intrări şi 2 ieşiri HDMI, un port USB frontal şi conexiuni optice digitale şi analogice AV. Astfel, vă puteţi conecta televizorul, playerul Blu-ray Disc™, boxele, smartphone-ul şi multe altele, rapid şi uşor.

6 intrări şi 2 ieşiri HDMI

Cu cele 6 intrări şi 2 ieşiri HDMI, inclusiv o ieşire HDMI dedicată pentru cea de-a doua zonă, veţi avea spaţiu suficient pentru echipamentele actuale şi pentru alte echipamente.

Redare DSD prin USB

Un port USB frontal acceptă DSD şi sunetul la o rată de biţi ridicată, de 24 de biţi/192 kHz, astfel încât puteţi conecta un dispozitiv USB şi vă puteţi bucura de o redare audio de înaltă rezoluţie.

Ascultaţi şi în alte camere

Cu audiţia în trei zone, puteţi conecta trei seturi de boxe la STR-DN1060 şi asculta aceeaşi ieşire audio în trei camere. Receptorul poate controla două intrări separate simultan. Selectaţi semnalul trimis în fiecare zonă de audiţie astfel încât să vizionaţi un DVD în camera de zi în timp ce alţii ascultă un CD în dormitor sau în curtea interioară.

Construcţie premium. Sunet optim.

Receptorul Home Cinema STR-DN1060 utilizează componente şi design de cea mai înaltă calitate, inclusiv oscilatoare cu cristale de precizie şi o carcasă ranforsată cu cadru şi traverse, pentru performanţe audio-vizuale optime.

Noul IC cu volum de preamplificare

IC cu volum de preamplificare depăşeşte limitele obişnuite pentru această clasă, având o împământare independentă pentru a evita interferenţele, pentru sunet mai pur, cu mai puţine distorsiuni.

Amplificator de putere

Placa de circuite epoxidică din sticlă îmbunătăţeşte stabilitatea structurală şi asigură o putere de ieşire mai mare de la amplificatorul de putere.

Oscilator cu cristale de precizie

Oscilatoarele etanşe cu vid îmbunătăţesc semnalele audio de la o sursă HDMI, reducând vibraţiile externe pentru a asigura un sunet pur.

Circuit de eliminare a fluctuaţiilor

Combinaţia de circuite analogice şi digitale reglate cu precizie reduce fluctuaţiile, pentru o procesare audio de precizie în timp real.

Sursă de alimentare analogică localizată

Fiecare dispozitiv digital are propriul stabilizator analogic de tensiune, pentru a nu permite zgomotului de înaltă frecvenţă să distorsioneze semnalul analogic.

Componente audio pentru un sunet pur

Blocurile de condensatoare şi rezistenţe de calitate audio superioară sunt mai puţin sensibile la interferenţe, oferind un sunet superior.

Designul carcasei

Designul carcasei ranforsate cu cadru şi traverse reduce presiunea sonoră a boxei externe, pentru un sunet mai precis, mai puternic.

Transformator de putere de mare capacitate

Lustruirea în vid, alături de un inel de cupru şi o curea din oţel anti-murmur, împiedică scurgerile de zgomot şi contribuie la un bas bogat şi detaliat.

Design ce absoarbe căldura

Aripioarele cu un design nou maximizează admisia aerului, ajutând circuitul de amplificare să reziste la presiunea sunetului şi să rămână rece.

Placă de circuite digitale

Un cadru metalic protejează placa de circuite de presiunea sonoră a boxei şi împiedică pătrunderea sunetului digital în circuitele analogice, pentru un sunet mai clar.

Îmbinare ES de generaţia a doua

O îmbinare din aliaj ecologic, pe bază de cositor de puritate ridicată, furnizează un sunet sensibil şi uniform.

Reglaţi fin fiecare notă

Simulaţi la domiciliu acustica unor săli de concerte de renume mondial

Tehnologiile de câmp sonor emulează acustica Teatrului Cary Grant şi a altor trei săli de concerte de renume mondial, Philharmoniker din Berlin, Concertgebouw din Amsterdam şi Musikverein din Viena.

Redare audio wireless în timp real de înaltă calitate

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Deoarece transmite de trei ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă îmbunătăţită de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.

Ascultaţi muzică în altă cameră

Puteţi asculta aceeaşi melodie superbă în întreaga casă cu audiţia în mai multe camere, controlată prin aplicaţia SongPal (versiunea 3.0). Utilizaţi SongPal Link pentru a grupa anumite bare de sunet şi boxe de la Sony, apoi redaţi muzică în timp real de la diverse servicii de muzică, de pe PC sau din reţeaua DLNA în mai multe camere din casă.

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

  • Servicii de redare în timp real
  • Sunet de calitate
  • Baterie smartphone
  • Audiţie flexibilă

Uniţi-vă muzica

Control facil de redare cu noua aplicaţie SongPal

Cu SongPal gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe anumite smartphone-uri pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai - toate cu o singură aplicaţie.

Atingeţi, conectaţi şi redaţi

Bucuraţi-vă de audiţie wireless şi oglindire a ecranului smartphone-ului cu NFC printr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi un smartphone compatibil de receptor pentru sunet prin Bluetooth® sau oglindirea ecranului prin Miracast.

Sunet AirPlay

Sunet AirPlay

Bucuraţi-vă de muzică de pe dispozitive compatibile AirPlay.

Conectare printr-o atingere cu NFC™ şi Bluetooth®

Conectare printr-o atingere cu NFC™ şi Bluetooth®

Este suficient să atingeţi pentru a asocia dispozitivul dvs. compatibil, prin NFC. Conectaţi-vă prin Bluetooth® pentru redare wireless în timp real.

Conexiune Wi-Fi

Conexiune Wi-Fi

Redaţi muzică de pe PC-ul de acasă şi de pe server.

Specificaţii şi funcţii
Duceţi divertismentul la domiciliu la un alt nivel cu receptorul STR-DN1060. Experienţa de vizionare captivantă este la o conexiune distanţă, cu compatibilitatea cu HDCP 2.2 şi MHL 3.0 pentru vizionarea conţinutului transmisiilor 4K, precum şi a celui de pe smartphone. Mai sunt, de asemenea, conversia extinsă la 4K pentru sursele HD şi sunetul de înaltă rezoluţie pentru experienţă sonoră de neegalat.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • DSEE HX converteşte muzica până la o calitate de înaltă rezoluţie

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Wi-Fi, AirPlay și Chromecast built-in pentru redarea muzicii în timp real

  • Redaţi în timp real şi controlaţi direct de pe smartphone cu SongPal

Număr de canale Canale
7 canale
Terminale de intrare şi ieşire
Intrare/ieşire video HDMI (6/2); HDCP 2.2 spate (1); Intrare video component (1); Intrare video compozit 2; Ieşire monitor compozit (1); Intrare audio (2); Intrare audio coaxială (1); Intrare audio analogică (4); Ieşire căşti; Ieşire de preamplificare pentru subwoofer (2); USB (1 faţă/1 spate); Port Ethernet; MHL faţă/spate (1/1)
Greutate (kg)
10,3 Kg
Chromecast built-in
DA
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător