Imagini cu Receptor AV pe 7.2 canale
Imagini cu Receptor AV pe 7.2 canale
Imagini cu Receptor AV pe 7.2 canale

Caracteristici

Redare wireless cu Bluetooth®

Redaţi în timp real fişiere audio cu melodiile şi aplicaţiile preferate cu Bluetooth®. Odată asociat cu aproape orice smartphone sau tabletă, vă puteţi bucura de muzică şi controla listele de redare şi volumul direct de pe dispozitiv.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia Near Field Communication (NFC) simplifică vechile proceduri complexe de configurare. Este suficient să atingeţi dispozitivul cu funcţie NFC activată de marcajul N integrat pentru a realiza o conexiune rapidă şi simplă şi a începe redarea în timp real prin Bluetooth®. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi să vă conectaţi manual la Bluetooth® utilizând meniul de setări al dispozitivului.

Receptor pe 7.2 canale pentru sunet surround captivant

Lăsaţi-vă captivat de divertisment, graţie sunetului surround pe 7.2 canale care umple camera. Un canal dedicat vă permite să conectaţi două subwoofere active, astfel încât să puteţi distribui uniform basul în încăpere. Astfel, indiferent dacă vizionaţi filme, jucaţi jocuri, sau ascultaţi piesele preferate, vă veţi bucura de o experienţă de divertisment de nivel superior.

Uniţi-vă muzica, cu aplicaţia SongPal

Descărcaţi SongPal pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul asupra colecţiei dvs. de muzică. Conectaţi pur şi simplu prin Bluetooth® sau Wi-Fi® şi veţi avea acces nelimitat la toate melodiile preferate, indiferent dacă sunt stocate pe PC, server sau în serviciul de muzică online preferat. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate.

DTS-HD™ pentru precizie de masterizare de studio

Bucuraţi-vă sunet precis, detaliat la domiciliu. Cu DTS-HD™ Master Audio, vă veţi bucura de coloana sonoră originală, necomprimată a discurilor Blu-ray Disc™ preferate şi a filmelor redate în timp real - exact aşa cum a intenţionat regizorul. DTS-HD™ High-Resolution Audio oferă, de asemenea, reproducerea detaliată intens a reprezentaţiilor muzicale, iar fiecare notă străluceşte cu calitate apropiată înregistrării din studio.

Dolby® TrueHD pentru sunet aşa cum a intenţionat regizorul

Bucuraţi-vă de o calitate audio de neegalat cu Dolby® TrueHD, ce furnizează un sunet fără pierderi, pentru filme şi muzică. Reproducând sunete identice cu cele originale masterizate în studio, oferă o fidelitate audio de neegalat pentru discuri Blu-ray, DVD-uri şi conţinut descărcat.

Oglindirea ecranului prin conexiune cu cablu cu MHL

Supradimensionaţi conţinutul de pe smartphone cu oglindirea MHL prin conexiune cu cablu. E simplu: Conectaţi smartphone-ul la televizor prin portul HDMI compatibil cu MHL, apoi vizualizaţi ecranul dispozitivului mobil pe televizor. Utilizaţi-vă telefonul pentru a parcurge, mări, muta şi selecta conţinut, astfel încât oricine să se poată bucura de acestea pe ecranul mare. Prin această conexiune se încarcă şi smartphone-ul, astfel încât nu veţi mai rămâne niciodată fără energie.

Tranziţie 4K pentru conţinut 4K

Menţineţi calitatea 4K la trecerea de la sursă la ecran. Tranziţia 4K permite datelor 4K să „tranziteze” şi să fie afişate pe un televizor 4K sau pe un proiector, fără a compromite calitatea imaginii. Astfel, acest receptor AV devine partenerul perfect pentru televizoarele şi playerele cu capacitate 4K, oferind de patru ori mai multe detalii decât cu rezoluţia Full HD, acum şi în viitor.

Digital Cinema Auto Calibration optimizează sunetul

Pentru a vă ajuta să profitaţi la maxim de sistemul Home Cinema Digital, Cinema Auto Calibration (DCAC) optimizează automat sunetul pe baza locului în care vă aflaţi faţă de boxe. Utilizaţi pur şi simplu microfonul inclus pentru a realiza măsurătorile acustice ale configuraţiei boxelor, apoi lăsaţi sistemul să regleze şi să rafineze sunetul în conformitate cu acestea.

HD Digital Cinema Sound® înseamnă sunet specific ecranului mare

Aduceţi acustica excepţională a unei săli de cinematograf în locuinţa dvs. Dezvoltat împreună cu Sony Pictures Entertainment, HD Digital Cinema Sound® se bazează pe măsurătorile psihoacustice efectuate la renumitul teatrul Cary Grant - utilizat pentru dublarea sunetului filmelor reprezentative. Prin simularea poziţiei boxelor şi acusticii din cinematografe, puteţi trate fiecare film ca la Hollywood.

Conectivitate extinsă cu o gamă largă de porturi

Hubul audio-video perfect, acest receptor dispune de 4 intrări HDMI cu 3D şi tranziţie 4K şi 1 ieşire HDMI - precum şi de USB, ieşire digitală optică şi coaxială SPDIF şi de conectivitatea AV analogică obişnuită - astfel încât conexiunea nu veţi duce lipsa de conexiuni pentru playerul Blu-ray Disc™ şi DVD player, televizor, consola de jocuri, CD player şi alte dispozitive.

Specificaţii
  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Redaţi în timp real şi controlaţi direct de pe smartphone cu SongPal

  • Sunet surround bogat de la DTS®-HD şi Dolby® TrueHD

  • Vizualizaţi conţinut de pe smartphone şi încărcaţi-l cu MHL

  • Conexiune USB pentru redarea muzicii

Număr de canale Canale
7 canale
Terminale de intrare şi ieşire
Intrare/ieşire video HDMI® (4/1); intrare video compozit(2); ieşire monitor compozit (1); ieşire audio opţională (2); intrare audio coaxială (1); intrare audio analogică(4); ieşire căşti; USB (1 faţă: iPhone/WM); MHL (1 spate)
Greutate (kg)
8,1 Kg
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător