MP-CD1

Proiector de buzunar portabil

MP-CD1 este compact și luminos. Pornește rapid și poate încărca alte dispozitive, pe care le puteți conecta pentru o experiență Home Cinema și proiecții în sala de ședințe.

Un proiector de dimensiuni reduse uşor şi care oferă imagini incredibil de luminoase

Însoțitorul Ideal pentru afaceriști, jucători și fanii filmelor

Deși e cât buzunarul, noul proiector mobil MP-CD1 de la Sony are 105 de lumeni pentru imagini dinamice. Folosiți-l cu adaptoarele media de redare în timp real, smartphone-uri, laptopuri și console de jocuri. Pentru prezentări, petrecerile de weekend sau evenimentele în aer liber, MP-CD1 este proiectorul mobil pe care vi l-ați dorit întotdeauna.

 • Cum vă puteţi bucura
 • Funcțiile MP-CD1
 • Reuniuni
 • Profesionale
 • Antrenamente
 • Jocuri

Prezentați pe ecran orice, oriunde

Un ecran mare și luminos, de până la 120”, pe care puteți proiecta filme, jocuri, materiale de afaceri și alte conținuturi, pentru experiențe care vă vor îmbogăți stilul dvs. de viață.

Portabilitate super-convenabilă

Organizați un spectacol oricând și oriunde

Proiectorul MP-CD1 este impresionant de compact şi cântăreşte doar 280 de grame. Pur şi simplu puneţi-l în servietă sau rucsac şi veţi fi întotdeauna gata să faceţi o prezentare de afaceri în timpul zilei sau să vedeţi un film de acţiune noaptea. 

Oferiţi strălucire imaginilor cu IntelliBright™

Ieșire ANSI cu 105 lumeni

Cu tehnologia Texas Instruments DLP® IntelliBright™ care gestionează în mod inteligent luminozitatea şi consumul de energie, acest proiector este mai mult decât pare. Chiar şi la dimensiunea buzunarului, are o luminozitate mare (ANSI 105 lumeni) graţie designului unic pentru încălzire redusă.

Pornire în 5 secunde

Configurare simplă, pornire rapidă

Pur şi simplu conectaţi cablul HDMI de la PC şi apăsaţi butonul de pornire/oprire al proiectorului. Sistemul proiectorul MP-CD1 se încarcă în numai 5 secunde, astfel încât puteţi accesa prezentarea de afaceri fără a pierde nicio secundă.

Conectivitate wireless şi redare media în timp cu cheia HDMI

Atașați un adaptor HDMI pentru conectivitate wireless cu multe laptopuri și smartphone-uri. Porturile HDMI și USB acceptă o varietate de dispozitive/adaptoare de redare în timp real a fișierelor media, pentru acces la o serie de surse video, cum ar fi YouTube™ sau Netflix.

Conectivitate wireless şi redare media în timp cu cheia HDMI
Autonomie a bateriei de 2 ore

Autonomie a bateriei de 2 ore

Bateria încorporată de 5.000 mAh vă oferă o autonomie de până la 2 ore de proiecţie, suficientă pentru un film de lungă durată.

O dimensiune a ecranului pentru orice spaţiu

Transfer rapid de conținut, afișaj mare

Dimensiunea imaginii proiectate depinde de distanță, dar chiar și pentru dimensiunea maximă (120 de inchi) aveți nevoie de doar 3,45 metri. Este potrivită și o cameră de zi mică.

Transfer rapid de conținut, afișaj mare
 • Miniatură proiecție plană 
 • Miniatură proiecție plană 

Finețe maximă – nu necesită trepied

Treceți direct la treabă

MP-CD1 are corecție trapezoidală automată. Îl puteți așeza direct pe masă sau pe birou și proiecta pe tot ecranul fără a-l propti sau folosi un trepied. Se va evidenția în orice situație de afaceri.

Mod dinamic

Mod dinamic

Modul dinamic intensifică luminozitatea culorilor şi saturaţia fotografiilor şi a clipurilor video.

Corecţie trapezoidală automată

Corecţie trapezoidală automată

Chiar și atunci când se proiectează dintr-un anumit unghi pe suprafețe plane, imaginea arată întotdeauna normal.

Eleganță sofisticată

Construcţie din aluminiu de cea mai bună calitate

Acest proiector a câştigat premii IF şi se potriveşte de minune chiar şi în cele mai elegante împrejurări, datorită liniilor curate şi corpului de aluminiu de cea mai bună calitate.

Locaşul pentru trepied al camerei

Locaşul pentru trepied al camerei

Pe partea inferioară a unităţii se află interfaţa la care se poate conecta un trepied standard, pentru a realiza proiecţii în orice unghi, de exemplu de pe plafon.

Performanţă şi silenţiozitate

Performanţă şi silenţiozitate

În ciuda imaginilor luminoase pe care le proiectează, acest proiector de dimensiuni reduse este răcit de un ventilator care aproape nu scoate niciun sunet, chiar şi în timpul proiectării unui film.

Aveţi tot ce vă trebuie, chiar şi când sunteţi în mişcare

Husă neagră elegantă

MP-CD1 are o husă de transport neagră elegantă care protejează proiectorul și obiectivul împotriva loviturilor și zgârieturilor. Designul husei permite încărcarea proiectorului fără îndepărtarea acesteia. Printre accesorii se numără un cablu HDMI, un cablu USB C-C pentru încărcare și un adaptor ca să puteți încărca printr-un cablu USB-A - micro USB.

Cablu HDMI®

Cablu HDMI®

Cablu USB-C

Cablu USB-C

Adaptor de la Micro USB la USB-C

Adaptor de la Micro USB la USB-C

Conexiuni

Conectați la diverse dispozitive prin porturile standard HDMI, MHL sau USB.

Încărcare rapidă prin USB-C, compatibilitate cu încărcătoare portabile

Încărcare rapidă prin USB-C, compatibilitate cu încărcătoare portabile

Deoarece bateria se încărcă prin portul standard USB-C, nu există niciun adaptor propriu de c.a. pe care să uitaţi să îl luaţi cu dvs. Cu valori nominale de 5 V şi 3 A, aveţi siguranţa unei încărcări rapide. Iar când vă aflaţi în exterior, unde nu există prize de c.a., puteţi încărca proiectorul MP-CD1 de la o baterie externă portabilă.

Conectivitate HDMI/MHL

Conectivitate HDMI/MHL

Portul HDMI al acestui proiector este compatibil cu intrările standard HDMI/MHL. Puteţi realiza conexiuni prin cablu la laptopuri, console de jocuri, dispozitive Android şi dispozitive Apple (folosind un adaptor AV digital, comercializat separat). 

Specificaţii şi funcţii
În ciuda designului minimalist, proiectorul mobil MP-CD1 de la Sony oferă o luminozitate impresionantă de 105 lumeni ANSI, pentru imagini luminoase şi dinamice. Folosiţi proiectorul împreună cu chei de redare media în timp real, smartphone-uri, laptop-uri şi console de jocuri. Pentru prezentări de afaceri, petreceri de weekend sau evenimente în aer liber, MP-CD1 este proiectorul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna.
 • 105 lumeni ANSI, pentru imagini luminoase şi dinamice

 • Încărcare rapidă a sistemului, în 5 secunde

 • Conectivitate wireless şi redare media în timp cu chei HDMI

 • Autonomie a bateriei de până la 2 ore, pentru ca dvs. să puteţi lua oriunde divertismentul vizual.

 • Minimizaţi spaţiul necesar cu o distanţă de proiecţie redusă, de 3,77 ft (1,15 m)

Dimensiune diagonală imagine proiectată
40 de inchi la o distanţă de proiecţie de 1,15 m (3,77 ft)/Max. 120 de inchi la o distanţă de proiecţie de 3,45 m (11,32 ft)
Raport de contrast
400:1
Rezoluţie afişaj
854 × 480
Capacitate de reproducere a culorilor
Spectru cromatic complet (16.770.000 de culori)
Greutate
Aprox. 280 g (9,9 oz.)
Timp de proiectare continuă (încărcare completă)
Aprox. 120 de minute (când bateria este încărcată complet, fără sursă de alimentare)
Dimensiuni (l x H x A)
Aprox. 83,0 mm × 16,0 mm × 150,0 mm (3 3/8 inchi × 21/32 inchi × 6 inchi) (l/Î/L) (fără protuberanţe)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător